• Paggini
    90.9k
    Pa da to bude naša verzija You'll never walk alone, samo ne pederski i cmoljavo, nego igrači izlaze i sve tribine pjevaju pjesmu, tvrda bi to priča bila.
  • Dinamosaur
    3.5k
    Sjever uglavnom prije krene sa navijanjem tako da se u velikoj vecini utakmica pjesma sa razglasa niti ne cuje, em si daleko a i razglas je usmjeren prema zapadnoj tribini.
    Na Kranjci ce biti druga druga prica kad si par metara od igralista i zvucnici po svuda
  • Droljo
    29.8k
    zvucnici po svudaDinamosaur

Napokon. Ono kad naseru tamića ispod juga i deru razglas je primjerenije selskim vašarima/sajmovima. Prva subota u mjesecu i te igre...
  • ElDorado
    12.4k
    Dinamo ja volim je jedina legitimna naša himna. Ripper je majstorski obradio You’ll never walk alone, napisao fenomenalan tekst i sve to u znamo koje vrijeme!!!!
  • Droljo
    29.8k

Jel nije to obrada poguesa?
  • ElDorado
    12.4k
    Jok obrada Poguesa je Postar lakog sna
  • Droljo
    29.8k

Ma to znam. Nešto sam pomješao očito.
  • Jaro
    12.3k
    Gerry and the pacemakers, a zapravo iz brodvejskog mjuzikla
  • ElDorado
    12.4k
    Zapravo punkeri su to dosta voljeli svirati mislim Adicts i Angelic Upatarts
    A baš meni ultimativna verzija same pjesme je Johnny Casha na jednom od Rick Rubin produced albumu
  • Droljo
    29.8k

Znam to sve. Sad sam pitao ai i veli The Pogues – "Thousands Are Sailing"! Ali nije. Znam i sam :lol:
    Valjda
  • ElDorado
    12.4k
    ne znam od kud mu to. Nikakve sličnosti.

Kako god bilo ultimativna navijačka himna
  • Dinamosaur
    3.5k
    sjever bi mogao malo umuknut dok nam svira himna. Mogu se čak i pridruzitZagi
    dobro, umuknut nece sigurno
    Ali mozda bi bilo dobro navijat uz himnu svaki put, a zagrijavanje uz indijanca odradit prije i poslje, ne znam.
    Ima decki koji o tom brinu, siguran sam da ce bit ..beno
  • Thor
    3.1k
    Imam prijedlog vezano uz prethodnu raspravu....ok mozda malo agresivan i ne bio svima po volji ali po meni top jako! :cool:

• Hrc-Vg
    1.3k
    Ma da, sotonista bumo puštali na stadionu…Ja slušam puno žešće od njega, ali mi to nikak ne ide s Dinamom…
  • Thor
    3.1k
    znao sam :rofl: :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.