• Krizy
    73.5k
    Pozitivno je da je 2025./26. bila uvjerljivo najbolja sezona u karijeri Júniora Brumada.
    Postigao je 16 golova i upisao tri asistencije u 2292 odigrane minute, G/A svaku 121 minutu.

Ispod je video s nekoliko spektakularnih golova u prošloj sezoni, čini se baš jak pri primanju lopte i prvom koraku.
  • Sajla
    21.8k
    dobro je, ne zastajkuje kod pucanja penala i nosi broj 74 za kojeg se s nikim neće morati tući
  • Fatos Beqiraj
    2.5k
    Inter potpisao desnog beka za 25 miliona iz Royal uniona tako da Moris otpada vjv
  • Kujtim Shalla
    10k
    idem ovog momenta vidjeti jel se šta piše ,ma krstiti ćemo ga ako treba. Dolazim u hr sljedeći ponedeljak pa mu mogu omogućiti ugodnu vožnju u gepeku ako treba . Tu sam da pomognem . a nebi bio prvi
  • rakurs
    3.1k
    Ono što vidim po X-u su njihovi komentari većinom nezadovoljni odlaskom. Kažu da nema mjesta u prvoj momčadi, ali da je blago imat ga na klupi. Nekako mi se čini kao da je situacija nama s Bakrarom, samo što mislim da je nama Bakrar ipak važniji dosta. U svakom slučaju, sviđa mi se ovaj dolazak, lik fkt djeluje čvrst u duelima, ima jak udarac, zna podijelit i dobru dubinsku loptu, ok je u suradnji sa suigračima... Bumo vidli.
  • Kujtim Shalla
    10k
    Ništa za sad kod Danaca ne piše u vezi Brumada /Bermuda kako smo ga ovdje krstili:rofl: a prodali su Simsira koga smo isto zazivali ,otišao u Trabzon za 13 mil
    @Krizy ja sam pojeo govno sa McKennom , a pošto sam navikao sad mislim da se ne možemo nikako zajebati sa njim. Free transfer , meni je top. Većinu kartona je dobio jer je jak ko stijena . U duelu jeste grub ,lakat i to. Ali je borac. Uklize, Bori se i dobije karton ti i tamo. Nije sminker . A što se tiče golova , da statistika je kurva. Istina je da je kupljen kao veliki talent za 2 milje . Kao i svaki Brazilac trebao mu je period aklimatizacije , pa onda konkurencija ,posudbe . Konačno je pokazao prošle sezone da je dobar kad mu se da povjerenje. Kažem način na koji ćemo ga dovesti je genijalan, ne možemo se zajebati. Bit će on dobar kod nas . Ja čisto sumnjam :lol:
  • austrijanac
    11.9k

Sami si prevodite, ovaj je navodno relevantan
  • Fatos Beqiraj
    2.5k
    nisam ga nesto pratio ali po ovim yt klipovima mi izgleda nesto slicno mierezu
  • ElDorado
    12.3k
    Znaci trazimo 3 milje a oni nedaju
  • Facke
    8.4k

Znaci ovaj pose da Bakrar oce napustiti Dinamo da ide kam? U Al Ahly? Nakon ovakve sezone bi rekel sa ga prije oceju neku drugi klubovi. Al dobre ista prica kak i s Stojkovicem. Nije ni cude kad je isti agent.
  • austrijanac
    11.9k

Kod Skendera da.

Vjerujem da more dobit nekaj vecu placu, upitno koliko bas zbog toga zeli tam.

Nis mi nije jasno.
  • hardek
    10.8k
    Baš smo nerazumni jer tražimo 3+ milje eura za krilnog napadača koji je isporučio 25 G+A u zadnjoj sezoni. Zločesti Boban
  • Paggini
    90.2k
    "Eur"

Hahahahahhahahaha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.