• Roky
    116
    Jooj nemojte Zvonareka on mi zgleda tak seprtljav kad igra majko mila
  • Masto
    1.8k
    Ako nece puno koštat nek ga dovedu, bit ce utakmica, pa neka se bore za minute, i meni je kača draži kao igrač al nek se dokazuju obojica
  • Orc123
    16.1k
    Nezz, ako Kača ostaje ne vidim smisla u Zvonareku ali treba to uzeti s rezervom. T portal pise. . . Kad su oni nesto pogodili? I to prvi jos? Nikad. . .
  • rioda
    17.4k
    Zvonareku je Dinamo želja tako da ne sumnjam da će se brzo dogovoriti ako je ovo istina. Igrački mi je ipak malo drukčiji profil od Kačavende, a dovoljno je mlad da kod nas do kraja razvije svoj potencijal.
  • keppi
    585
    Za mene je ovo o Zvonareku ipak malo razočarenje.
    Gledao sam ga nedavno u Osijeku, mlada repka protiv Turske. Na momente me čak živcirao s carinjenjem lopte.
    Ukupno gledano on je tehički vrlo dobar, zatim... vrlo dobar šut desnom nogom, suradljiv u igri, pozicijski može bez problema igrati ovo što se trenutno kod nas traži za osmicu, ali...bar na toj utakmici..uvijek 1-2 dodira s loptom previše, nekoliko puta su na njemu zastale do tada tečne akcije ili kontre, obranu igra, ali je fizički preslab pa u pravilu teško nekome oduzima loptu.
    Malo podsjeća na Vrbančića (po tehnici i šutu desnom nogom, pa i stasom), a na Villara po "carinjenju" lopte.
    Pozitivo je još što je mlad, a prošao je dosta toga.
    Ako je već stvarno teško naći pravu osmicu za malo love nakon što se izjalovio Izraelac, onda možda bolje Šunta s kojim također ima nekih sličnosti.
  • Nogo
    12.1k
    Zvonarek je imao/ima ponudu Rijeke. Znam da je rekao da čeka druge ponude i nada se nama/nečem boljem.
    Ako ne, išao bi u Ri. Oni su u njemu vidjeli zamjenu za Fruka.
  • Jos-Optimus
    11.9k
    mene je isto nanervirao s donošenjem odluka u toj tekmi, ali ok, vjerujem da u klubu ipak vide ono što mi ne vidimo
  • Fatos Beqiraj
    2.6k
    Jedna utakmica ne cini proljeće
  • austrijanac
    12k
    Gledao ga samo u repci, imao je odlicnih tekmi, ali i tekmi di bi ga za uši vuko.

Konkretno, neke tekme su on i Jaga izgledali kao Modric i Rakitic naspram ostalih igraca.

Na njemu se radi nekih desetak dana vec, vjerujem da nezelimo potrosit preko milje pa cemo vidjet.
  • keppi
    585
    Ako se već ide na Zvonareka, mislim da bi svakako trebalo ići na opciju posudbe s eventalnim otkupom, zbog manjeg rizika.
    Slažem se da su ga naši vjerojatno puno bolje od nas "secirali", ali ipak je on realno veliki upitnik.
    Usput, ovaj Nsoki me je odmah "kupio", mislim da mi takvog hitrog igrača ne da nemamo, nego ga dugo nismo ni imali.
    Malo me brine da neki info o njemu ima samo germanijak. Jeli stvarno već u Zg i zašto se neki drugi portali samo pozivaju na germanijak, a ne istraže sami u kojoj je to ustvari fazi?
  • Dudu
    3.2k
    Istice mu ugovor dogodine, nema tu posudbi
  • Nolifer
    15.4k
    Zvonarek je zanimljiv profil igrača – mlad, tehnički kvalitetan i s iskustvom rada u jednom od najboljih europskih sustava. Dinamo bi ovdje mogao dobiti igrača koji još nije dosegnuo puni potencijal, ali ima sve predispozicije za iskorak...
  • Fatos Beqiraj
    2.6k
    Mislim da je sa zvonarekom dosta moneyballova za prvu momcad, on, nsoki, rodriguez. Treba se okrenuti onda potvrdjenim igracima za popuniti ostala mjesta
  • javolimtebejako
    5.7k
    Zvonarek je zanimljiv profil igrača – mlad, tehnički kvalitetan i s iskustvom rada u jednom od najboljih europskih sustava. Dinamo bi ovdje mogao dobiti igrača koji još nije dosegnuo puni potencijal, ali ima sve predispozicije za iskorak...Nolifer

opet ti rokas taj chat gpt
  • Paggini
    90.8k
    Zvonarek je zanimljiv profil igrača – mlad, tehnički kvalitetan i s iskustvom rada u jednom od najboljih europskih sustava. Dinamo bi ovdje mogao dobiti igrača koji još nije dosegnuo puni potencijal, ali ima sve predispozicije za iskorak...Nolifer

koje uzbudljivo razmišljanje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.