• Kujtim Shalla
    9.9k
    To da je drago nekom da ide čovjek koji je bio na posudbi i dao onaj effect boom u svijetu nogometa gdje se pričalo o Dinamu može samo neko io gura nekog svog igrača . Bena je top i kad nije je spreman . Nama na žalost nedodirljiv po primanjima jebiga neka mu je sretno i hvala na svemu
  • vjeko1701
    26.2k
    Izvor je rijeke Čikole, a od toga nema boljeg.
  • mali M
    10.1k
    Ja sam između redaka našao kaj mi odgovara.Zagi

aaahahahahahahah! ovo treba štampat na majice uz logo Zone!!!

dao onaj effect boom u svijetu nogometaKujtim Shalla

To sam ti ja Kujtime davno govorio kad sam slavio sa dolaskom Novotnya. Nije poanta što ni on nije ispao najbolji transfer, ali je pozicionirao Dinamo da skrene poglede na sebe i malo jačih igrača i reprezentativaca.. Sve to ima svoju težinu, ono što ljudi ne razumiju to je ovo što @Davieboy86 govori, proces koji traje i za koji treba strpljenja.

Problem je što smo do sad imali dibiduse u klubu koji su mislili da se ime dobiva kvalitetnom trgovinom ili pak prije njih pijavicom kojem smo bili privatni bankomat..

trust the fucking process!Davieboy86

i ovo treba stavit na majice Zone. Zvonetova glava i ispod nje taj citat!
  • Denle
    411
    Mozda je wet dream, al kako je krenulo nase "partnerstvo" s Barcelonom, ne bi me cudilo da Lovro Chelfi dodje kod nas.

EDIT: nisam bio svjestan prije pisanja komentara tko mu je menadzer. sorry
  • Fatos Beqiraj
    2.5k
    a nebi imalo smisla da pobjegne iz dinama pa da se vrati kasnije
  • Nogo
    11.9k

Lazio je ponudio oko 10 milijuna eura za Sergija Domingueza iz zagrebačkog Dinama. Ako bi hrvatski klub prihvatio ponudu, tada bi se nastavilo s pregovorima, u suprotnom bi se Lazio bio spreman povući i okrenuti drugim ciljevima.

Mislim da im treba reći da krenu dalje. Malom cijena može samo rasti! Rano je za ovakvu prodaju.
  • Masto
    1.7k
    Znači nije gotov transfer
  • Omake
    18.7k
    Jedan njihov medij je napisao da su prvo ako nudili posudbu i kao platit će ga dogodine. Vjerojatno nikada nisu imali vele šansi da ga uzmu, pa samo pumpali narativ preko ovih plati pa ti objavim insidera. Izgleda da im je i Romano preskup.
  • rakurs
    3k
    Veli Di Marzio da sutra dolaze u Zagreb zaključiti posao, ali tek ako se danas ostvare preduvjeti za to, kaj god to značilo.

EDIT: A komentari ispod objave su sve: "S kojim parama?", "Da se bar sruši avion"
  • GOAT
    8.6k
    Al su zapeli za tih 10mil, plati koliko trazimo i nosi
  • fakin
    5.3k
    znači da pritišću naš klub jer im se žuri, ono nosimo vam 10 milja u koferu hoćete nećete?

e nama se nigdje ne žuri. gospodo, vidimo se 30.8. kad ćemo znati koju ligu u europi ćemo igrati. možete navečer ostati i na koncertu
  • austrijanac
    11.9k
    Prica je da bi se klub trebao prodat u skoro vrijeme, ko zna kaj ti cigani rade u pozadini…
  • Nogo
    11.9k

Treba im reći da ne dolaze i da uštede gorivo kada i tako nemaju para.
  • vjeko1701
    26.2k
    Veli Di Marzio da sutra dolaze u Zagreb zaključiti posao, ali tek ako se danas ostvare preduvjeti za to, kaj god to značilo.rakurs

Tih 10M samo ako ostavljaju i avion kao dio ponude.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.