• austrijanac
    11.9k
    Nemoram ni otvarat clanak, siguran sam da je Nicota bocnuo Capellasa.
  • deki87
    145
    Inače, Junior Brumado u Midtjyllandu je igrao i u sezoni 2022./23. kad je trener kluba bio Albert Capellas, današnji šef Dinamove Škole. Koji se sve više 'gura' u drugog čovjeka kluba, desnu ruku Zvonimira Bobana u kreiranju sportske politike i njegove su ovlasti očito veće od direktora Akademije. Dolazak Paula Tabinasa u siječnju bila je njegova ideja, čak i inzistiranje, njegova je velika uloga u dolasku Danija Rodrigueza iz Barcelone, a i Junior Brumado jest njegov 'projekt'. Zanimljivo je da su zadnja tri inozemna igrača, koja su došla u Dinamo, povezana s Capellasom. Trenirao je Tabinasa u reprezentaciji Filipina, Rodrigueza poznaje iz La Masije, a Brumada iz Danske. Tabinas je još nedorečen, nije pokazao puno, a ako Rodriguez i Brumado, kad dođe, budu pojačanja za Dinamo i Capellasov ugled u Maksimiru će, nesumnjivo, porasti.
  • Droljo
    29.2k

Ali teško da bi pao na 130k godišnje kako je kolega rekao. Ozbiljnu plaću on može dobiti negdje.
    Dobro sam rekao.
  • Paggini
    89.8k
    Tabinas je još nedorečen, nije pokazao puno, a ako Rodriguez i Brumado, kad dođe, budu pojačanja za Dinamo i Capellasov ugled u Maksimiru će, nesumnjivo, porasti.deki87

Samo što je Ničota simpatično zaboravio spomenuti Capellasovu ulogu u dovođenju Dinamovog najvećeg eksponata i, zasad, najboljeg ulova - Sergija Domingueza.

Zanimljivo da je baš njega zaboravio spomenuti u svome traktatu. :)
  • vjeko1701
    26.1k
    Čemu kvariti narativ istinom?
  • austrijanac
    11.9k
    Zuto smece je utjelovljenje svih tetaka iz fejs komentara.

Samo me zanima tko mu daje ikakve informacije.

Za Olivarija mi je jasno, al ovo…
  • Orc123
    16.1k
    Swrgi mu se ne uklapa u pricu makar i njega je podcjenjivao cijelu sezonu ali sad mu usta zatvorila ponude iz vana za Sergija. Sto se tice Tabinasa za sad i premasuje ono sto su svi ocekivalu od njega. Mnogi su ga otpisivali odmah a on bi mogao biti novi Mohharami.
  • badjibadara
    9.9k
    Jučer je mrtav hladan napisao sljedeće:

U Midtjyllandu je od 2019., došao je za 2,25 milijuna eura, bio je u međuvremenu na posudbama u Silkeborgu, Hansi iz Rostocka i brazilskoj Bahiji, ali iza sebe ima stvarno dobru sezonu. Bio je drugi strijelac kluba iza SUNARODNJAKA Franculina.badjibadara

Sitnica od dva kontinenta i 4000km razlike:

A37ZjBz.jpeg
  • crophantom
    5.4k
    kako sam se nadao da profil ima bar milju followera i da je real deal, kad ono 7 tisuca, pa vise followera Paggini ima na zoni. :cry:
  • vjeko1701
    26.1k
    Al fascinantno kada su u prošlosti neki djelatnici kluba utjecali na dovođenje igrača preko poznanstava, onda je to bila snaga tog sustava i slavilo se.

Sada kada osoba dovedena u klub, između ostalog radi iskustva i kontakata, koristi to znanje koje je doveo sa sobom da predložili, analizira ili nagovori neke igrače da dođu, sada je to zavjera, hvatanje moći i utjecaja, itd.
  • austrijanac
    11.9k

Poklapa se s nekim drugim glasinama, ali tko zna, vjerujem da cemo brzo saznat.
  • Omake
    18.7k
    Možda je ovo ljeto tržište malo opreznije prema mladim igračima. I ja sam bio među onima koji je mislio da je 20 milijuna za Sergia moguće, ali Ajax je prodao Seana Steura Newcastlu za 24 milijuna eura. Nije ista pozicija, no Steur ima 18 godina i igrao je odlično za Ajax (svega pola godine doduše). Uz to je iznenađujuće dosta mladih, pogotovo teenagera otišlo za onoliko na koliko ih TM procijeni. Zadnjih godina je to znalo biti i za 3 puta više. Nadam se da ćemo za Sergia dobiti 15tak s bonusima, i što bolji postotak.
  • Orc123
    16.1k
    zvucilo mu Brazilski pa ajde....bar se vidi koliko je studiozan i koliko vremena potrosi na neki clanak. Izbacuje ih ko da je na normi bez ikakve zelje da izbaci nesto kvalitetno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.