emilperska
Bjelica bi se na drugom kiksu popičkarao sa svima, a na prvenstvu bi udario šamarčinu nekom Yamalu kad bi zadržavao loptu pored njega.
Svaka njemu čast, u teoriji je idealan izbornik. Dovoljno velik populist da se zna prodati, dovoljno velik frajer da zadobije povjerenje igrača, dovoljno dobar taktičar da zna funkcionirati na turnirima na ispadanje, posebno jer je tamo minimiziranje mana posebno važno.
Ali on meni djeluje toliko ljuto i razočarano da mu trebaju hodočašće-dva u Tibet da pročisti glavu i onda opet postane ozbiljan trener. — Zambatine škude
Ljubo
Glacies
Nolifer
ako razumiješ nogomet onda ti nema potrebe objašnjavati zašto je Bilić 100x puta bolji izbornik nego bi to bio Bjelica. Ako ne razumiješ nogomet onda mi se neda trošiti vrijeme i objasnit nešto sto ionako nećeš shvatiti. — Ljubo
Ljubo
Droljo
Nolifer
ne moramo svi misliti jednako, ali poanta rasprave je da ti netko proba promijeniti mišljenje. U startu sam ti rekao da mi se neda raspravljati jer će svatko ostati pri svome mišljenju. Ja smatram da je Bjelica klaun od trenera i osim Dinama i Austrije Beč nema rezultata. Slaven Bilić je osim repke u prvom mandatu nogometno znanje dokazivao u premier ligi. Ako ti to nisu dovoljno argumenti ne znam sto je. — Ljubo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.