• Ljubo
    1.1k
    Znaci idemo po još jednog stopera
  • Ljubo
    1.1k
    Nebi se čudio da to bude Jedvaj
  • rokikaciga
    15.5k
    Ne brine me igracki odlazak Sergija jer vjerujem Galetu i smatram da su u pet deka, ali zao mi je da odlazi prije kvala. Razumijem da se ne zeli drzat nezadovoljnog igraca koji nije 100% unutra (khmBogBalunakhm).

Takoder vjerujem da Zvone ima zamjenu u rukavu. Tko je od Barcinij klinaca na vratima prve ekipe, zna li netko? :sweat:
  • keppi
    584
    Osobno ne ulazim u to jeli prodaja Domingueza dobra ili ne.
    Rekao bi da su upravi dovoljno pametni i promišljeni da znaju šta rade....što su dosada i dokazali. Možda će se na kraju u biti taj novac utrošiti za Livija ili još nekog, pa opet dobro.
    Mene brine igra Mckenne ako Domingues ode jer mislim da je hitrina Domingueza savršeno odgovarala Mckenni i da su se baš sjajno nadopunjavali.
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Ja sam jako zadovoljan s oba dva posla moram reci, Dominguez vrlo dobra cifra, hvala i sretno dalje u karijeri, Livi dolazak, to je krucijalno… Sve mi se čini po planu, ne bi volio da Barkrar ode, ali, ako dođe nemoralna ponuda, zašto ne…. Samo naprijed sve napravljeno u ovom roku mi se jako sviđa….
  • don
    20.4k
    odbijam virovat. Ovaj transfer me toliko razočara da ga 3 Livakovića ne mogu isprat.

užasna odluka, čak i da Galešić odigra 5 puta bolju sezonu nego Dominguez prošlu. O parama da ne pričam, nikakva zarada na kraju.
  • scooniepenn
    7k

Mckenna, Radeljic i Torrente su lijevi stoperi i čisto sumnjam da će ih Kovačević gurati na desnog stopera. Nije pao s Marsa. Nama je ostao jedino Zebić kao iole brži stoper i to je za mene problem. Osim toga, uistinu ne vidim gdje se nama žurilo s prodajom Domingueza i to još Laziju. Iskreno sam razočaran ovim transferom.
  • Peškaman
    9.3k
    Razumijem koliko nam je Livaković bitan ali osobno 3mil€ + prebijanje rate (~1mil€) previše.

Dominguez, neki cilj mi je da dobijemo 10mil€ fiksno + bonuse.
    Znači uz Barcelonin postotak (20%) 12,5mil€ + bonusi.
    I to mi je rubno jer se ipak radi o igraču koji ima vrhunske predispozicije što igračke što odakle dolazi.
    Najveći minus mi je tajming prodaje, pogotovo kad uzmemo u obzir da je čvrsto vezan ugovorom do 2029.
  • fakin
    5.2k
    prijelazni rok traje do 7.9., zadnje utakmice kvalifikacija euro natjecanja igraju se u zadnjem tjednu kolovoza.

i mi prodajemo najboljeg braniča 7.7., prije prve utakmice kvalifikacija, a rečeno je da nema prodaje do kraja kvalifikacija.

zaista ne znam što se toliko dramatično promijenilo.
  • Roky
    98
    Dobro nije taj Dominguez sad bas toliko dobar da moramo bit razocarani talent je ogroman buducnost ce pokazat sve...
  • criticus
    8.5k
    Znači rezime:
    Nikog ne prodati, a zaraditi 20 milijuna na transferima. Soldo 12 + Mudražija 8
    Kupiti Livakovića za milijun i još 2-3 zviri od pojačanja besplatno plus još jedan barcin supertalent naravski.

Potpisujem.
  • FrodoJePurger
    665
    Koliko neki ovdje drame… kao da je otišao gattuso u najboljim danima, a ne simpatičan igrač koji je igrao dovoljno za HNL ali ne i za Europu.
    12 mil., bonusi i postotak poslije je i više nego dovoljan za takvog igrača
  • rakurs
    3k
    Razumijem koliko nam je Livaković bitan ali osobno 3mil€ + prebijanje rate (~1mil€) previše.Peškaman

Dijelom se slažem, al zajebana je ovo pozicija. Imaš vratara za kojeg 100% znaš da ti je ogromno pojačanje i da bolje od toga ne možeš. Uz to, on ima želju ostati. Za dva tjedna igraš prvu utakmicu u Europi, do tada bi bilo idealno da riješiš tu situaciju.

Možeš ići u pregovore s Turcima, ali to će potrajati do tko zna kada, a Dinamo si s obzirom na kvalifikacije to ne smije dopustiti. Osobno neću previše žalit o milji ili dvije što smo MOŽDA preplatili.
  • Ludovic IX
    12k
    3 milje plus lova koju nismo još ni vidjeli za livija je previše.. pobjeda u lp je 2,7 milja eura.. a livi ti obranama može i dvije donest.. što je tu previše
  • dd29
    912
    transfer je čist ok
    došao, bio solidan, dosta kiksao, ali svakako talentiran, prodan za 10 puta više
    hvala i doviđenja
    ajmo dalje

panika k'o da je otišao van dijk
    ako će zbog ovog zebić dobiti ozbiljnije minute onda veliki plus
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.