• FazeN
    7.2k
    Ulaznice za gostovanje u Thunu ⚽️

21. srpnja u 20 sati
    ️ Stockhorn Arena
    ️ 35€

GNK Dinamo je za navijačku tribinu stadiona na raspolaganje dobio 1000 ulaznica, a sustav prodaje i distribucije ulaznica odvija se u dva koraka:

1️⃣ Kupovina vaučera online putem od 11. do 13. srpnja;
    2️⃣ Zamjena vaučera za fizičku ulaznicu:
    • 16. i 17. srpnja od 11 do 19 sati na Ticket Pointu za navijače iz Zagreba
    • na dan utakmice u Thunu za ostale navijače (točno vrijeme i mjesto bit će naknadno objavljeni)

❗️Ulaznice se ne smiju kupovati na imena osoba koje ne putuju na utakmicu. Prilikom ulaska na stadion provodit će se stroge kontrole osobnih podataka te ulazak neće biti moguć s ulaznicom koja glasi na drugu osobu.

Vaučeri će se prodavati isključivo online od subote, 11. srpnja u 9 sati do ponedjeljka, 13. srpnja u 23:59. Prilikom kupovine, za svakog navijača unosit će se ime, prezime, datum rođenja, broj dokumenta (osobne iskaznice ili putovnice) i adresa elektroničke pošte. U jednoj transakciji moći će se kupiti do 10 vaučera.

Raspored ONLINE prodaje:

➡️ u subotu, 11. srpnja od 9 do 23:59 sati: isključivo vlasnici godišnjih ulaznica unosom koda godišnje ulaznice
    ➡️ u nedjelju, 12. srpnja od 9 do 23:59 sati: prvokup članova kluba (ako se vaučeri ne rasprodaju)
    ➡️ u ponedjeljak, 13. srpnja od 9 do 23:59 sati: slobodna prodaja (ako se vaučeri ne rasprodaju)

https://tickets.gnkdinamo.hr
  • luftbremzer
    0
    Kaj se za Koper moraju preuzimat ulaznice nekaj posebno il će se moći ući sa screenshotom nove godišnje / računom za novu godišnju?
  • deda
    46.7k
    Za Koper posebno preuzimaš ulaznicu na ulaznice.hr
  • ZgBlue
    729
    Jel protiv Kopera slobodno sjedenje ili baš mjesta na karti?
  • Paggini
    89.9k
    Jel protiv Kopera slobodno sjedenje ili baš mjesta na karti?ZgBlue

Sjedi di oćeš, neće te jebat previše, samo nemoj sjedat u baš sredinu zapada jer tamo su godišnjaci koji će te dignuti
  • ZgBlue
    729

A pretpostavio sam da je tako nekako.
    Prošle godine je išla obavijest da je slobodno sjedenje pa više nisam siguran.
  • NitkoBitan
    37.7k
    A pretpostavio sam da je tako nekako.ZgBlue

Kak ne kuzis, pa godisnje ne vrijede za ovu tekmu :grin:

Sjedni di oces, nitko nece radit problem. Ako nas bude pola od ukupnog kapaciteta tribine bit ce dobro.
  • duksy
    647
    Ja sam čak za Koper uzeo i kartu za mjesto gdje imam godišnju :lol:
  • Droljo
    29.2k

Tak da ćeš ti srat ak ti netko sjedne na mjesto :lol:
  • Paggini
    89.9k
    Prošle godine je išla obavijest da je slobodno sjedenje pa više nisam siguran.ZgBlue

Ma nećeš imati ni problema s godišnjacima, al jbg kad je to ekipa često 40-50+ godina koji su na istom mjestu već desetljeće ili dva, jbg, neće ti radit problem ali će te vjerojatno zamolit da se digneš.
  • duksy
    647
    Definitivno :rofl:
  • Sajla
    21.6k
    Ja sam čak za Koper uzeo i kartu za mjesto gdje imam godišnjuduksy

to sam ja htio pa su me preduhitrili tako da već par dana pred ogledalom vježbam preziran pogled uz rečenicu "ovo su vam najbolja mjesta na stadionu, tu ja inače sjedim već godinama, tak da znate!" :lol:
  • jp23
    4.2k
    i ja isto jer sam ugrabio isto mjesto kao i inače :joke:
  • Thor
    2.9k
    I ja uspio uzet svoje :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.