• Droljo
    29.6k
    više gleda sebe nego ekipu i dosta je štetanZagreb1992

To se lako reši sa tribine...
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Mislim da moramo shvatiti da je ovo početak price, najveći problem je sto nema puno kvalitetnih HR igrača trenutno, uskoro će početi isticati prvi NILovi pa će biti jako zanimljivo…. Iduće sezone je najbitnije biti konkurentan u Europi i ABAi i obraniti naslov. Onda sezona nakon NBA Europe će pomiješati karte, znati ćemo tko može igrati na kojoj razini i novi igrači i veći budget…..
  • brzizg
    50
    Badzim potpisan. Odlican potpis, reprezentativac, dobre brojke u turskoj, a ne zauzima mjesto za stranca. to je kvaliteta koju trebamo od domacih igraca,a kakvih nema previse na trzistu
  • Zagreb1992
    3.6k
    Sljedeći bi trebao biti objavljen Gnjidić ...ima već par dana dogovoreno
  • brzizg
    50
    Gnjida je jos relativno mlad a ima znanje, mozda napokon nesto pokaze. Netko je spominjao Bilana, kako bi nam on sjeo ako nije preskup. zamislite Bilan umjesto Loncar/Cakarun i neki jaki stranac na petici. Fantazija bi bila.
  • Zagreb1992
    3.6k
    Domaći igrač koji je više ovdje kao back up play doveden jer u Dubravi neće biti bajno stanje ...Po meni igrač koji u napadu može sa kvalitetnom ekipom dati ok minute i pritom biti igrač koji kreira za suigrače kvalitetne akcije ...upariti ga sa nekom atletičnom četvorkom i ok šuterom je milina ...Upgrade u odnosu na Radovčića po pitanju kreacije
  • Keyser Soze
    19.9k
    Badžim vjerojatno najbolji Hrvat kojeg smo mogli dovesti. Šteta za odlazak Šiška, a i ne znam koliko je bolje imati Gnjidića umjesto Radovčića.
  • Zagreb1992
    3.6k

Krešo je igrač koji carini loptu dosta ..Gnjidić tu je upgrade po pitanju kreacija ..sposoban iskreirati akciju za šutere i u picku sa nekim ok centrom mu dati loptu pod koš ..Ovisit će sve o njegovoj glavi
  • Sibirski plavac
    9.6k
    Goran Filipović također ne bi bio loša akvizicija, dapače, mislim dosta dobra, bar kao zamjena potencijalnom americkom playu.
  • Sibirski plavac
    9.6k
    Od stranih opcija, Malcolm Cazalon. Nedavno mu je ako se ne varam istekao ugovor u Turskoj. Šuter, 24 godine, igrao abu, g league, francusku i španjolsku ligu. Najviše ga pamtim upravo dok je igrao za Megu. Sjećam se da nas je Mega razbila u Zagrebu onak 30 razlike a on je bio jedan od boljih.

Bilo bi lijepo dovest ovako nekog, ali mislim da teško. Iako, spominjao se, ja mislim, lani u vezi Splita. Onda izgleda i nije nerealan ako ga je Split skoro uspio dovesti hahah
  • Sibirski plavac
    9.6k
    Potvrđen i Mazalin :strong:
  • Keyser Soze
    19.9k
    Baš mi je drago da smo ga doveli, kvalitetan igrač.
  • brzizg
    50
    Solidan je Mazalin, samo mu fali šut. Da ima sut igrao bi u dosta ozbiljnijem klubu.
  • Zagreb1992
    3.6k
    Mazalin je u Ciboni čak i znao šutirati za 3 ..u sustavu kod Jusupa je dobio masu i dosta je bio kvalitetan .Dominirao je protiv jačih ekipa i vjerujem da će se to moći iskoristiti opet ..ako bude radio na šutu za 3 bit će itekako zahvalan igrač
  • Neron53
    2.7k

Kao klinac, do juniora, je bio daleko najbolji suter u Hrvatskoj, negdje je zapelo u razvoju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.