• rioda
    17.3k
    Zbrajat ćemo prijelazni rok kad prođe, ali zasad gledajući samo ovu prodaju, nisam nešto osobito zadovoljan.

Iznos bi mi bio prihvatljiv da je još bar 3-4 milijuna više, ovo mi je onako "meh", pogotovo jer je i Barcin postotak u igri. Lazio mi se ne čini kao neki dobar izbor kluba, pogotovo s Gattusom u čiji rad smo se mogli pobliže uvjeriti kod južnih rivala. Mislim da bi s još jednom sezonom kod nas puno napredovao, a digla bi se dodatno i cijena.

Rodriguez je došao iz Barcelone, a pošto su prijatelji, mislio sam da ostaje, tako da mi je ovo još veće iznenađenje. Nadao sam se da ćemo rupu u proračunu popuniti prodajom Solde, Hoxhe i sličnih igrača. Sreća u nesreći je da imamo Galešića koji može odmah uskočiti u njegove kopačke, jedino me malo brine njegova brzina u kontekstu europskih utakmica. Vjerojatno je zbog odlazaka iz Thuna procjena da ih možemo proći lakše od očekivanog.

Ali ponavljam rečenicu s početka posta, ima još dva mjeseca do kraja prijelaznog roka, pa tko zna što nas sve još čeka, mislim u pozitivnom smislu.
  • Plavi Safir
    8
    Ako Barceloni moramo dati 20-30% od transfera Domingueza, onda ne bi cilj trebao biti 15M€, nego manji transfer, a ugraditi veci postotak od iduce prodaje, na koji Barcelona nema vise pravo, a Dominguez ce se iz Lazija brzo prodati u veci klub, za velike novce, s obzirom na potencijal
  • crophantom
    5.4k
    Pogotovo za ovaj dio bez prodaje prije kvala, receno je da nema ako ne dode neka dobra ponuda - ovo je dobra ponudaaustrijanac

Ovo je ok ponuda, nije nesto sto izuva iz cipela.
    Ja sam ocekivao da ce biti prodaje ako neko ponudi 20+ za Belju i takve stvari, ne ovo.
    Kaj sad ako prije PO dode i 15 za Belju ili 10 za Stojkovica? To su isto ok ponude.

Ne kazem da bi se prodali, samo ovo stvarno nije ponuda koja se ne odbija, pogotovo jer ponavljam, LP nam nosi para ko Sergi, Stojke i Beljo zajedno.
  • Fatos Beqiraj
    2.5k
    Ne sumnjam da ce lova bit pametno ulozena, u ono sto nam sad najvise treba Livi i vezni
  • ElDorado
    12.2k
    Ak je alternativa bila Stojke ili Sergi puno mi je draze da Stojke ostaje. Pored ovih cca 10 sigurno mozemo dobit 10 za Hoxha+Soldo+Bakrar
  • hardek
    10.7k
    Iz nama dostupnih informacija je loš transfer. Odličan i perspektivan branič koji ima tu sposobnost branjenja tranzicije i pokrivanja velikog prostora što nama vrijedi kao suho zlato.

Cifra je meh, tajming je loš a još bi dodao da sada ostajemo na jednom dešnjaku na stoperu i 3 ljevaka. Još bi dodao da su sva ta 3 ljevaka sličan profil, visoki i teretni/neokretni. Zebića tu ne računam jer njemu treba dati ovu sezonu u 2.HNL da odradi i privikne se na seniorski nogomet u miru.

Još jednom kažem, loš transfer iz nama dostupnih informacija. Postoji mogućnost da se transfer uopće i ne događa ili da sportski sektor ima plan B koji će imati smisla kada dobijemo saznanje o njemu.
  • badjibadara
    9.9k
    Znači li to da trebamo još jednog desnog stopera? Zebiću treba sve moguće minute u novoj sezoni, a to će ostvariti u d2, dok je Torrente ipak bolji na lijevoj strani, a tamo smo popunjeni Scottom i Štefom.
  • ElDorado
    12.2k
    Zebić može igrati HNL bez problema. Moje misljenje.
  • vjeko1701
    26.1k
    Ako Barceloni moramo dati 20-30% od transfera Domingueza, onda ne bi cilj trebao biti 15M€, nego manji transfer, a ugraditi veci postotak od iduce prodaje, na koji Barcelona nema vise pravo, a Dominguez ce se iz Lazija brzo prodati u veci klub, za velike novce, s obzirom na potencijalPlavi Safir

Bilo koji budući postotak upada u ukupan iznos ovog transfera tako da bi Barcelona imala pravo na postotak od tog postotka isto kao što mi imamo pravo na postotak od Leipzigovog postotka u slučaju prodaje Gvardiola iz Citya.
  • fakin
    5.2k
    kad odbiješ barcelonin postotak na kraju ćemo dobiti manje od 10 mil eur, za najboljeg stopera, mladog španjolca koji ima iskustvo igranja u barceloni.

i onda netko kaže da je ovo ponuda koja nas je izbila iz cipela? niti blizu. prva odluka koja me razočarala što se tiče transfera otkad je boban preuzeo vođenje kluba. pogotovo jer su oni sami izjavili da nema prodaje prije kraja kvalifikacija. nitko ih nije tjerao da to govore.

i to ga ne traži city ili real ili psg, nego jebeni raspali lazio s jednim od najgorih trenera trenutno u ligi petice, plus što ne igraju niti ikakvo euro natjecanje koliko su loši.

ali eto, napisat ću ogradu, nadam se da ovaj transfer ipak nije istina.
  • Ivan0302
    1.8k
    A što ako igrač inzistira da ide, iako ne razumijem gdje ti se žuri mlad si ostani još jednu godinu odradi i možes birati gdje želis ići. Pa ispada da on u Dinamu igra za 100 eura pa mu toliko treba ovaj ugovor Lazija
  • Orc123
    16.1k
    dobivaju oni 20% i od postotaka kasnijeh kao sto smo mi dobili za Olma i Gvardiola.....tako da ti svejedno jel sad ide za 12 i 20 posto ili za 14 i 10 posto....karikiram...

Nisam nimalo sretan ovom prodajom i tek cemo vidjet kolko ce jebeno faliti Sergi u obrani, nismo ni svijesni toga. Kad ce trebat razbijat te linije okomitim loptama pogotovo u HNL....lova je tak tak, nije sica ali nije ni ono sto bi se trebalo dobiti za njega. Na kraju cemo dobiti kakvih 8 mil eura kad odbijes transfer i postotak koji ide Barci...nije malo ali Sergi ima puno veci plafon i mislim da bi sljedece sezone bili blizi 20mil eura a imali bi ga jos jednu sezonu tu. Kolko cujem i Bakrar je jako blizu odlaska. S druge strane Soldo odlazi vec mjesec dana a na kraju ce Sergi otici prije njega, suludo. Nadam se sto skoeijem odlasku Solde jer nema mjesta u ovom Dinamu a loca nam treba, da ne bi prodavali ono sto nam treba!

Jedino pozitivno sto sam uspio iskopati je to da smo prije njegovog odlaska uspjeli rijesiti Danija, a Sergi je tu bio os velike pomoci.
  • Orc123
    16.1k
    I da, treba nam jos jedan stoper i to kvalitetan jer igramo na 3 kolosjeka a koliko kvalitete nam falilo prosle sezone u EL se vidjelo a gdje onda ako sad zelimo jos igrat LP! Svaka pozicija mora biti podublana sa vrhunskim igracima. Nedaj Boze ozljede i imas ogroman problem.
  • Ludovic IX
    12k
    a sergi i prije neg se sjelo sa dinamom već dogovrio uvjete.. znači, želi otić i već je glavom tamo.. jebiga, njemu dinamo znači samo odskočnu dasku i stigla je već nakon godinu dana.. i ok, uglavit bonuse i ako bude tak dobar, i proda se za 40 milja negdje, zaradit će se.. ne treba cmizdrit sad ako je ovo istina. nije da nemamo stopera
  • fakin
    5.2k
    A što ako igrač inzistira da ideIvan0302

pa valjda ako u javnosti izlaziš s izjavom da nema prodaje onda valjda dogovoriš sve u svlačionici, valjda održiš neki sastanak s igračima na kojima im kažeš kakva je situacija i ako nekome ne paše neka odma kaže.
    jbga, ja ove ljude u klubu smatram vrlo ozbiljnim, tako da im ne mogu ne zamjeriti ako jedno govore, drugo rade.

ali nadam se da sve ovo nije istina i da je to samo nabijanje cijene za kasniju prodaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.