• Nemrem igra Dinamo
    6k
    Bok, predlažem ponovnu aktivaciju majica ZonaDinamo... moderatura? :smile:
  • Dino
    5.6k

Podržavam! Već godinama me ekipa ispituje otkud mi jedna majica koju sam upazario na Zoni. Međutim, dečki su rekli da zbog onih koji ne ispadnu fer nema smisla ponavljat takve akcije zato možda ne bi bilo zgoreg da netko od nas ovaj put potakne takvo što, uz naravno odobrenje moderature.
  • Nemrem igra Dinamo
    6k
    dečki su rekli da zbog onih koji ne ispadnu fer nema smisla ponavljat takve akcijeDino

Jbg, takvih nažalost uvijek bude i zato razumijem da zadnjih godina nije bilo.
    Evo, prijedlog je tu, siguran sam da nas ima dosta koji bi htjeli opet ubosti majicu... pa kako god moderatura odluči!
  • Kujtim Shalla
    10k
    i to sa nickovima, da Kujtim počasti sve koji su me ispravljali ovdje za pravopis :wink:
  • mali M
    10.1k
    i to neku MMA stil da nam se razmiču ljudi dok idemo na sjever.. il jug.. il istok.. ovisi kako i kada..
    daj zamislite zbildanog Paginija kad bi krenul hodati, sam bi ekipa spustila uheca i zabika rep među noge..
    Il da krene ova vikinška sekcija s bradama prema stadionu a majice Zona.. hjoooo dajte mi da sanjam!!!!
  • Sajla
    21.8k
    admini/vlasnici foruma će odlučiti o tome i isplati li im se ulagati trud u nešto takvo. poučeni prošlim pokušajem, ne bih se kladio. ali ako se odluče na taj potez - onda samo uz prethodnu uplatu, pa vi nemojte podići majicu ako nećete. slično je bilo i kod druženja - svi bi došli, svi su za, gomila ih potvrdi i čovjek organizira druženje, a na kraju nas se pojavi desetak.
  • Dino
    5.6k
    Ma sve treba s uplatom unapred pa ko oce oce. Lako provjerimo cijenu majica i printa, uz neke volonterske dizajne ekipe s foruma, zakljucimo koliko bi kostalo i ako ostane viska, ulozimo u Plavog prijatelja.
  • badjibadara
    10k
    Već godinama me ekipa ispituje otkud mi jedna majica koju sam upazario na Zoni.Dino

Bez slike uživo ovaj upis se ne računa.
  • Droljo
    29.4k
    slično je bilo i kod druženjaSajla

Tu sam ja zajebo. Mislim, dosta ranije sam javio ali opet. Novci u naprijed i bok.
  • Dino
    5.6k

Kad uzgojim bradu ko Kujtim ili Mali M, svaki dan ćete dobivat slike uživo :lol:
  • Bernard
    1.3k
    Koliko se sjećam Marcio je rekao da više nema majica a ni druženja forumaša,jednostavno previše ljudi zajebe,ne pojave se,ne plate,ne podignu,tramak.
    Što se tiče druženja forumaša to može u slučaju ako netko drugi organizira,neda im se više jebat s time.
  • nkdz
    1.3k
    Zona majica

Jedan klasik by zona dinamo :)

Edit: freeimage radi bez addblockera

Zona majica pokušaj 2
  • mlinchica
    6.7k
    U poslovnici Lutrije, u Konzumu na Sarajevskoj, nedavno je radio dečko u Zoninoj majici. Ona samo s d naprijed.
    Tak da, odolijevaju ZD majice vremenu i trendovima.
  • dumitrumitu
    1.9k
    Moja nije izdržala. Poderala se u pranju.
  • Bernard
    1.3k
    svaka čast momku,ali moja je spremljena,izlazi samo na specijalne prilike.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet