• Benedikt
    150
    Ja od sljedećeg izbornika očekujem da mu je iznad svih - Hrvatska! Dakle razvoj nove generacije, igranje najspremnijih i, ako bude potrebno, povlačenje drastičnih poteza poput zahvale nekim zaslužnim senatorima
  • plavi72
    2.7k
    Nije poveo Belju i Stojkovića za mene je već od tada bivši...
    Svjetonazor mu pravi problem u medijima hahahaha...pa katoliče nosi križ ...što je naš Isus pretrpio ,a ti kuknjava !
    Ako nisi prevario ženu što te briga što pričaju,bespravnu gradnju ne mogu razumjeti nikako,toliko primanja,a ...zbog svojih nekih razloga još iz davne 1991.dok je igrao "srpsku"ligu(bez Slovenaca i Hrvata) za Velež ...ne volim ga ,ali uspjeh je postigao,ali zasjenio ulogom žrtve...
    Ne voli Dinamo ne volim ni ja njega ! :victory:
  • Ludovic IX
    12k
    bilic je zvao igrace dinama kad dinamo nije bio nikakav faktor u Europi. I nije govorio kako hnl nije mjerilo.
  • Krizy
    73.5k
    Pa s razlogom, da se isto sranje ne ponovi glede popisa igračaNolifer

Još se Dinamo tada sramotio svake sezone u grupnim natjecanjima.

2008.:
    Modrić, Vukojević, Mandžukić

2010.
    R. Kovač, Lovren, Mandžukić

2012.:
    Kelava, Šimunić, Vida, Vrsaljko, Badelj
  • Nolifer
    15.4k
    Znači, s jedne strane braniš Dalića koji je napravio to "sranje" na popisu. S druge si protiv Bilića da to slučajno ne ponovivjeko1701

Znači s jedne strane ne branim Dalića, jer sam otvoreno rekao da je napravio glupost s tim popisom i nadam se da se više neće to ponoviti s budućim izbornikom.

A kaj se tiče ovog drugog, moja namjera nije bila braniti ičije pogreške niti tvrditi da je Bilić zakidao Dinamove igrače, već ukazati na vječni i kompleksni balans koji svaki hrvatski izbornik mora držati između klupskih interesa, pritiska javnosti i vlastite vizije momčadi i ne dopustiti da gleda prije svega zasluge tih igrača, jedini i pravi kriterij bi trebala biti forma igrača na terenu tj. u rosteru s kojim raspolaže, ništa drugo.
  • vjeko1701
    26.2k
    Ok, i kako je to drugačije po pitanju Bilića ili bilo koga drugog?
  • Nolifer
    15.4k

Pa ne znam jel trenutno Bilić u kakvom angažmanu, a tvrdio si da je Bjelica u padu, pa sam kontrirao, zašto je onda Bilić taj, ako i on nema angažman...
  • ElDorado
    12.2k
    Pa jucer Mateoni rekao dase Bilic prije 6 mj obecao Kusticu
  • Ljubo
    1.1k
    ako razumiješ nogomet onda ti nema potrebe objašnjavati zašto je Bilić 100x puta bolji izbornik nego bi to bio Bjelica. Ako ne razumiješ nogomet onda mi se neda trošiti vrijeme i objasnit nešto sto ionako nećeš shvatiti.
  • vjeko1701
    26.2k
    I to nije bila jedina stvar koju sam napisao po pitanju Bjelice. Niti je jedini argument niti je glavni.

Al opet, tebi nije problem Bilić radi trenutnog ili bivšeg angažmana pa ne znam zašto uopće vadiš to.
  • Zambatine škude
    5k
    Bjelica bi se na drugom kiksu popičkarao sa svima, a na prvenstvu bi udario šamarčinu nekom Yamalu kad bi zadržavao loptu pored njega.

Svaka njemu čast, u teoriji je idealan izbornik. Dovoljno velik populist da se zna prodati, dovoljno velik frajer da zadobije povjerenje igrača, dovoljno dobar taktičar da zna funkcionirati na turnirima na ispadanje, posebno jer je tamo minimiziranje mana posebno važno.

Ali on meni djeluje toliko ljuto i razočarano da mu trebaju hodočašće-dva u Tibet da pročisti glavu i onda opet postane ozbiljan trener.
  • KtcGoat
    6.6k
    na prvenstvu bi udario šamarčinu nekom Yamalu kad bi zadržavao loptu pored njega.Zambatine škude

:grin:
  • Mr Anderson
    20.3k
    Ja stvarno ne znam tko bi od domaćih bio idealno rješenje. I Bilić i Bjelica imaju svojih mana, ali imaju i karizmu. Mislim da će Bilić prije dobiti podršku svih igrača nego Bjelica. Kad je već očito da se uopće ne razmišlja o strancu onda je možda Bilić najbolje rješenje.
  • Jos-Optimus
    11.8k
    Trenutni angažman je zaista nebitan za izborničko pitanje. Izbornik nije trener, u to smo se uvjerili kroz sve ove godine. Bitno je da zna s ljudima i da kuži trenutak, a stožer treba biti ispunjen kvalitetnim stručnjacima. Mi smo top 15 repka, uvijek ćemo biti u nekom miksu moguće senzacije ako se poklopi ždrijeb i sreća, bitno je da sami sebi ne režemo udove i da si omogućimo najbolju šansu. Slaven Bilić je sada još iskusniji, opterećen nije nikada ni bio...ali ono, tko god bude odabran treba imati našu podršku i to je jedino bitno. Stranca ne bih, općenito stranci izbornici su sranje, a mi smo sa svojim domaćim ljudima imali brutalne rezultate.
  • vjeko1701
    26.2k
    Upravo i moje razmišljanje. Oh svih koji se uklapaju u trenutni sustav, mislim da ima najviše iskustva da iznese ovaj prijelazni period i da bi trebao imati podršku igrača. Definitivno ako se gledaju sva imena koja se spominju.

Dal je namjbolji izbor na planetu? Ne. Al je određena igra na sigurno i prijelaz uz najmanje potresa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.