• vjeko1701
    26.4k
    Hrvatska potreba za mističnim vođama...i naravno "nije komunjara ali"
  • KtcGoat
    6.7k
    Cesto se slazem s Vlahovicem, ali ovdje je promasio sve(sto se vidi i po komentarima). Nek se drzi powerliftinga i street workouta.
  • crophantom
    5.5k
    Majke ti mile, od kud, odnosno od kad Bilića stavljaju u neki koš s jugo komunjarama?
    Sve što znam o njemu mi govori sve suprotno, ovo je od nekud izgmizalo zadnjih godina, al ne mogu dokučiti ko je to prvi progurao?
  • vjeko1701
    26.4k
    Majke ti mile, od kud, odnosno od kad Bilića stavljaju u neki koš s jugo komunjarama?
    Sve što znam o njemu mi govori sve suprotno, ovo je od nekud izgmizalo zadnjih godina, al ne mogu dokučiti ko je to prvi progurao?
    crophantom

Ma svatko tko u javnosti može složiti dvije smislene rećenice je liberal i komunjara. "Poduzetnici" sa jedva završenom srednjom školom koji ne znaju padeže, to su jedini Hrvati!
  • Ludovic IX
    12.1k
    . U javnosti i medijima često je bio etiketiran kao ljevičar – prvenstveno zbog svog liberalnijeg svjetonazora, rock and roll imidža, sviranja gitare te načina na koji je komunicirao.Međutim, taj opis često nosi konotacije različitih tumačenja:

Društveni i kulturni kontekst: Zbog otvorenosti i stavova, dio javnosti ga percipira liberalnijim i sklonijim progresivnim društvenim strujama. S druge strane, on sam nikada nije izravno isticao političko opredjeljenje te istovremeno njeguje tradicionalne i vjerske vrijednosti.

Neznam sto bi svaki reprezentativac, izbornik, treneri hrvatske reprezentacije morali biti hdz-ovci ( dalic, cervar, ciro, kovači ...) i konzervativci? Zašto domoljub nemoze bit netko tko je liberalan, tko nejde niz ovu thompson struju?
  • KtcGoat
    6.7k
    Naletio sam jucer na fejsu na objavu nekog opskurnog portala koji je kao "problematizirao" imena ljudi u strucnom stozeru(Danilo Butorovic,Dean Racunica), cak su za potrebe svog narativa izmislili nekog "Njemanju" za trenera vratara. Vidim sad da su izbrisali, strasno.
  • crophantom
    5.5k
    ma dobro, ali Bilić je bio po duhovnim obnovama, kad je prvi put bio izbornih pušta je i Thompsona da naprijed igrače, branio Neura kad je ono bilo.
    Da se razumijemo, nije Thompson mjerilo domoljublja, ali Bilić je zadnja osoba za koju bi očekivao da će bit proglasena jugićem.

Čak i malo sto ga iz prve ruke znam jer je repka tih godina na preglede hodala u bolnicu di mi je stara radila, stara je s njim bila oduševljena, a ona je ono kako bi reko gazda iz Bitangi nediljom u crkvu i nema prostitucije tip osobe :lol:

Ko god je to prvi izjavio je retard
  • Masto
    1.8k
    nosio jednom majicu che guevare
    Vjerojatno ekipa očekuje da ponavlja jedno te isto ko dalic, tad bi im valjo
  • Doktor Kunić
    6.8k
    nevjerojatna je količina ovih "desničarskih" padavičara koji prozivaju bilića i njegov štab zbog imena. Pa daliću je srbin u štabu. Nevjerojatna glupoća i debilizam. Odvratni su, na razini ovih pedera i ljevičara, ista sorta. A sve veliki vjernici i domoljubi.
  • rokikaciga
    15.5k
    Bilic mi je uvijek bio top lik ovako kao navijac. Ne kuzim kak ga netko moze mrziti, koliko znam covjek nijednu kontroverzu nije imao, ima odredene rezultate iza sebe, karizmu, psiholog je, zna taj kult repstacije.
  • DiddyGuela
    6.2k

Ne znam jesu li ljudi uvijek bili ovoliko retardirani ili je pojava drustvenih mreza i mogucnost da svaki "strikan" moze izasrat stagod (pa to ostane negdje zabiljezeno) doprinjela ovoj sveopcoj kurcologiji, kvazi politici, ideologiji, religiji... upakiranoj u pracenje Hrvatske nogometne reprezentacije. Jebote vise ne mozes pogledat reprezentaciju na miru bez da ti iskoci neki teletabis sa setom određenih vjerovanja i zakljuckom da si zapravo komunist koji mrzi sve sa predznakom HRV jer ne osjecas pripadnost određenoj "struji".
  • vjeko1701
    26.4k
    jbg, da parafraziram jedan velebni um koji je nažalost predugo pisao ovdje.

Nauković Slaven mi je sumnjiv da li je uopće Hrvat jer bi se onda prezivao zvao Znanostić Rvat, a ne Nauković Slaven.Socrates
  • crophantom
    5.5k
    znaci cancel kultura zbog jedne stvari, isti su ovi s lijevog i nazovimo ga kranje desnog spektra.
    Ili da jednostavno kazem da su i jedni i drugi na spektru.

Ugl, da ne offtopicarim puna podrška Biliću, fakat se nadam da ce imati mrvu vise srece nego u prvom mandatu i da ce mu se vratiti to negdje, ipak je on postavio temelje prosle generacije.
    pa ovo je vrh :lol:
  • vjeko1701
    26.4k
    A nisi ti bio tu u doba jednog od većih umova ovog foruma.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.