• miro
    9.2k
    Ma nek ostane Dalić, puno ću se manje zivcirat oko repke. Nek igra Perija do 42 i Luka do 45 zadužili su nas
  • Ludovic IX
    12k
    što kad svi oni koi imaju neki interes u hns-u kažu da će ovaj sam izabrati koliko će biti izbornik..

(Đekna) Dalić još nije umro a kad će,neznamo?
  • Danko
    3.3k
    Bilo kako bilo, jako se veselim taktičkoj analizi koju će nam zlatko podastrijeti u večerašnjem gostovanju na hrt-u.
  • hardek
    10.7k
    Meni je nevjerovatno da je Bilić taj koji kao potencijalno preuzima repku a ovo mu rade. Zlajo bi malo piškio pa malo kakio.

Slaven je ipak neki autoritet u hrvatskom nogometu da se sa njim postupa ovako
  • miro
    9.2k
    mogu tu ja otkrit vec:

mali smo i kao takvi nismo mozda pozeljni kao drugi

sreca nas je napustila u kljucnim trenucima, ali glavu gore, radit i bit ponizan, sve ce nam se to vratit
  • KtcGoat
    6.6k
    Iskreno nisam ni ocekivao nista konkretno, jos ako je taj sastanak dogovoren sutra ili kad.
    Ovo ce biti vjerovatno klasicne neke floskule i tjt, neka me iznenadi :smile:
  • Doktor Kunić
    6.8k
    jako se veselim taktičkoj analizi koju če nam zlatko podastrijeti u večerašnjem gostovanju na hrt-u.Danko

"Ma dobro, mislim da smo pokazali zajedništvo i volju. Ovo je bilo jedno lijepo putovanje koje je ovaj put nažalost kratko trajalo ali je bilo lijepo. I ovaj put su sudci imali prste i to je ono što ja cijelo vrijeme govorim. Mi smo mala država, malo ljudi, mi njima ništa ne značimo. Mi smo uzeli 2 medalje na 2 prvenstva i mi nemamo taj respekt. Šta je tu je, imamo budućnost i idemo dalje uzdignute glave. Nama je bilo jako lijepo, lijepo smo se podružili. Proslavili smo Lukinih velikih 200 utakmica i to je najbitnije. Ja smatram da je to ono što nas povezuje i što je najbitnije, to zajedništvo, ta obitelj, ta poniznost. Dok god to imamo ja se ne bojim za budućnost."

Taktička analiza, Zlatko Dalić.
  • Droljo
    29.2k
    Pa budi čovjek i jasno reci!
    Ja želim i dalje biti izbornik, sve je na savezu ili hvala lijepa i doviđenja, vrijeme je da netko drugi proba.
    Znam da nebu tak...
  • Dinamosaur
    3.5k
    takticka analiza bu vjerojatno takva, ali ce ipak rasplakati dio Hrvatske izjavom o odlasku. Vojska ce podsjetit gledateljstvo na najvece trenutke Hr nogometa u povijesti, a internet ce gorit od svađe jel bolja stagnacija uz sigurnost i povjerenje ili napredak promjene i ulazak u nepoznati moderni nogomet, koji je nama ko da se opraštamo sa zemljom i odlazimo u mračni nepoznati svemir
  • Crni86
    22.4k
    Ako Dalic ostane iskreno ne znam da li cu vise imati zivaca i zeluca gledati repku… do sad sam se tjesio kao ajde jos samo treba izdrzat do kraja sp, ovako se ne nazire kraj
  • hardek
    10.7k
    Martinez podnio ostavku jučer u 23:00, danas Portugal ima novog izbornika. Sve je riješeno u manje od 24 sata.

Zlatko već godinu dana odlazi, ali ne odlazi. Više me živcira to cimanje cijele države nego on kao izbornik i njegove nelogičnosti u popisima igrača.
  • Jos-Optimus
    11.7k
    ja zaista ne idem pod pretpostavkom da bi netko drugi imao bolje rezultate, to je gotovo pa nemoguće. Ja mislim da je počeo švrljati gadno unazad 2, a općenito unazad 4 godine. Ne može nitko ni garantirati da bi Euro bio bolji ili ovo SP da bi bilo bolje. Ali stvari moraju biti logične, ne smiju se raditi amaterske greške u pripremi prekida, u nepraćenju domicilne lige i nepoštivanju iste, ne smije se tolerirati nelogičnost poziva po pozicijama jer, eto on je bio drugi na svijetu pa se ništa ne dovodi u pitanje. Na zadnja 2 natjecanja nas nije stavio u najbolju situaciju da pokažemo što možemo, ni blizu, dapače. Umorio se on od nas i mi od njega. Neka ide dok ima poštovanja
  • Mr Anderson
    20.3k
    Nitko neće Daliću oteti zasluge, ostati će zapisan kao najuspješniji izbornik za sva vremena. Ako ga netko ne nadmaši.
    Međutim to ne znači da je pretplaćen na mjesto izbornika dok mu ne dopizdi. Zadnja dva velika natjecanja je bio neuspješan, i EP i ovo SP, po meni su to podbačaji. A ni igrački ne napredujemo. Imamo donekle dobro 1. poluvrijeme protiv Engleza i 2. protiv Portugala, ali samo ofenzivno. Defanzivno smo loši. Panamu i Ganu ne bi komentirao, ovi prvi su loši, drugi se uopće nisu pretrgli da nas pobijede.
    I drugo, ako on i dalje misli gurati taj narativ nekakve familije i pozivati svoje senatore dok mogu hodati, nema tu sreće. Jednom treba presjeći, ako ne žele sami jer se samo produžuje agonija.
    Znači...Modrić, Kramarić, Perišić, Budimir, Pašalić Mario...dečki hvala vam za sve, ali mi moramo dalje bez vas. Isto tako prestati pozivati neke bezlične igrače tipa Moro, Jakić i slični da bi kao članovi familije gledali utakmice iz najboljeg reda.
  • Mathiasovi Chageri
    8.6k
    Meni je u ovoj cijeloj priči najsmiješniji HNS. Kako su oni uopće prišli Biliću u pregovorima?

“Slušaj Slavene mi bi tebe za izbornika znaš, samo ima jedna caka! E ovako, znači ti si idući izbornik što se nas tiče, ali ne možemo ti baš točno reći kad startaš.

Uglavnom večeras je Zlatko u Americani na HRT-u, pa ćemo pričati nakon toga, samo da vidimo hoće on ostati još, hoće ići. Aj čujemo se večeras oko 9”

Mislim koliko je to bizarno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.