• striko
    3.5k
    Ne daj Bože promijeniti mišljenje. Ako si rekao da je Bakrar promašaj moraš to braniti i da zlatnu loptu osvoji.
  • M94
    2.7k
    99% foruma prije godinu dana se zgrazalo na dovođenje Bakrara, a sad je 3+ milje € premalo za takvog igraca.Papastrumf

Nista novoga u svijetu nogometa da neko nadmasi ocekivanja.
    Prije neki igraci nisu mogli prolaziti probe po Bosni pa su bili najbolji igraci Premier Lige. Primjera milijun.
  • Omake
    18.8k
    Bakrar je baš zeznuto pitanje. Prošla sezona je bila fantastična, ali ove expected brojke kažu da je vrlo mala vjerojatnost da ih ponovi. Ugovor mu je do 2028. Ako ova sezona bude bliža expected brojkama, sljedeće ljeto možda dobiješ milijun i pol. Tri ovo ljeto djeluje malo jer čovjek stvarno svaku utakmicu ponudi nešto i jako mu paše naš sistem kao krilnom napadaču.
  • Laugreano
    5.7k
    Da ne spominjem njegove nogometne kvalitete i ono sto nam donosi u igri.DiddyGuela

Bakrar ako ne ne zabije jako malo pridonosi. Ove sezone je bio jako efikasan. Ne znam ako moze svaku sezonu to ponavljat.
  • NitkoBitan
    37.7k
    Bakrar ako ne ne zabije jako malo pridonosi.Laugreano

Alzirski Haaland.
  • Mr Anderson
    20.4k
    99% foruma prije godinu dana se zgrazalo na dovođenje Bakrara, a sad je 3+ milje € premalo za takvog igraca.Papastrumf

Nije baš 99%, ali činjenica da oni koji su se zgražali ga vjerojatno nikad nisu uživo gledali, nego su samo čitali njegovu statistiku u MLS-u.
  • Krizy
    73.6k
    Bakrar je za Dinamo u 42 utakmice upisao 25 G/A, a u preostala tri kluba u 154 utakmica imao je 34 G/A.
  • Orc123
    16.1k
    ja sam bio za dolazak Bakrara i vjerovao u njega od pocetka. Isto tako i sad nemam problem da on sada ode ako je klub zadovoljan ponudom ali isto tako za njega treba adekvatna zamjena pa mi nije jasno zasto onda onaj Brazilac nije odmah doveden za neku sitnu odstetu nego je dogovoren za zimu. Nama ce najveci roster i najkvalitetniji roster trebati do zime. Cisto mi to nije jasno ako je Bakrar na odlasku zasto se taj Brazilac nije povukao sada.
  • Laugreano
    5.7k
    Taj brazilac se moze otkupit do kraja prijelaznog roka mislim
  • Crni86
    22.6k
    a kak znamo da se mozda ne planira dolazak jos jedne spice?

Slazem se sa tvojim razmisljanjem, ali ja vjerujem da klub ima plan ako Bakrar ode. Desno krilo je ionako popunjeno sa lisicom i danijem. Ali drugi napadac ce nam svakako trebat… Da li se tu mozda vidi Topica ili netko dolazi cemo jako brzo saznat ako se Bakrar proda.

Jedno sto smo naucili da Zvone voli imat poduplane pozicije i znam da svi imamo ptsp od marica i kombinacija po pozicijama ali ovaj sportski sektor je dokazao da radi ozbiljan posao.
  • scooniepenn
    7k
    Prodaju Bakrara treba promatrati iz dva kuta. Kao prvo, mi imamo trenutno Lisicu i Danija koji nisu prosli pripreme i niau spremni i Topica koji je losiji od Bakrara i cini mi se da ga se kao i Soldu gleda prodati. Osim toga, trenutno Beljo nema nikakvu zamjenu, tako da njegova prodaja stvara krater. Nadalje, stavljati percepciju prije njegovog dolaska i vrijednost sa sadasnjim trenutkom je besmisleno. Je li Beljo isti sada i nakon sezone u Rapidu, a posebno prije odlaska u Rapid. Zato za mene niti je 3 milje lova za koju bih ga pustio, a trenutno ni za 5, a osim toga nama treba za borbu za Ligu prvaka te nemamo adekvatnu alternativu.
  • Orc123
    16.1k
    niti Lisica, niti Dani jos nisu u konkurenciji a dolazi nam najvazniji dio sezone. Nezz, ja samo razmisljam na glas jer ne zelim s Topicem krenur na krilu na Thun i dalje na sigurno jos nekog jaceg.
  • Crni86
    22.6k
    mozda ode nakon Thuna…

Kuzim kaj zelis rec i slazem se s tobom. Ali isto tako mislim da se u klubu misli na to i da se nece zeznut kvalifikacije zbog toga.
  • Zagi
    18.1k
    Nema šanse da krećemo na Thun bez Bakrara.
    Isto tak ne vjerujem da će dočekati grupnu fazu kod nas.
  • Dzoni
    6.7k
    2.5 mil dolara za Bakrara je jedva više od 2mil eura. To je bijeda od ponude. Za toliko ga je Istra prije 3-4 godine prodala u MLS na temelju ni 10 golova
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.