• modri-kibic
    1.7k
    Pitao sam chat gpt i da vidimo kaj kaže:

Ako su informacije koje navodiš točne, profil je vrlo specifičan:

Japanac

lijevo krilo

dešnjak (voli ulaziti prema sredini)

veliki potencijal

dolazi iz jednog od najboljih japanskih klubova

Dinamo ga želi dovesti ovog ljeta

Dario Dabac ponovno koristi svoje veze iz Japana, gdje je igrao za Sanfrecce Hiroshimu.

Na temelju toga izdvojio bih nekoliko najrealnijih kandidata.

1. Soma Kanda (Kawasaki Frontale) ⭐⭐⭐⭐☆
    Najzanimljiviji kandidat.

19 godina

igra lijevo i desno krilo

dešnjak

jedan od najvećih japanskih talenata

Kawasaki Frontale je jedan od najvećih japanskih klubova

profilom podsjeća na igrače koje Dinamo voli dovoditi i razvijati.

2. Sota Miura (Kawasaki Frontale) ⭐⭐⭐☆
    Također vrlo mlad ofenzivac.

može igrati lijevo krilo

brz i tehnički vrlo potkovan

još nije potpuno afirmiran, pa bi financijski bio dostižniji.

3. Yotaro Nakajima (Sanfrecce Hiroshima) ⭐⭐⭐⭐☆
    Ovo mi je možda i najzanimljivija opcija.

Zašto?

Dabac je godinama igrao upravo u Sanfrecceu.

Klub i dalje ima dobre odnose s hrvatskim skautima.

Nakajima je jedan od najvećih mladih talenata Hiroshime.

Igra na krilu i iza napadača.

4. Ryunosuke Sato (FC Tokyo) ⭐⭐☆
    Ogroman talent japanskog nogometa, ali FC Tokyo nije baš među "najvećim" klubovima Japana, pa se manje uklapa u opis.

5. Kota Tawaratsumida (FC Tokyo) ⭐⭐☆
    Dešnjak koji igra lijevo, ali ima 23 godine i više nije toliko "zagonetan potencijal".

Koga bih izdvojio?
    Ako spojimo sve tragove:

"jedan od najboljih klubova Japana"

"veliki potencijal"

"dešnjak na lijevom krilu"

"ime još nije procurilo"

moj poredak izgleda ovako:

Soma Kanda (Kawasaki Frontale) – oko 40%

Yotaro Nakajima (Sanfrecce Hiroshima) – oko 30%

Sota Miura (Kawasaki Frontale) – oko 15%

Netko potpuno nepoznat iz akademije Urawe, Kashime ili Yokohame F. Marinosa – oko 15%.
  • Omake
    18.7k
    zvuči kao Sato ali njega je kupila Valencia jučer. Pregledati ću watch list kada završi mlada reprezentacija. Ne zvoni mi.
  • Kujtim Shalla
    9.9k
    e jbg buraz ,ako ga je kupila Valencia znači nije on haha . Vrlo je moguće da može biti iz njihovih akademija / škola koji imaju dosta talenata a nisu u prvoligaškim momčadima . Kopenhagen je doveo sadašnjeg reprezentativca Suzukija ljetos iz Shonan Belmare, manjeg kluba iz Japana. Pokazao se kao top pojačanje ,može igrati osim stopera ,i oba beka ,čak je igrao i zadnjeg veznog. Sad mu je vrijednost na Transfermarktu 3,5 a nebo ga prodali ni za 10. Ima tamo strašnih igrača i odlično je da Dabac ima kontakte . Iskreno se nadam da će i dovest nekog od tamo
  • FazeN
    7.2k
    Završit se transfer bez agenta ne može.
    Bara trenutno u Madridu završava Alvareza u Barcelonu te mu je to sigurno prioritet radi veličine posla i sveg ostalo uz to.
  • hardek
    10.8k
    Ja nekako brijem da je članak teška patka. Sezona je kiselih krastavaca, a novinari znaju da ćemo se upecat jer je riječ o nepoznatom japancu i dat im klikove
  • Omake
    18.7k
    Mislim da je Yumeki Yokoyama iz Cerezo Osake
  • Laugreano
    5.7k
    Tironi pise pa mozda i nije patka
  • Droljo
    29.3k
    Link?
  • CastAway1986
    5.8k
    S obzirom da je Dabac igrao i vec skautirao Hiroshimu a u slucaju odlaska Hoxhe ,mozda je u pitanju lijevo krilo Shunki Higashi

https://www.transfermarkt.com/shunki-higashi/leistungsdaten/spieler/577216/saison/2025

Od onih koji su lani imali solidne sezone to su Tatsuya Ito ,Yuki Soma ,Masaya Okugawa i Yumeki Yokoyama..Sumnjam da je netko od onih sto su s reprezentacijom bili na Svjetskom
  • ElDorado
    12.2k
    Meni se cini da Tironija sve vise netko jebucka sa zakasnjelim ili laznim informacijama
  • Kujtim Shalla
    9.9k
    nije , išao je Danac tamo nekog gledati. Vjerujem da je dogovoreno već . I ne samo on , bude predstavljanja uskoro kao na traci. Po svemu do sad su i Dabac i Boban a i svi ostali u klubu pokazali da su ozbiljni i da rade top posao. Sumnjam da će dovoditi igrače nasumice i nakon kvalifikacija. Roster će se popuniti prije ,u to vjerujem. A onda možda samo popraviti dodatno u slučaju lige prvaka
  • GOAT
    8.6k
    Positions played: Left Mid i Centre Back hahaha
  • CastAway1986
    5.8k
    njegove highlightse sam bas jutros gledao :rofl:
  • Kujtim Shalla
    9.9k
    sviđa mi se njegova agentura :razz:
  • Omake
    18.7k
    dobar je mali. Kao i Hoxha primarno dribler. Brat mu je imao bolesnu sezonu za B Ekipu Genka. Mislim da im je stari bio reprezentativac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.