• ElDorado
    12.3k
    Posebno kad nemaš nikoga
  • Sibirski plavac
    9.6k
    Germanijak

Mazalin, Badžim, Gnjidić dogovoreni, a Sikirić je isto navodno blizu. Od starih imena ostaju Palokaj, Hepa, Bart, Burek i Katanović. Ne zna se još situacija sa Serdarušićem, Lončarom i Čakarunom a ni Radovčićem (iako se nedavno pisalo o nekoj navodnoj ponudi iz Turske).

24sata dodaju da se traži američki play.
  • Zagreb1992
    3.6k

Kao što su cijene išle u nebesa..gdje si igrač misli da vrijedi nešto i tražii plaću od 130 000 godišnje
  • Sibirski plavac
    9.6k
    Evo u Sportskima vijest da je i Radovčić bivši.
  • brzizg
    46
    To je dobra vijest da ide kapetan, a navodno je Zubcic pred potpisom. Ne bas drag lik, ima 36 g, ali opet obzirom da su nuzni igraci s domacim papirima i da ima solidne brijojke u oldenburgu u bundesligi i veliko iskustvo, vjerujem da je upgrade u odnosu na ono sto smo imali ove sezone.
  • Sibirski plavac
    9.6k

Ako se već išlo po veterana na toj poziciji radije bih uzeo Bilana. 36 godina a i dalje dosta solidne partije ima u Italiji.
  • brzizg
    46
    Istina, sjecam se kako nas je Bilan redovno uneređivao jos u dresu Cedevite, bas dobru ledju tehniku ima. Al evo kolege forumasi pisu da od zubcica ipak nista. Steta sto je roza imao to sto je ima sa Leonom Radosevicem. On bi nam bas dobro dosao od tih veterana sa domacim papirima, ali je nazalost nemoguce radi povijesti s rozom.
  • ElDorado
    12.3k
    Nisam bas upucen ali cudno da su se tek tak rjesili Šiška i Radovčića a obadva su htjeli ostati. Jel do lovice ili..?
  • brzizg
    46
    Sisko je imao navodno ponudu 30k a mi smo nudili 17k misli., a kapetan se nada uvalit negdje, a ni mi necemo bit pretuzni ako ode..
  • brzizg
    46
    Nathaniel Amir Pierre-Louis spominju ovog amera da bi mogao doci. Iz Igokee je i prosle je sezone u ABI imao prosjek 15 koseva 3 i pol asista, 28% za tri, a iz igre 44%. Po highligtsima s you tube izgleda jako prodoran, ali mi sut ne uljeva bas neko povjerenje
  • Sibirski plavac
    9.6k
    Nije mi poznat ovaj iz Igokee, ali neka bude nekakva kvaliteta Robersona i bit će top.
  • brzizg
    46
    Po meni Roberson je imao solidan ulaz pod kos a po snimkama ovaj ima dosta bolji ulaz, bas izgleda prodoran i ljevak je. Ako podigne sut malo ima potencijal za puno vise od Cibone. A i ovaj je bek suter koji i trojku moze igrat. A roberson jedinica
  • Sibirski plavac
    9.6k
    Gregor Glas iz Vienne i Matic Rebec iz SC Derbyja mi se čine kao zanimljive opcije. Obojica već godinama igraju ABA ligu, Rebec je i bio u Ciboni kratko. Takve nekakve opcije bi mi bile top kad bi ih se dovelo. Ne nužno ovu dvojicu ali takav neki tip igrača. Vidim po statistici slični su ovom Amir Pierreu u nekim segmentima.
  • brzizg
    46
    Rebec je dobar igrac ali nama trebaju sad neke bas malo bolje klase jer ovaj amer ako dode to nije.izgleda solidno ali tek je g dana u europi, i slab je suter. Sad nam treba bas dobra jedinica i petica sa poenima u ruci ako planiramo napast to trece mjesto u grupi bcl i prolaz u doigravanje.
  • Zagreb1992
    3.6k
    Rebec je igrač u rangu Radovčića ..više gleda sebe nego ekipu i dosta je štetan ..Glas je igrač koji je kreacijski ok i može se porediti ekipi ..vidjelo se dosta koliko Vienna pati bez njega ..Što se tiče Radovčića i njegovog odlaska tu sam iskreno i sretan ..vrijeme je da se ide dalje , a nije baš tako divan i krasan kakvim se čini ..ali otom potom

Badžim i Gnjidić su potpisali prema informaciji koju imam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.