• FredyJones
    53
    Zvonarek nece htjet doc u Dinamo. Zeli igrat odmah a kod nas to nece moc.

Po meni ako imamo Kacavendu onda nam i Zvonarek nije potreban, nego tipa Zajc/Peretz tip
  • Laugreano
    5.7k
    Pa bas i nije. Zajc je vise kreativac, mislio sam na igraca jakog u duelima, trkacki mocnog i da ulazi u zavrsnice
  • VolimDinamoOo
    463
    Jel ima kakav drugi izvor za tog iz psga osim germanijak? Znaci od jucer istrazujem i jedino su oni prenijeli. Cudno mi.
  • debeli biciklist
    43
    ha, ili kačavenda ili zvonarek, ne znam kako možemo sa oba...opet će nam bit gužva u veznom redu pa će bit nezadovoljnih...jedino da šunta skroz izvisi i igra isključivo za b momčad...
  • ElDorado
    12.4k
    Ako dođe Zvonarek onda su nam prve zamjene u vezi Vidović, Kač, Zvonarek, Šunta. Po meni premalo iskustva i moći. Ako dofuramo neku šesticu onda će nam opet biti previše veznjaka a to se prošle jeseni nije nikako pokazalo dobrim. Za tri mjesta šest igrača je vjerojatno dovoljno ali nedostaje tu upravo ta jaka, malo iskusnija 6-8.
  • austrijanac
    12.1k

Olivari piso u nedjelju navecer isto
  • debeli biciklist
    43
    a ovaj iz psg ne znam po kojim parametrima ste svi zaključili da je top talent?na fm je truba, ima current ability 77 (razina da igra 3 hnl centar), sa potential ability 120 ( razina belupo, istra ili rotacija u dinamu)...
  • vjeko1701
    26.5k
    a ovaj iz psg ne znam po kojim parametrima ste svi zaključili da je top talent?debeli biciklist

Defnitivno ne na temelju football manager statsa.
  • debeli biciklist
    43
    a dobro, ti valjda pratiš drugu momčad psg-a, ispričavam se...
  • Keyser Soze
    20k
    Od iskusnijih u ekipi imamo Oršića, Mišića, Zajca, Radeljića i Scotta. Bit će ovo baš mlada momčad.
  • vjeko1701
    26.5k
    di sam ja napisao da je top talent?
  • Masto
    1.8k
    Pa dobro, meni samo igranje za mlade psg govori da vjerojatno ima nešto, po videima se vidi da je fizički dobar i zna trčat sto je dobra podloga
  • debeli biciklist
    43
    ma nebitno, oću samo reć, kad sam upisa pertza, sergija ili danija u fm, vidiš da to ima smilsa i potencijala...ovaj je na fm sličniji gremlinima šta ih hajduk dovodi...naravno, ne mora ništa značiti...
  • CastAway1986
    5.9k
    a ovaj iz psg ne znam po kojim parametrima ste svi zaključili da je top talent?na fm je truba, ima current ability 77 (razina da igra 3 hnl centar),debeli biciklist

Inace se tako dovode igraci , gledajuci ability na FM ?! Uostalom to mu je ability u odnosu na igrace i konkurenciju u PSG-u , dolaskom u Dinamo ability se mjenja barem koliko se ja kuzim u FM
  • debeli biciklist
    43
    ma ne dovode, al ja baš nemam skautsku službu, nego sofu i taj fm...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.