• NORTE
    25.6k
    Treba li ubrzo ipak ocekivati veznjaka i napadaca?BPAM

Realnost je da Boban i ekipa rade punom parom na pojačanjima.
    Kao što je dinamo bez ikakvih medijskih najava objavio da Mmaee odlazi u Pafos vjerujem da jednako tiho pripremaju neke nove bennacere ili slično.
  • Masto
    1.8k
    kako nije bilo medijskih najava kad se spominjala zamjena sunjica za mmaea
  • NORTE
    25.6k
    kako nije bilo medijskih najava kad se spominjala zamjena sunjica za mmaeaMasto

Nisam vidio, onda je moj propust.
  • Fatos Beqiraj
    2.6k
    Nebi me cudilo da se priceka da vidimo ocemo proc u ligu prvaka. A onda bi se mogla namamiti 1 2 ozbiljna igraca na osnovu toga. Bolje nego sad dovest neke slabije igrace.
    Realno mi imamo dobrih prvi 11 za napast LP, pogotovo ako Livi dodje. Vise nam je problem sirina kadra, ali to nebi trebalo bit problem ovaj pocetni period.
  • Peškaman
    9.4k

Svaki klub,tako Dinamo i Fenerbache brane svoj interes i tako treba biti.
    Nemali broj igrača smo pustili zato što su zadužili klub,takav odnos treba prestati. Ono što je pojedini igrač dao klubu,bome je i klub ravnopravno dao igraču.
    Ako mi možemo biti razvučeni na mjesec/dva kako bi drugi klub zaradio par stotina više/ milijun,možemo i mi drugim.

I na kraju krajeva Turci nam to rade odavno.
    Nema nikakvog razloga da nam Turci puste Livakovića osim financijskog s njihove strane, to što su Dinamovi navijači vezani za Livakovića ne predstavlja nikakvu razliku s njihovog stajališta,oni njega vide kao igrača koji će im donijeti financijsku korist.
  • Jos-Optimus
    11.8k
    Samo trebamo proci Thun, a hoćemo, ne brinite. Slabiji sigirno nećemo biti
  • BPAM
    318

Da, samo bi radi kvalifikacija bilo dobro da barem jedan transfer bude sto prije.
  • Kujtim Shalla
    10k
    Interesantno je kako sad za naše igrače ima upita ,ponuda. Naravno da ima jer su dobri igrači dovedeni , scoutirani i nemaju lude plaće . Kako prije nikad se riješiti igrača ,niko ga neće a plaća visoka . Čekat istek ugovora i nema druge ili pustiti ranije a molit se da oprosti koju plaću. Sad ko želi otići riješi ga se struka . Tko bi pomislio da će se za Soldu uzet moguća 2,5 mil . To se prije slalo Mišku ako bi on htio još bi smo mi plaćali ili plaću kompletnu ili dio plaće . Ako Bakrar ode ,zamjena je u niskom startu što posto
  • Efes Pilsen
    16.3k
    U statut treba napisat da je cijena za Talijane i Turke u startu 2 mil. veca. Popustis im na istom igracu i onda te ovako jebu, a vec su ga otpisali.
  • Niko1986
    7.7k
    onda te ovako jebuEfes Pilsen

Tko zna kakvo je zapravo stanje, turski insajderi su još 100 puta gori od naših pa svašta pišu
  • Fan
    2.4k
    Samo trebamo proci Thun, a hoćemo, ne brinite.Jos-Optimus

Ne kužim zašto je bitno samo drugo kolo kvalifikacija za LP za dovođenje većih klasa od igrača? Ajd da je PO pa nakon toga igraš LP, ali ovo mi nema logike.
  • deda
    47k
    Lazio se okrenuo dovođenju Doekhia na poziciju stopera.
  • miro
    9.3k
    Osobno sam za par godina štednje i da okrenemo svaki euro 2-3 puta prije nego uložimo. Ne zajebavam se. Za Ligu prvaka nismo, iako naravno da ju treba pokušat dohvatit. Mlade snage neće stasat još neko vrijeme, jer tek krećemo s 2.ligom, tako da nam treba strpljenja i stabilnosti. Ne smijemo žurit, preskakat stepenice i ulazit u financijske dubioze. HNL nam i dalje (nažalost) mora biti prioritet
  • Efes Pilsen
    16.3k
    Zna se vec mjesecima da ga hocemo zadrzat... Nije to sad mi se probudili pa daj.
  • crophantom
    5.5k
    Mene i dalje brine kaj se Thun blizi, a mi u vezi za te 2 tekme imamo Misica, Zajca, Vidovica i Kaču.
    Znam da nas je Izraleski Perec sjebo, al fakat se nadam da imaju neki plan B na vidiku, jer ovo je jako tanko.

Dosadan sam i Bogu i vragu s tim veznim igračima, ali mene to brine daleko više od krila.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.