• Danko
    3.4k

Kaj nije da ima ugovor do 08/28?
  • Nogo
    12k

Je je moje isprike. Brzopleto sam napisao.
    Do 19.06.2028.
  • CastAway1986
    5.8k
    Stojkovicu treba hitno produziti ugovor po boljim uvjetima i na njemu graditi ekipu !
    U slucaju nekog iznenadnog transfera vec vidim natpise tipa da dovodimo Fruka ili vracamo Ivanuseca..
  • User123
    124
    fruka bi uzeo, ivanuseca nikako
  • Masto
    1.8k
    Valja fruka dobro iskeširat
  • NitkoBitan
    37.8k
    Ovo ponovno sastancenje sa predstavnicima Lazia vrijeda inteligenciju Dinamovih clanova pa bih zamolio da se prestane s time.
  • vlatkomarkovic
    3.6k

Je, Boban ne zna šta radi samo troši svoje vrijeme :lol: :lol: :lol: Čovjek igra 3D chess… Ne bi on trošio svoje vrijeme bezveze….
  • NORTE
    25.5k
    Lazio je lani uložio preko 70M u pojacanja a nama se cigane s ponudama za posudbu ,odjebat ih za sva vremena..CastAway1986

Valjalo bi im ga dat za to što nude, jer ko zna kad će se opet javit tako veliki klub, da nam se ne dogodi da si zatvorimo vrata velikih tržišta.
  • CastAway1986
    5.8k
    pa Dominguezu s Ligom prvaka cijena moze samo rasti
  • ElDorado
    12.3k
    Ne radi se o tome da li ce nekom cijena rasti ili padati, vec koliki je minimum prodaje ovog ljeta da nas proracun bude odrziv i da budemo likvidni
  • NORTE
    25.5k
    pa Dominguezu s Ligom prvaka cijena moze samo rastiCastAway1986

Ma sprdam se jer je tako nešto izjavio onaj grobar marić kad je prodao Sučića.

Ne bi me čudilo da Boban želi zadržat sve igrače, ali ako Stojke i Bakrar žele ići moguće da će ih pustit, kao i Sergija jer imamo dobro pokrivene stoperske pozicije, ako uopće dođu dobre ponude.

Mislim da je prioritet ukazak u LP, a zamjene se pokušavaju dovesti vjerojatno i prije prodaje ovih igrača.

Što se tiče financijske situacije kluba, od čovjeka bliskog klubu čuo sam da stanje nije nešto bajno, što naravno ne mora značit da je to zaista tako.

LP je svakako glavni cilj i to nam mora postati apsolutni standard.
  • Droljo
    29.5k
    stanje nije nešto bajnoNORTE

Normalno da nije. Zašto bi bilo? Nismo niš prodavali niti smo ligu prvaka igrali. Para sigurno nema. Ali bit će ih.
  • Ivdzo11
    10.4k
    HVALAA NEVAAA

Subota je u Maksimiru donijela još jedan zanimljiv događaj kad su ljetni transferi u pitanju. Vratar Ivan Nevistić (27) pred odlaskom je iz Dinama! U plavi klub stigle su dvije ozbiljne ponude iz Turske i Poljske. Obje su slične, iznose oko milijun eura.

Kako saznajemo, modri klub je s takvim ponudama zadovoljan te će podići rampu vrataru. Ako sa svime bude zadovoljan i Nevistić, onda je rastanak očiti rasplet.
  • rokikaciga
    15.5k
    Wow
    Nadam se da ce uspjet gdje god sleti
  • Ivdzo11
    10.4k
    Dominik Livaković i ja 17. srpnja putujemo u Istanbul, a onda ćemo u ponedjeljak razgovarati s ljudima iz Fenerbahçea. Taj dan smo naručeni na razgovor u klub. Nakon tih razgovora vjerojatno ćemo znati sve - kazao nam je Livakovićev menadžer Andy Bara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.