• Šteco
    1.9k

- Željko Sopić nedavno je preuzeo klupu litavskog prvaka Žalgirisa koji brani titulu prvaka i lovi Ligu prvaka, a sada je doveo svoje prvo HNL pojačanje.

- Ivan Fiolić (30) kao slobodan igrač stiže iz Gorice.

- Karijeru je počeo u Dinamu, za koji je u karijeri ukupno odigrao 55 utakmica, te dodao 6 golova i 9 asistencija. Sretno!
  • KtcGoat
    6.7k
    Željko SopićŠteco

Vec sam mislio da je dobio otkaz
  • ZGBhoy
    2k
    Uskok i policija jutros su krenuli u novu antikoruptivnu akciju.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, uhićeni su poznati nogometaš Dario Šimić i bivša voditeljica Odjela za turizam pri Službi za gospodarstvo i imovinskopravne poslove Ureda državne uprave Šibensko-kninske županije Neda Livljanić.

Sumnja se da je Šimić preko Livljanić nezakonito dobio potrebne dozvole za kamp u Tisnom. Livljanić je već bila privedena zbog slične optužbe.
  • M94
    2.7k

I kako onda s ovim na plecima mozes u borbu za postenje ?
    Da je Isus Hrvat i on bi vjerojatno imao nesto za prisit mu, nevjerojatna smo sredina.
  • NKDZ86
    8.7k
    Dario dragi ,nadam se da nije istina....zar i ti sine brute (ne mislim na sprej)....
  • Mr Anderson
    20.5k
    Obzirom da Dario nije baš najoštriji nož u ladici, prije bih rekao da je odgovoran netko drugi, a na kraju će njega optužiti.
  • ElDorado
    12.4k
    Žena koja je s njim uhićena je već pogodovala za kamp Pripuzu. Očito joj se dopalo. Sad su oba buraza inkriminirana.
  • crophantom
    5.6k
    nevjerojatna smo sredina.M94

nama je to duboko ukorijenjeno :sweat:
    većina će se "snaći", mazneš malo na PDVu kod gradnje, referentici daš kuvertu da se požuri, kod doktora nejdemo bez butelje i čokolade, na tehničkom ak zapne gurneš nekaj u prometnu, kad te policajac zaustavi, a znaš da si kriv, prvo ćeš ga pitati "jel se možemo nekak dogovoriti?". Imaš tisuću tih malih primjera.

Ovi koji se popnu malo više da se tak izrazim, samo imaju priliku raditi to na puno većoj skali, tak da ja im se ne čudim, kao ni političarima.

Tisuću puta sam za Sanadera čuo, malo je pretjerao. Ili u razgovoru milijun puta, "snađi se normalno, samo nemoj bit Sanader". "Pavlek je pretjero ko Sanader".

Nama je to mijerilo, ako se zaigraš pa baš previše pokradeš, ali ak se "snađeš" je većini ok :grin:
  • Droljo
    29.7k
    kod doktora nejdemo bez butelje i čokolade,crophantom

Ja nejdem bez šunke i rakije u pletenom cekeru pokriveno krpom. Normal krpa cvreno bijele kockice..

Dario direkt sa noine arke u zatvor :lol:

Uopće mi ih nije žao. Pošteno su zaradili milijune ali nije dosta. Možeš živjeti kao car sa par mil eura ali ne! Daj još!
  • Dino
    5.6k
    kod doktora nejdemo bez butelje i čokoladecrophantom

Mladi više ne drže do tog, samo oni 60+ dolaze s kavom i bombonjerom. Ne sviđaju mi se te promjene :lol:
  • rokikaciga
    15.6k
    ja sam svom ortopedu nedavno nosio viski i bombonjeru ali tek na zadnjem pregledu. Treba se znat red :grin:
  • modri-kibic
    1.7k
    Pošteno su zaradili milijune ali nije dosta. Možeš živjeti kao car sa par mil eura ali ne! Daj još!Droljo

Voćkice su zlo, ne mislim tu na Daria.
  • fakin
    5.5k
    Drago mi je da ovakvi ljudi vise nemaju veze s nasim Dinamom
  • Mali Zeus
    21.8k
    balkan deda i slični jedva dočekali...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.