• Nolifer
    15.4k

Pa neka vide oni koji trebaju vidjeti, neka čuju oni koji trebaju.

Logično
  • Ludovic IX
    12.1k
    otišao beni, otišao soldo.. vratio se kača.. isti broj ko i lani
  • Nolifer
    15.4k

chatgpt je nastao zbog nolifera da. Pa se moze reci da chatgpt koristi nolifergpt

:lol:
  • Kujtim Shalla
    10.1k
    to si u pravu, ali po kvaliteti Beni i Soldo su ipak dimenzija više od kače i zvonareka ak je istina. Ok, Kaća i Soldo su tu negdje ,svaki ima svoje kvalitete i mane , a Zvonarek ne znam šta bi rekao. Nadam se pravim pojačanjima . Mada sad samo Livija sanjam
  • emilperska
    17.2k
    Zvonarek je u mladoj repki avion za Vrbančića recimo za kojeg i dalje mislim da će nekad imati mjesto kod nas. Tako da tu svakako mesa za pojačati ekipu ima i u sadašnjosti, a kamoli za godinu dvije.

Dodatno, Kačavenda je imao 2 operacije radi ACL-a na istom koljenu. Tu uvijek imaš lutriju kao s Rogom da to neće ispast dobro na dulji rok.
  • CastAway1986
    5.9k
    Lani je u igrao u dosta slaboj ekipi u Švicarskoj ,mislim da bi se mogao dobro uklopiti u našu momčad..
  • Zagi
    18.2k
    Mene intrigira moze li se istesati kvalitetna 6-ica od Zvonareka?

Uglavnom Stojković-Vidović-Kačavenda-Šunta-Zvonarek
    Blago.
    Mladost , trka i znanje. :strong: :ok:
  • ElDorado
    12.4k
    Ipak fali jedna middle twenties moćna 6-8. Profil kakav je bio Žile koji nas odjebao.
  • Laugreano
    5.7k
    Da ocekujem tu igraca ranga tog Peretza. Koji je vec dokazan na visokoj razini.
  • Zagi
    18.2k
    u21.png

Beljo kao old-tajmer sa 24.
    Budućnost je sigurna.

Nakon prvog prijelaznog roka gdje je bila potreba dovesti pun kamion igrača različitih profila, jako me veseli kojim smjerom ide ovaj drugi rok.
    A još nije da imamo love za razbacivanje, upravo suprotno.

Kaj kada uđemo u ligu pravaka?
    Veseli me pomisao na budućnost.
  • Denle
    435
    Tesko da od Zvonareka mozes napravit postenu sesticu, a kamoli zamjenu Misicu.

Sudeci po trendu po kojem se trenutno dovode igraci, onda bi nam Noah Mbamba iz Leverkusena sjeo kao budali samar. 'Star' samo 21 godinu, 1.96m visok, cisti defenzivni vezni, igrao Ligu Prvaka s Club Bruggeom prije par sezona (iskustvo), mozemo ga dobit za 2 milje eura + bonusi + vjerojatno 10% od iduce prodaje Leverkusenu.
  • FazeN
    7.3k
    Nezz, ako Kača ostaje ne vidim smisla u Zvonareku ali treba to uzeti s rezervom. T portal pise. . . Kad su oni nesto pogodili? I to prvi jos? NikadOrc123

Za Zvonareka nije patka, pisao prije 4,5 dana u inbox Pagginiju, Austrijancu i ekipi, naš sportski sektor ga je skautirao i žele ga uzeti pod svoje, zbog situacije Vidović koja im se isplatila.
    Pogotovo jer Rijeka nema niti jednu ponudu još za Fruka i stali su zato oko Zvonareka, a mi ćemo pokušati to iskoristiti.
  • Roky
    118
    a ovaj iz Psg kaj je s njim?
  • fakin
    5.5k
    dovedimo fruka. 5 mil + 1 mil bonus za ulazak u lp
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.