• OsamŠest
    7.8k
    Ovo sa Dominguezom ja na FMu rješavam sa reject all offers under 15 milCerealKiller

I onda kad dođe 15, tražiš 20? :grin:
  • SanctaSanctorum
    412
    Otkud Midtjyllandu love da uopće razmišljaju o tome? Jesam propustio neki njihov financijski boom ili?
  • Laugreano
    5.7k
    Na TM pise da su zainteresirani za Dolberga, i ovog turcina, koji je po profilu dosta slican Brumadu.

https://www.transfermarkt.com/ali-habesoglu/profil/spieler/892611
  • Kujtim Shalla
    10.1k
    oni imaju privatnog vlasnika ,pogledaj njihove izlazne transfere . A i ulazne . Imaju sve posloženo . Oni su već prodali Šimšira za 15 mil, imaju Franculina i žele 30 za njega
  • Common Sense
    1.5k
    Vlasnik im je neki multimilijarder koji je od njih napravio skandinavski Brighton.
  • SanctaSanctorum
    412
    Vidit ćemo kaj se sprema obzirom na ovu situaciju da nam Bakrar odlazi, novi napadač il pokušaj da Brumada dovedemo odmah (iako mi je prevelika ona navodna odšteta koju oni traže za njega). Ako dovedu nekog od ovih možda olabave u tim pregovorima.
  • SanctaSanctorum
    412
    A jasno, to mijenja odma stvari. Kaj se tiče Franculina, dečka su uzeli iz mlade momčadi Benfice. Nevjerojatan ulov, držim da i mi pokušavamo dovoditi takve igrače. Dosta zanimljiv sustav.
  • Kujtim Shalla
    10.1k
    17 najbogatiji na Forbes listi ,vlasnik Bestsellera Anders Holch Povlsen
  • CastAway1986
    5.9k
    Ako nesto treba istaknuti onda je to da PSG ima jaku dobru akademiju a po svemu Nsoki je jedan od najvecih talenata tamo..
    Ethan Mbappe (Lille)vec preko 30 nastupa u Ligue 1 vrijedi 8M
    Noham Kamara (Lyon) nakon par nastupa u Lyonu skocila vrijednost na 3M
    Oumar Camara (Vitoria Guimaraes) digao vrijednost na 8M , a vec imaju ponude za njega od 10M, 30 nastupa i 5 golova u Portugalu
    Axel Tape (Bayer Leverkusen) nakon sezone i 6 nastupa u Bundesligi trenutno vrijedi 8M
    Ibrahima Diaby (Cercle Brugge) skoro 30 nastupa u belgijskoj ligi , vrijednost 1,5M
    Mahmadou Sangare (Man.City 2) 30utakmica i 15 golova za njihovu drugu momcad
    Eddy Doue (Estrela Amadora) 14 nastupa lani u prvoj portugalskoj ligi
    To su samo neki od igraca koji su lani napustili juniorsku momcad PSG-a i vecina ih se pokazala i vise nego dobrim.Isto tako vecina ih je napustila Paris besplatno osim Kamare kojeg je Lyon kupio za 4 milijuna
  • Fan
    2.4k
    Vidit ćemo kaj se sprema obzirom na ovu situaciju da nam Bakrar odlazi, novi napadač il pokušaj da Brumada dovedemo odmah (iako mi je prevelika ona navodna odšteta koju oni traže za njega).SanctaSanctorum

S obzirom na to da je lik zakaparen, što bi točno mi radili s 3 odlična napadača za 6 mjeseci?
    Ima mi više smisla da idemo s tih 900k + bonusi (možda i smanjimo) po njega nego trošit više nego moramo.
  • Efes Pilsen
    16.4k

@Omake ce poludit, skautirao ga je do zene, Dabac pa jel citas ti Zonu?
  • zmujcinslbrod
    242
    Bobane, ja kao navijač Reala te javno prozivam jer uzimamo igrače Barce, Psga, Bayerna, smiješno...
  • Omake
    18.9k

Španjolski Stodra prepumpa cijene igrača u B ekipi Reala, nakon sezone svima vrijednost između 3 i 7, najčešće 5 plus od ovih boljih.

Hahaha. Generalno je bio loš lani u Švicarskoj, vjerojatno među 4 najgora dodavača lopte među veznim. Dio je do njega, dio do Grasshoppersa koji su ofenzivno baš bili katastrofa (u usporedbi s Dinamom). Njegova duel igra je na visokoj razini, tu je daleko ispred Stojkovića i Zajca, ta dimenzija nam fali u veznom redu. Vjerojatno u klubu vjeruju da će dodati ovo ostalo u dovoljnoj razini. Zanima me što to znači za Kačavendu. U ovom trenu mi djeluje previše jednodimenzionalno da bi bio pojačanje, pogotovo kada ga se usporedi s Peretzom. No, vjerujem više klubu nego sebi.
  • Noel
    22.2k
    Zvonarek mi je uvijek djelovao kao neka lošija verzija Marka Roga.

Na poziciji na kojoj ga se planira koristit bi više po stilu i načinu volio vidjet Kačavendu.
  • Kujtim Shalla
    10.1k
    Ovo ako je istina a Kača tu stvarno ne vidim logiku. Meni rekao da je upgrade ni u odnosu na Soldu . Sumnjam da je istina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.