• IstokKa96
    858
    Netko od golmana (horkas, josipovic, zagorac), pinto, leskovic, burton (posudba ili trajni pozdrav)...
  • Krizy
    58.8k
    41 igrač plus još ima mladih nekih na koje bi se moglo računati sljedeće sezone...

GK: Livaković, Zagorac, Nevistić*, Horkaš*
    RB: Moharrami, Stojanović, Ristovski (?), Pinto*
    LB: Gvardiol, Čabraja, Leovac, Štefulj*, Moubandje*, Daničić*
    CB: Lauritsen, Theophile, Perić, Milić, Šutalo*
    DM: Jakić, Franjić, Đurasek*, Djira*
    CM: Ademi, Mišić, Burton
    AM: Majer, Ivanušec, Tolić
    RW: Kastrati, Atiemwen, Hajrović
    LW: Oršić, Marin, Špikić (?), Menalo*
    CF: Petković, Gavranović, Ćuže, Kulenović*, Andrić*
  • Dudu
    2.6k
    Leškoviću ističe ugovor na ljeto. Pinto i Moubandje su davno otpisani, a vjerujem da će ili Horkaš ili Josipović u Rijeku.

Špikić (?)Krizy

Ako dolazi mislim da ga računamo kao RW, ne može ni u Gorici igrat lijevo kraj Lovrića, kamoli u Dinamu kraj Oršića :D
  • Morales7
    184

Burton baš zaslužuje priliku. Kad god je igrao bio je dobar.
  • Krizy
    58.8k
    Ma sve pisao po prirodnim pozicijama (osim Gvardiola) ali stoji :up:
  • IstokKa96
    858
    Slazem se za Burtona, ali kao da mu se usprkos tome ne vjeruje...po meni ima mjesta ajmo reci u 'prvih' 16...
  • deda
    38.5k
    Ako je istina da daju 2 milje za Čabraju, a 1,5 za Špikića onda je to apsolutna sablazan.
  • IstokKa96
    858
    U toj cijeni se mozda placa i 'nematerijalni dio' (pojacani angazman Gorice u susretima protiv nama direktnih suparnika u prvenstvu)...decki su korektni igraci, ali mozda malo previsoka cijena samo za igracke kvalitete.
  • Carrasco
    6.3k
    Ristovski i Špikić sutra potpisuju ako prođu liječnički.
  • Armagedon13
    959
    Ivan Alejo u Zagrebu
  • Morales7
    184

Ja baš mislim da će on u Lokose
  • Ludovic IX
    9.2k
    Čudno je to sve malo. Da se 10 miliona potroši u zimskom roku. Jel to spremanje para na sigurno za teška vremena ?
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Reko bi ili to, ili ih je strah malo Osijeka. Iako da je to istina, neka od pojačanja bi imala više smisla...

Ja bi prije rekao da je ovo spašavanje Rijeke i Gorice...
  • deda
    38.5k
    Hranjenje gladnih usta HNLa
  • Krizy
    58.8k
    Ajax, Leipzig, Monaco, United, Aston Villa, Parma, Leverkusen, M'gladbach, Sociedad, Fenerbahce, City i Juventus - jedini klubovi koji su u većem minusu od Dinama, što se tiče potrošenog novca na transfere u zimskom razdoblju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.