• Hnlovac
    6.8k
    Ovo za 15 000 eura štete u stanu je uzas ak je istina
  • Sajla
    21.8k
    Ali kaj treba napraviti u stanu da napraviš 15k eura štete, izazvati požar? Mali očito nije dobro u glavi ako je ovo istina. Možda su i zato maknuli Belinha od njega, generacija su, govore portugalski, vjerojatno samo jedan kod drugog pojačavaju glupiranje. Treba discipline, život u internatu ispod maksimirskog juga, a ne preseravanja po društvenim mrežama. Neki to imaju urođeno, neki nemaju.
  • Masto
    1.8k
    Kad ga se nisu do sad riješili nek ga sad potjeraju
    Al nije uredu od bare da tako detaljno izlazi u javnost ipak je dijete to još
  • vjeko1701
    26.4k
    Pa o kome pričaš? Bitno je zaštitit vlastiti brend a ne dijete.
  • Mlađi referent
    15.8k
    Andy je molio vlasnika da ne izađe s tim u javnost, da on moze izac par mjeseci kasnije!

Klasik! :heart:
  • joesimunic
    194
    To mi je u cijeloj to priči i najodvratnije.. No sve u svemu mali ima još puno toga ispred sebe, talent ima, a na glavi mora poradit. Sve mu je otvoreno od toga da za 5-6 godina bude najbolje krilo u europi do toga da igra u našoj 3 ligi sve je na njemu nek odluči šta želi.
  • Mr Blue
    4.9k
    Moram priznati da mi je odvratan ovaj Barin medijski istup.

Sve i da je sto posto u pravu pa sve i da je Varela najgori na svijetu što se tiče odnosa prema klubu, treningu i karijeri, kad se podvuče crta riječ je o dečku kojeg su nekakve mutikaše nogometni agenti i menadžeri sa 16 godina izvukli na drugi kraj Europe i napunili mu glavu pričama o bogatstvu i slavi..

Meni je to generalno tužno, ali to nije stvar Varele nego ljigavaca koji sebi osiguravaju lagodan život preko leđa tinejdžera...
  • rokikaciga
    15.5k
    Nakon ovog nastupa Bare želim da se mali opameti (ne vjerujem da je Bara previše lagao u intervjuu), i da bude naše najbolje krilo nakon Oršića i da ga prodamo za 25 milja. Jer želim da se popiša Bari u usta sa napretkom i karijerom.
  • miro
    9.2k
    Ne znam kak vi, ali ja nemrem ovog Baru vidit nacrtanog. Lako za Varelu, on je klinac, ni prvi ni zadnji koji sam sebe sabotira u tim godinama, ali da mi moramo radit s ovim švercerom, to mi je teško prožvakat. Nisam naivac, kužim da su likovi poput njega realnost poslovanja, ali gadi mi se što s takvima imamo posla
  • NKDZ86
    8.7k
    Ne vjerujem bari ni kad burek nosi
  • fakin
    5.4k
    Koji je smisao ovog javnog istupa bare? Povrijeđeni ego jer je odabrao drugu agenciju?
    Mislim i sam bara kaze da ima postotak od njegove prodaje, onda ne kuzim koji je smisao da ovo izjavi javno o njemu time spustajuci mu cijenu i zaradu i klubu i sebi
  • Hrc-Vg
    1.3k
    Na ovaj način izaći u javnost i popljuvati mladog igrača je dno…Bara je 0 od čovjeka.
  • ElDorado
    12.3k
    Lako za Baru, kljucno u cijeloj prici je da Varela uopce ne napreduje
  • Masto
    1.8k
    vjerojatno zbog situacije van terena
  • Archangel
    133

Možda se nada da će to pročitati njegovi suigrači pa ga pristisnuti da bude bolji. Ponekad peer pressure radi čuda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet