• BlueNinja
    410
    Klub je prije koji dan pokrenuo dRadio, službeni radijski program dostupan 24 sata dnevno. Dinamove i zagrebačke pjesme te strana urbana glazba. Sluša se na https://gnkdinamo.hr/hr/radio, a najavili su da će uskoro biti dostupan i kroz službenu mobilnu aplikaciju.

Za sve koji rade, voze ili samo žele plavu podlogu kroz dan vrijedi pustiti.

Malo offtopic, složio sam si sa strane malu app koja proširuje priču oko radija:

https://radio.zona-karata.live

Uz sam stream tu je i povijest svih puštenih pjesama, katalog pjesama i izvođača, te statistika koje pjesme i izvođači se najviše vrte. Može se i instalirati na mobitel kao normalna aplikacija.

Kak se vama sviđa radio kao takav?
  • BlueNinja
    410
    Vidim da je @T90d spomenuo da ga ima i na aplikaciji Replaio Radio ako ju neko koristi, tak da se polako širimo očito i dalje :smile:
  • fakin
    5.2k
    Kako najjednostavnije složiti da ti radio svira u autu?
  • criticus
    8.5k
    Ja sam ponio monitor u auto, al izgleda da ne radi tako.
  • Bratić
    171
    Danas sam slušao, pjesme su top ali su me iznenadili sa prebačajima.. fat boy slim, seven nation army i onda Zagreb je najljepši grad :D
  • T90d
    3k

Aplikacija Replaio radio, meni krene automatski svirati nakon što se spoji na bluetooth.
  • fakin
    5.2k
    Dajte slozite neku frekvenciju da u autu samo nademo i slusamo
  • BlueNinja
    410
    zna biti zanimljivo, ja sam danas naletio na Firestarter u Golubove :rofl:
  • Jaki991
    622
    kak se instalira na mob ?
  • BlueNinja
    410
    kad otvoriš sajt trebalo bi ti na vrhu pisati instaliraj aplikaciju ak si Android ili upute za iphone
  • BBBaranja
    4.9k
    Ja sam jutros cuo po prvi puta Freed from desire i izvukao mi je osmijeh na lice..
    Ovaj tjedan sam na GO i cijelo jutro mi po kuci svira radio,top stvar..
  • GZomanid
    773

Čuj daj složite
    To ti je nebo i zemlja, za FM frekvenciju moraš dobiti natječaj vijeća za elektroničke medije i zadovoljit pun qrac tehničkih uvjeta..
  • VolimDinamoOo
    440
    Odlicna ideja, bravo. Taman da se malo smirim nakon sinocnjeg cirkusa
  • Gradina
    215
    Postoji li način da radio svira u autu a da mi nije uparen cijelo vrijeme na mobitelu, može li se u auto instalirati neka apk ili slično
  • KvartZagreba
    10
    Kako živi navijač Dinama, hvala svima koji su nam to omogućili!
  • Gelipter
    4.6k
    Svaka čast na ideji i realizaciji, odlična stvar i odlične "stvari" na Dinamovom radiju. Baš dobar žanrovski odabir kaj se mene tiče. Najviše rocka, Dinamove pjesme, pjesme o Zagrebu i ostalo. Urbano, gospodski i dinamovski. Malo neobični prijelazi na prvu, ali i zanimljivo za čuti. Još malo proširiti playlistu i super.

S teme "Kutak za glazbeni trenutak" komotno bi se dalo preuzimati neke priedloge glazbenih numera za dRadio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.