• CastAway1986
    5.8k
    Mozda se Bakrar i proda ali ne vjerujem da ce to biti do kraja kvalifikacija s obzirom da su on i Topic jedini na raspolaganju
  • Cosimo
    58

Pa da, napadačka mezzala sa izraženim tehničkim i fizičim karakteristikama, tipična potražnja Dinama.
    Može biti uspoređen sa Stojkovićem, komotno, po toj pretvorbi (bolje rečeno: promicanju) iz krilnog u veznog igrača.
    Tako da ako se dođe do tog transfera, ja vjerujem da ga se primarno vidi kao osmicu.
  • Laugreano
    5.7k
    onda je imao i 3-4 godine manje, pa je i samo zbog toga cijena visa. Nekako mi se cini da planiraju prodat bakrara, otkupit Brumada, a Topic da bude treca spica i trece desno krilo.
  • scooniepenn
    7k

Dakle, Bakrar vrijedi nota bene kao Soldo? Uz svo duzno postovanje ne bih se slozio.
  • CerealKiller
    488
    Bakrar zna da uz Rodrigueza i Lisicu na krilu nece dobiti previše minuta. Može se nadati samo par minuta da zamjeni Belju. Tu je i Topić koji igra desno krilo i špicu. Meni je dobar i koristan igrač ali trenutno ga ne vidim u prvoj postavi. Ako želi ići treba ga pustiti ali ne za 2.5 mil
  • austrijanac
    12k
    Nepopularno, ali 3.5M plus neki bonusi je maksimum koji mozemo dobit za njega i ja bi bio zadovoljan s tim.

Svaka mu cast na prosloj sezoni, bio je fantastican, ali je apsolutno nadmasio sve ocekivane golove i ostale statistike.

Ocigledno, netko u klubu nije slijep pa je vidio sve njegove mane i prednosti te bi bili zadovoljni s prodajom.
    Pisao sam nakon zadnje prijateljske, momak koliko ima fantasticnu tehniku udarca, toliko ima kriminalnu tehniku te u vecini slucajeva uzima toliko nerezonske šuteve da se covjek zapita kaj je s inteligencijom.

Obozavao sam ga proslu sezonu, ali za zatvaranje budgeta bi rado pristao na njegovu prodaju za tu cifru.

Jedino tajming ne valja i zbog toga bi ga drzao bar do prve tekme protiv Thuna.
  • Laugreano
    5.7k
    Ja sam ocekivao da mozemo za njega izvuci 4-5m. Al trenutno vjerujem upravi, da ako ga prodaju za 3,onda ocito imaju razlog za to.
    Uskoro ima 26godina,i ovo mu je prva sezona s 10+ golova, tako da mozda i radi toga nije na nekoj cijeni
  • Blueshadow86
    5.2k
    3 milijuna za Bakrara je kikiriki. Pogledajmo činjenicu da je, navodno, Soldo prodan za 2 milijuna. Ok, nisu ista pozicija, ali milijun eura i nije neka prevelika razlika između njih dvojice, a razlika igračkog doprinosa i učinkovitosti je ogromna na strani Bakrara. Šteta ako ode za tu lovu.
  • scooniepenn
    7k
    Hajdemo na trenutak pustiti narativ Vjerujemo Upravi, jer to nije upitno. No, mozemo valjda analizirati okolnosti prodaje. Pod jedan cinjenicu da Lisica do play offa nece biti na potrebnoj razini, Rodriguez niti tada. Dakle, prije kraja kvalifikacija prodaja nema nikakvog smisla, jer nemas zamjenu. I kao drugo, placen je 1.2 milje pa prodaja za 3 milje donosi minimalnu zaradu. Meni to sve zajedno ne cini prodaju oportunom i to je to. Ni vise ni manje.
  • Droljo
    29.5k
    Neka vidović igra desno krilo dok se ne oporave dečki. U sredini je drljav.
  • hardek
    10.8k
    Jebiga ljudi ne vide da ono što ti Bakrar donosi u golovima, Lisica donosi u progresiji, kreaciji i defanzivi.

Puno je opipljivije kada Bakrar zabije šljucu od prečke, nego kad se Lisica izbaci na desnu nogu i pogodi Belju u trepavicu i pravilno isprati igrača i zatvara linije dodavanja.
  • CastAway1986
    5.8k
    tocno u sridu ,bravo za komentar..
  • miro
    9.2k
    prije će Orša desno, to je znao igrat u Pafosu
  • ElDorado
    12.3k
    U ovom prijelaznom roku ocito je prepoznato da smo najtanji na krilnim pozicijama. I zato dovodimo prava brza krila. Bakrar to sigurno nije. I ove sezone popunjavao bi nekakvu rezervu Belji a dolazi i Brazilac. Koliko citam mi trazimo 3.5 mije jura i po meni to je njegova realna cijena. Razina Kuleta. Ili ti digli smo mu cijenu za 350%. Solidno.
  • Hebimir Strašni
    259
    Ljudi moji pa mi nemamo zamjenu za DDB kakav Topić i slične ideje. Bakrara se nesmije prodat trenutno za bilo kakve pare. Jedino ako je Zvone smislio neki stroj za kloniranje pa misli još 2 Belje naštancat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.