• Droljo
    29.8k
    Barce, Balerina i PSGa dolaze u DinamoEl Madrigal

Vidović mi malo i baca na baletana.
  • El Madrigal
    885

Ispravio odmah, kako si brže bolje vec vidio... hahaha
  • Mr Anderson
    20.5k
    igrac koji ima 25 godina, za kojega Miskovic trazi najmanje 8-9 mil eura mora bez jebemti biti uvjerljivo najbolji igrac lige.
    U kontekstu nas je ludost dati 10 posto budgeta za igraca koji ti ne rjesava kriticne pozicije a to su golman i zamjena za Mišića.
    Jurki

Pošto je jasno da Miško nema nikakvih ponuda za Fruka, a teško da će ih i dobiti, treba mu ponuditi da nam ga da badave, a lovu od prodaje dijelimo 50:50. Vjerujem da bi kod nas nakon jedne dobre sezone i par nastupa za reprezentaciju brzo dogurao do 8-9 milja.
  • Zagi
    18.2k
    Sama činjenica da momci iz Barce, Balerina i PSGa dolaze u Dinamo, je velika stvar pa nije junior Herenvena ili Cluja.El Madrigal

Sama činjenica da dolaze meni iskreno ne znači ništa.
    Nije da su naše mlade kategorije inferiorne njihovima, baš naprotiv.

Pozdravljam dovođenje ali svaki takav igrač moze biti novi Dominguez ali i novi Rukavina.

Mnogi od tih mladih će propast kao kaj se i mnogi od naših velikih talenata ne ostvare.
    Neki će i uspjeti. Normalni tok svakog prijelaznog roka.

Dok ga ne vidimo na terenu nema baš smisla davati niti ekstremno optimistične ali ni defetističke izjave.
  • blue heart 72
    3.6k
    nikaj od Lovre. Sa njime i njegovim ocem sam bil zajedno u subotu i on ne dolazi k nama. Od HNL klubova, unatoc vise upita jedino smo mu mi bili opcija. Imal je vec razgovor sa nasima i nisu se usuglasili oko nekih stvari. Stvarno bi se trebal desiti kopernikanski obrat da dojde kod nas. Ima vec 99 posto dogovoren odlazak u novu destinaciju, gdje ga vide kao projekt kluba. Ime kluba i lige nebum pisal, samo mogu reci da je rijec o ligi koja spada u top 10 liga u Europi
  • FazeN
    7.3k
    vec 99 posto dogovoren odlazak u novu destinaciju, gdje ga vide kao projekt kluba. Ime kluba i lige nebum pisal, samo mogu reci da je rijec o ligi koja spada u top 10 liga u Europiblue heart 72

Estrela iz Portugala, Hummels I Muller ga žele dovesti ušli su u klub, nude mu sve i svašta.
  • joesimunic
    218
    dobro to sve stoji Mišković ga je precjenio i tražit 8-9 miliona je nebuloza najviše zbog njegovih godina, ali ne i zbog kvalitete, no za 5 miliona, kako je kolega forumaš napisao, ne vidim bolju zamjenu za Stojkovića kada bi hipotetski otišao (što se nadam da se neće dogoditi). A za prošlu sezonu po meni čisto solidna njegova sezona gdje je pokazao da nije “one season wonder” nego da može redovito isporučit dobru igru, 5 golova u europi i 12 u našem prvenstvu mi nije uopće komično ni jadno, no kako god..
  • Zagi
    18.2k
    me kluba i lige nebum pisal,blue heart 72

Estrela iz Portugala, Hummels I Muller ga žele dovesti ušli su u klub, nude mu sve i svašta.FazeN

Koji si ti lik , nemrem vjerovat.
  • NVKOD
    13.1k
    Provjerena formula: netko od naših insajdera napiše nešto novo vezano za transfere, odmah 5 minuta kasnije osvane članak na Germanijaku s "GERMANIJAK DOZNAJE" i doslovno prepiše sve kako su na Zoni pročitali.

O, Zono, velika si!
  • FazeN
    7.3k
    Koji si ti lik , nemrem vjerovat.Zagi

Vau upropastiti ću život i transfer jer sam napisao gdje ga žele, a uz to imam dozvolu ljudi koji rade taj posao da napišem kod sebe haha ljudi mi doslovno dopustili ali Zagi ne da
  • Nogo
    12.1k
    U ovom trenutku, znači, Zvonarek je daleko od Maksimira, to je i razlog zašto su Modri krenuli po Noaha Nsokija, 19-godišnjaka iz PSG-a, krilo koje se odlično snalazi baš na poziciji ofenzivnog veznog. Naravno, uvijek postoji šansa da se sve okrene, da Zvonarek na kraju ne završi u Portugalu, da ga Dinamo opet 'vrbuje' i da ipak završi u Maksimiru. Iako, njegovo odbijanje zbog odlaska u Portugal, u klub koji nije Dinamova ranga malo je, doznajemo, ohladilo i ljude u Dinamu!
    /Germanijak

Ako su ovo istine ovakvi ne trebaju Dinamu!
    Dinamo je svetinja i amen!
  • fakin
    5.5k

| sri. 15.07.26. | 12:40
    Zvonarek je odbio taj prvi poziv iz Maksimira, dobio je ponudu iz Portugala i u ovom trenutku, 15. srpnja, puno je bliži odlasku u tu ligu. Riječ je, navodno, o jednom od klubova iz donjeg doma Primeire, Estrelli Amadori, nije to portugalska 'elita', ali vjerojatno Zvonarek razmišlja da će, pokaže li se dobrim u Portugalu, lakše otvoriti vrata za neki novi iskorak, nego što bi to učinio u Dinamu.

https://germanijak.hr/nogomet/vijesti/dinamo-je-ozbiljno-zagrizao-za-zvonareka-a-on-je-odbio-modre-i-ide-u-portugal/164481
  • Denle
    449
    Ime kluba i lige nebum pisalblue heart 72

ni minuta poslije

Estrela iz Portugala, Hummels I Muller ga žele dovesti ušli su u klub, nude mu sve i svašta.FazeN

Snape kills Dumbledore trenutak lol
  • Paggini
    90.9k
    Pa dobro, ako ode stvarno nije velika šteta jer ovo što sam ga gledao me nije oduševilo, a imamo i Kačavendu koji je jako sličan profil, a u čiji voljni moment (unatoč nekad izostanku ostalog), nikad nisam sumnjao, dok kod Zvonareka ovo što sam gledao mi je znao ostaviti dojam da mu se ne da.

Mislim da dođe, isto ok, ali nije neophodan
  • OsamŠest
    7.8k
    Meni je sad ovdje više upitna inteligencija samog Lovre, a i ljudi oko njega.

Svaki odabir kluba nakon Belupa je bio krivi.

Do kad?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.