• din
    1.4k
    Kućni prijatelj s Kustićem, čudo da ima podršku od njega hm
  • jp23
    4.2k
    Ali zastupa, #family vrijednosti, #ljubav, #croatia, #vjera, #poniznost.

Zastupa i malo suprotne kada okolo meće svog tintilinića, kada bespravno gradi i pljuje po zakonima Hrvatske, kada upliće Gospu u svoj rad, i kad dakako piša po svima nama kada pokušamo uputiti bilo kakvu konstruktivnu kritiku, uz riječi da on zna najbolje jer 3 medalje u 9 godina.

Najuspješniji i najveći naš izbornik svakako, ima uspjehe koje će biti teško ponoviti. No ujedno valjda i najveći licemjer koji nas je vodio.
  • Ludovic IX
    12k
    Tako me rastužio sad i želim da ostane doživotni izbornik i dobije titulu Mister
  • Droljo
    29.2k
    Dešamps je najbolji izbornik ikad, naš izbornik je drugi. Tu sam ugasio.
  • Zagreb1992
    3.6k
    Egoist teški ...daj se više i ti i Modrić oprostite i ajmo dalje sa mladima i novim ljudima
  • Dinamosaur
    3.5k
    Cak ga Sapit tjera da se izjasni, ovaj se ne zeli izjasnit. Ovog nema nigdje.

Gleda te cijela drzava a ti drzis figu u dzepu, koji lik
  • ElDorado
    12.2k
    Ja ovo dozivljavam iznimno bezobrazno prema navijacima i javnosti. Privatiziranje funkcije
  • Doktor Kunić
    6.8k
    Šapit se migolji i lagano mu ulazi u šupak fuj kako si odvratan
  • Carmichael
    675
    Šapit:
    'Mi svi imamo poremećene kriterije i mjerila, da nama taj odlazak na Svjetsko prvenstvo dolazi kao normalna stvar."

48 ekipa se plasiralo, jel realno za reć da reprezentacija sa igračima koji imaju aktivne uloge u Ligama petice u odličnim klubovima se mora plasirat na SP, pogotovo u takvoj skupini?
  • NKDZ86
    8.6k
    Nama se otelo to :rofl:
  • Droljo
    29.2k
    Ne znam kak imate živaca. Lagano 101 rock, terasa i birra moretti.. pogled u sanset... Mir i dobro
  • ElDorado
    12.2k
    Lik priča kao da nije on taj koji vodi repku. Eto koctracja
  • Carmichael
    675
    "Nećeš ti skočiti na prekidu, ja ću."
    Zlatko, hvala za medalje, ali 2026. je. Taj narativ za prekide je ostao u prošlom desetljeću
  • Noel
    22.1k
    Prekid,razlog taj, uvuklo se, strah , Ćorluka, mi smo morali neš mi skoćt.
  • modri-kibic
    1.7k
    Eto igrači su krivi za prekide, on nije za ništa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.