• über alles
    2.9k
    @Paggini dobro kad cu dobit sluzbenu ponudu, il se ceka da se mmaee rijesi ?
  • Paggini
    90k
    Paggini dobro kad cu dobit sluzbenu ponudu, il se ceka da se mmaee rijesi ?über alles

Ja sam unutra, a za tebe čekamo hoćemo ući u LP jbg brate
  • über alles
    2.9k
    Ja sam Menalo radija
  • ZGV
    4k
    Da li će dRadio imati kakve emisije ili će ići samo mjuza?

Btw ima dosta ponavljanja playliste što je uobičajeno za on-line postaje, ali bilo bi dobro da se malo proširi set lista.
  • Gelipter
    4.6k
    I da se malo poigra s jingleovima još. Da ih bude više i raznovrsnijih. Jasno to je posao.
    Za početak mi je za kratki jingle fora s Youtubea Dinamovog onaj: "Volim Dinamo, volim ga jako!" ili obična sninka: "Dinamo - Zagreb" sa stadiona bi pasala. Možda ubaciti i neke klince kak navijaju recimo ili za kratki prijelaz samo neki kratki instrumental prepoznatljivi...
  • Sajla
    21.7k
    Možda ubaciti i neke klince kak navijaju recimo.Gelipter

"i zato nemoj protiv dinama" s kraja ovog bezvremenskog hita:
  • Pesca90
    228
    hocemo jingle sa salate i klincima mi smo purgeri-najjaci smo,najjaci!
  • Gelipter
    4.6k
    tak nekaj da. :ok:
    Odmah se sjetih i originalnih kratkih jingleova koje je imala Stojedinica nekad.
    Ili neki zvukovi tipa pivice dvije, sučev zvižduk, udaranje lopte, tramvaj koji prolazi, pljesak tribina... Bacam sam ideje iz glave...

fantastično. :cheer:
  • IstinaZaDinamo
    2.7k
    U prizemlju zgrade mi je vrtic i klinci cesto vicu "Mi smo purgeri, najjaci smo najjaci.", ne znam kako bi proslo ako ih snimim i posaljem u klub za jingl :rofl:
  • Gelipter
    4.6k
    samo pazi da te ne cinkaju starcima da ih neki čika slika mobitelom. :eyes:
  • shameless86
    2k
    ubacit pjesme sa dvadestice
  • rioda
    17.3k
    Evo par mojih preporuka:
    - ubaciti više pjesama koje je grupa obradila, npr. Vlak do zemlje sreće
    - dodati i ove pjesme koje je @shameless86 naveo, bar dio njih
    - jinglove s igračima malo razdvojiti i prorijediti, trenutno mi se čini da su prečesto u rotaciji (Mišić, Beljo, Stojković...), pa bi bilo bolje da se svaki put vrti samo jedan od njih i da između prođe više vremena. Ovako, uz ostale jinglove, djeluju malo prečesto
    - ubaciti kratke najave utakmica, npr. bilo bi zgodno da se sad zadnjih tjedan dana vrti najava za Koper (i to isto možda ne bi bilo loše da se snimi igrače, npr. Ja sam Luka Stojković, a u srijedu od 20 sati igramo protiv Kopera na Maksimiru, dođite nas podržati)
  • modri-kibic
    1.7k
    Možda dogovoriti sa HR2 radio prijenos Dinamovih utakmica ili ovaj sa Arene novinar kaj je prešao kod nas neka komentira.
  • Paggini
    90k
    Prijedlog za jingle, uz sve ostale navedene - "Matija, a za koga ti navijaš" :hearts:
  • rioda
    17.3k
    E za jingle sam zaboravio, bilo bi jako da Boban kaže: Hvala vam što nas pratite i na Dinamo radiju, ili nešto slično :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.