• Jopa
    95
    refreshajte jos, oslobada se stalno
  • Mathiasovi Chageri
    8.6k
    Drugu godinu zaredom ostajem bez godišnje jer svako mjesto na koje kliknem bude zauzeto i onda se rasproda sve. Odlično.
  • blue heart 72
    3.6k
    meni se još nije ništ oslobodilo a stalno refresham
  • modri-kibic
    1.7k
    Teško da će se išta osloboditi kada su objavili iz kluba da je sve rasprodano. Očito su sve uplate prošle.
  • fakin
    5.3k
    Ovo klub piše:.

Godišnja ulaznica vrijedi za sve utakmice na stadionu Maksimir u natjecanjima SuperSport HNL, SuperSport Hrvatski nogometni kup te za sve domaće utakmice u grupnoj fazi pod okriljem UEFA-e.

Grupna faza ne postoji vec godinama. Vrijedi za utakmice u ligaškoj fazi
    fakin

drago mi je da se prate moji postovi na zoni i da se ovo ispravilo pa sada piše pravilno:

Godišnja ulaznica vrijedi za sve domaće utakmice GNK Dinamo u sezoni 2026./2027. na stadionu Maksimir i stadionu u Kranjčevićevoj u natjecanjima SuperSport HNL i SuperSport Hrvatski nogometni kup, za utakmice u pretkolima i ligaškoj fazi Uefinih natjecanja te prijateljske utakmice, a jamči i pravo prvokupa ulaznica za utakmice knock-out faze Uefinih natjecanja.
  • StjepanZG
    21

Ista stvar dvije godine zaredom, stvarno nije ok. Neka se promijeni sustav preko kojih se kupuju ulaznice jer ovo stvarno nema smisla. Pise da je mjesto slobodno ali kad se klikne na mjesto baci gresku ili da je mjesto zauzeto.

S druge strane mislim da se daje predug period za elipu koja je imala godisnje da obnove pretplatu/zamijene mjesto i da onda ostane premalo ulaznica za nas koji nismo bili godisnjaci.
  • znajdatevolimja
    2.1k

Bravo stari, nadam se da ti je ovo popravilo dan.
  • Mali Zeus
    21.8k
    @fakin heroj kojeg ne zaslužujemo, ali heroj kojeg trebamo.
  • Paggini
    90.2k
    drago mi je da se prate moji postovi na zoni i da se ovo ispravilo pa sada piše pravilno:fakin

Hvala ti u ime kluba i svih navijača!
  • NKDZ86
    8.6k
    sad znaš kak je jajduku više od 20 g. :rofl:
  • Mathiasovi Chageri
    8.6k
    Ista stvar dvije godine zaredom, stvarno nije ok. Neka se promijeni sustav preko kojih se kupuju ulaznice jer ovo stvarno nema smisla. Pise da je mjesto slobodno ali kad se klikne na mjesto baci gresku ili da je mjesto zauzeto.

S druge strane mislim da se daje predug period za elipu koja je imala godisnje da obnove pretplatu/zamijene mjesto i da onda ostane premalo ulaznica za nas koji nismo bili godisnjaci.
    StjepanZG

Apeliram nekako na klub da se u budućnosti za ovakve slučajeve velike navale osmisli možda bolji način, nekakav lobby sa redom i rednim brojem kao što ima ticketmaster ili nešto, jer ovo gdje svi klikamo na ista mjesta pa onda slobodna mjesta nisu slobodna, a dok ne dođem do slobodnog sve se rasproda jednostavno nema smisla.

Kliknuo sam na jedno 10 mjesta u jednom sektoru koja su sva bila zauzeta i nakon idućeg refresha je sve bilo rasprodano. Ovo mi se događa već drugu godinu zaredom, prošle godine je bilo frustrirajuće, sad je već smiješno.
  • fakin
    5.3k
    nemre se nekome dogoditi ista stvar kao i lani, kad se lani prodavalo uživo za slobodnu prodaju. mogao si lani doći u 5 ujutro pred stadion i dobio bi svoju godišnju.
  • Mali Zeus
    21.8k
    Hvala ti u ime kluba i svih navijača!Paggini

Na sljedećem članskom danu bi ga svakako trebalo spomenuti. Ako to ne učini Boban mora netko od nas.
  • Tom Hanks
    5.4k
    S druge strane mislim da se daje predug period za elipu koja je imala godisnje da obnove pretplatu/zamijene mjesto i da onda ostane premalo ulaznica za nas koji nismo bili godisnjaci.StjepanZG

Mogao si i ti bit godišnjak kao i svi ostali
    Ljudi koji su svake godine godišnjaci i koji isplate tu godišnju su zaslužili lufta da si obnove u miru i/ili zamjene mjesto
  • Papastrumf
    23.5k
    Nažalost, infrastruktura na ovom stadionu je takva da ne omogućuje fer prodaju godišnjih ulaznica. Kada na Kranjči budemo mogli pratiti točan dolazak članova s pojedinačnim ulaznicama onda ćemo godišnje u slobodnoj prodaji nuditi po ključu dolaznosti.

Godišnjaci koji neće imati određeni postotak dolaznosti i prepuštanja neće imati pravo na prvokup, a oni koji će imati određenu dolaznost preko pojedinačnih ulaznica će imati prednost pri kupnji godišnjih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.