• Zg123
    3.8k
    Mozda se jednostavno Gale isprofilirao odlicno na pripremama i bolje njega odgajat nego Sergija.austrijanac

Odgajao bi igraca od 25 godina koji iza sebe ima 6 sezona profesionalnog nogometa?
  • Ludovic IX
    12k
    nisi u pravu.. barca ima pravo i na 20% od bonusa.. gleda se ukupna vrijednost transfera , ne samo ona početna.
  • Zagi
    18.1k
    Nedam Domingueza i basta!
  • Dzoni
    6.6k
    Razočaraniji sam time što odlazi nego cifrom. Jako će nam nedostajati u otvaranju igre. Možete vi pričati što hoćete o kiksevima, ali su oni zanemarivi u odnosu na obrambene zadaće i progresivna dodavanja koja radi
  • ElDorado
    12.2k
    Šteta za takvog igrača da ide takvom netreneru
  • Keyser Soze
    19.8k
    Vjerujem da će to biti više od 12 milijuna fiksno + bonusi. S obzirom da smo ga doveli za milju sasvim ok, najlakše ga možemo zamijeniti od svih bitnijih igrača.
  • Direktor
    172
    Šteta za Domingueza ak ide.
    Ko zna možda je imao dogovor s Bobanom da kada dođe neka bolja ponuda za njega da može ići.
    Realno ak ga sad zaštopaš da ode, pitanje tko će ti od mladih perspektivnih igrača htjeti doći.
    Na dinamu je da ima spremnog igrača koji će uskočit na njegovo mjesto i moći ga zamijeniti.
  • DinamoDoKraja
    93
    Stjepan Mati: Livaković jako blizu povratka u Dinamo

3 milijuna eura odšteta
  • Crni86
    22.4k
    3 miljke plus prebijanje jedne rate od prije od milju eura

Po tome je odsteta 4 milijuna eura
  • emilperska
    17.1k
    Za stopera kojem su neke karakteristike elitne, ali opet stoper koji je u Europi skrivio puno golova i kojeg su Boban i Kova skrivali protiv Genka da ne skrivi još nešto, ovo je odličan posao i odlična cifra.

Po meni je Zvone vrhunski procijenio da je ovo zadnja godina da ga se prodaje djelomično na kvalitetu, a djelomično na potencijal i da ce ga se kroz godinu dvije prodavati iskljucivo kao gotovog igraca i da onda ulazimo u jednu lutriju vrijedi li on 7 ili 17 milijuna EUR, ovo je odlično.

Dodatno, na stoperima smo dvostruko pokriveni i ovo ce se najmanje osjetiti. Doveli smo Radeljića, a Zebić je zreo za velike stvari i mlađi je 2 godine od Sergia.

A i ovime ce prestati licitacije o budzetu jer je budzet manje vise zatvoren ako se uđe u EL. Sad fali nekih 4-5 mil samo što ce pokrpat Hoxhom/Bakrarom/Soldom, a igra to previse nece osjetit.
  • Mali Zeus
    21.7k
    Da će mi biti žao kaj Sergi ide, apsolutno.

Da su ove cifre koje su spominje jako dobro i to je apsolutno, a na stoperu smo već dobro pokriveni.
  • austrijanac
    11.9k

Da jer jedna njegova odlicna sezona je transfer od 8-9M opet a iza njega imas Zebica.

Odgajao u smislu pripremao za prodaju, ne ga igracki odgajat.

Gale po svim najavama, a kaj smo mogli vidjet i u tekmama, igra odlicno.

Jedino me brzina brine njegova, no vidit cemo.
  • Droljo
    29.2k
    Slažem se sa kolegom @criticus
    Mi smo svi odlučili da mu je nebo granica. Možda nije, pokazat će vrijeme. Možda je potrgan pa čupamo šta možemo. Ne znamo puno o tom poslu pa niti konačnu cifru. Bumo videli.
  • Paggini
    89.9k
    Jedino me brzina brine njegova, no vidit cemo.austrijanac

Imamo mi jednog stopera s brzinom 37.3 km/h koji će pokriti Galetov izostanak brzine, ne brinem ja ništa
  • Roky
    98
    Ma samo da nam Livi dojde nikaj drugo me ne brine!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.