• Pop corn
  2.9k
  Kako bi svima bilo jednom zauvijek jasno o kakvoj se pljački Dinama radi, objavljujemo detaljnu kroniku pljačke Dinama.

  Ovime uvijek možete začepiti usta svima koji brane lopove osuđene za ta djela da je to politički proces, da su oni stvorili taj Dinamo, da su oni donijeli lovu, da nije bilo njih ne bi Dinamo bio uspješan i slično.
 • Pop corn
  2.9k
  Predstavljamo izložbu grafika pod nazivom "Kak su krali naši stari" koja sažima sve najvažnije pojedinačne pljačke Dinama posljednja dva desetljeća od strane kriminalaca koji su i dalje u našem, a ne njihovom klubu....
  (.... nastavak slijedi)

  ikq9kza153okqtqf.jpg
 • Pop corn
  2.9k
  Etto je bio brz ko munja na desnom boku, ali ne kao Zdravkova firma koja je naplatila je u transferu prije nego što je igrač uopće potpisao. Naravno, treba li napomenuti kako na strani posrednika je Zdravko, a na strani kluba opet Zdravko?

  n91herb2hg9vxtck.jpg
 • Pop corn
  2.9k
  Davor Vugrinec, najbolji strijelac HNL-a i jedan od najvećih kolekcionara hrvatske moderne u Dinamo je došao kao slobodan igrač. Koštao je klub čak 600 tisuća eura za usluge nagovaranja koje je uspješno odradio - Majan Dabić!
  Ovakav model poslovanja mogao bi neki slikar ovjekovječiti za galeriju u Hlebinama, za sve one naivce koji vjeruju kako bjegunčeva svita ima dobre namjere u klubu.

  pdehplz83c26s1aa.jpg
 • Pop corn
  2.9k
  Dinamo se onomad usrećio Carlosom, čudnovatim stoperom. Odšteta za tog velemajstora lopte kojeg pamtimo po "joga bonito" iznosila je 40 tisuća eura, a naknada Zdravku pola milijuna eura.

  747wnehtkpy9wdgt.jpg
 • Pop corn
  2.9k
  Bio je jedno perverzno pojacanje Dinama. Perverzno je jedino bilo to kako su se Mamici i direktor u HNS-u na njemu zbrinuli dodatnom malverzacijom

  it5llrzubeq8ajhe.jpg
 • Pop corn
  2.9k
  Najvažnije je da je Skupština Dinama izglasala da GNK Dinamo Zagreb nije oštećen...

  r35lsev0sy9l4dui.jpg
 • Baneki
  629
  Zanimljiv je i Bišćanov iskaz o tom transferu...
  https://www.sportcom.hr/regionalni-sport/rijeka/provizija-na-transfer-slobodnog-igraca-procitajte-sto-je-izjavio-igor-biscan-kao-svjedok-u-optuznici-protiv-zdravka-mamica

  Svjedok Igor Bišćan u svom iskazu je istaknuo kako nikakvo transferno obeštećenje GNK Dinamo za njegovo dovođenje nije trebao platiti, budući je bio slobodan igraĉ, te kako nije potpisao nikakav ugovor o prodaji prava, niti je dobio naknadu za otkup igraĉkih prava a trgovaĉko društvo Real Sport Management Limited mu uopće nije poznato.
 • Pop corn
  2.9k
  Pokrio je sve Zdravko, i politiku i suce i policiju, al nije PN Uskok. Kralo se dok se imalo i više od deset posto...

  u7n1e4gwci48kxm8.jpg
 • Pop corn
  2.9k
  Sjećate li se ovog?

  gvxug37lqxo6o18g.jpg
 • Pop corn
  2.9k
  Da ga je prodao u Njemačku, onda bi bio naknadni ugovor "za zastupanje na njemačkom tržištu"....

  n1plnzik5itenpxa.jpg
 • Pop corn
  2.9k
  Još jedan vrhunski uspjeh pravnog maga Vrbanovića. Čestitke i Marijanu Kustiću što ga i dalje čuva u Hiltonu na sigurnoj plaći unatoč presudi

  dooivvgnnx5od0u7.jpg
 • SAS1987
  4.4k
  I Jutranji citira objave DTSM.

  Kak su krali naši stari
 • Pop corn
  2.9k
  Danas je Jutarnji objavio prvu recenziju izložaka u našoj izložbi, a uskoro s njom idemo i u međunarodne "hodnike". Do tada novi artikl su:

  3c1ae5xuwctbs7a3.jpg
 • Pop corn
  2.9k
  Sada je svima jasno kako je to točno Zdravko Mamić "stisnuo gas" dovevši Balabana u Dinamo - omogućivši Obitelji 200 000 Dinamovih eura.

  c76a8i65zt9xatdi.jpg
 • Pop corn
  2.9k
  Legendarnom vrataru Maksimir je mirisao na nogomet, osjetio je "miris znoja, dima i urina bezbroj generacija koje su gradile klub". Mamićima i njegovim pijunima nažalost naš Klub je mirisao samo na isisavanje Dinamovog novca.

  bliwfmdubpg5tgqk.jpg
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.