• fakin
    5.2k
    Njemačka smijenila izbornika nakon neuspjeha na SP-u

Izbornik Portugala nakon poraza: ‘Odlazim iz reprezentacije!‘

ovako to rade velike i normalne reprezentacije. a ovo kod nas nemam komentara više
  • Hnlovac
    6.7k
    Prije ćemo se riješiti "I opet I opet" nego Dalića
  • Dinamosaur
    3.5k
    ostajem optimist, ocekujem lijepe vijesti sa balkona dalekovidnice i dan poslje bijeli dim iz HNSa
  • Hnlovac
    6.7k
    mda, čekati cemo bijeli dim ko kaj su ga čekali za Grgura X 3 godine
  • Dinamosaur
    3.5k
    hahaha valjda necemo morat takve mjere uvest
  • Facke
    8.4k

El znas neke druge na ovumu forumu osim siriti negative?
    Kaj nemas komentara? Pusti coveka da sam odluci i onda bume vidli dalje kaj bude. Zbog cega mi morame biti kak i drugi?
  • Ludovic IX
    12k
    jel ti sam odlucujes na sebi na svom poslu? Ugovora nema. Hns to treba presjec i mir. Ali znamo ko je na čelu hns-a.

Opet stare zasluge. Toga pogotovo u sportu nebi trebalo biti.
  • Facke
    8.4k

Da ja sam sam svoj sef. :wink:
  • ElDorado
    12.1k
    ‘Pusti covjeka da sam odluci’. Pa to i je srž cijelig problema!!! Liku je istekao ugovor! Pa valjda odlucuje HNS a ne igraci, veterani, senatori, izbornik i kurci palci.
  • db-izbjeglica
    21k
    Slaven Bilić nije čekao da Luku uzme Tottenham pa da ga stavi u ekipu. Nije čekao da Rakitić ode u Sevillu. Vidio je talent i dao im je priliku.Jos-Optimus

Da novi izbornik sutra preuzme reprezentaciju, dobit će:

Gvardiola sa 24 godine i 52 nastupa
    Šutala sa 26 godina i 37 nastupa
    Vuškovića sa 19 godina i 6 nastupa
    Stanišića sa 26 godina i 35 nastupa
    Petra Sučića sa 22 godine i 21 nastupom
    Baturinu sa 23 godine i 23 nastupa
    Matanovića sa 23 godine i 12 nastupa
    Luku Sučića sa 23 godine i 21 nastupom

Znači, ovim dečkima stavi livija na gol, dodaj dva debitanta, npr stojković - segečić i imaš ekstra mladu ekipu koja ima iskustvo, većinom nisu debitanti, imaju velika natjecanja iza sebe, golove s velikih natjecanja, a neki imaju čak i medalje.

Prosjek ovih deset igrača u polju je 23 godine, u prosjeku imaju 21 nastup za reprezentaciju i zabili su 12 golova.

Btw modrić nije debitirao kod slavena bilića, cico kranjčar ga je uveo u reprezentaciju, možda je mogao igrati i više, ali pod njim je skupio 7 nastupa i uveden je u sustav reprezentacije, išao je na SP i tamo skupio prve minute na velikom natjecanju.
  • Jos-Optimus
    11.7k
    ne da je mogao, nego je morao...ali nije jer je morao Niko igrati. Nakon onakvog debija protiv Argentine je morao biti prikovan u prvih 11. O nepozivanju Duda neću ni pričati.

Nemoj se ljutiti, nije mi neka hrabrost zvati člana Manchester citya. Okrećeš kako tebi paše, ja mislim da je Šutalo predugo čekao na prvih 11, isto tako Baturina. O žrtvovanju Vuškovića, kao i Petkovića, Rebića ili Gvardiola neću ni pričati. Pričaš kao da ih je Dalić otkrio ili pogurao, sorry, ali nije, a nije ni neku hrabrost pokazao.
  • OsamŠest
    7.8k
    Ja ka vidim ovu pošku i kolko me narod voli jenostano ne mogu, ne mogu, ne mogu odstati od repstacje.marcio amoroso

Čujem ga preko poruke.. Nemoj..
  • Masto
    1.7k
    hahaha također, jucer mi nije bilo dobro kad sam pročito poruku
  • Ludovic IX
    12k
    jel i dalic sam svoj šef. Jel tvoji radnici sami odlucuju kad i koliko će raditi? Zadužiti su te pa nema veze sto rade za kurac ali ti ćeš im dalje davat placu za to i jos ćeš im povišica dat jer su t3 zadužili. Propo bi brzo
  • Mathiasovi Chageri
    8.6k
    Da novi izbornik sutra preuzme reprezentaciju, dobit će:

Gvardiola sa 24 godine i 52 nastupa
    Šutala sa 26 godina i 37 nastupa
    Vuškovića sa 19 godina i 6 nastupa
    Stanišića sa 26 godina i 35 nastupa
    Petra Sučića sa 22 godine i 21 nastupom
    Baturinu sa 23 godine i 23 nastupa
    Matanovića sa 23 godine i 12 nastupa
    Luku Sučića sa 23 godine i 21 nastupom
    db-izbjeglica

Dodao bih tu i nekoliko igrača sa proširenog popisa koji kucaju na vrata:

Ivanovića sa 22 godine, 9 nastupa i 2 gola
    Smolčića sa 25 godina i 2 nastupa
    Beljo ima 24 godine i 2 nastupa

Ne zaboravimo da imamo i Frigana od 23 godine koji se vraća nakon teške ozljede i koji će igrati Serie A, Mlačića od 19 godina koji će igrati Serie A, Ante Crnac ima 22 godine i napokon je dobio kvalitetnog trenera koji bi mogao izvući iz njega ono što je falilo zadnje dvije sezone, Prpić ima 22 godine i nadamo se da će igrati više u Portu ove sezone, Patrice Čović koji je trenutno s mladom reprezentacijom će sigurno ove sezone imati više prilike u Werderu, Leon Grgić se već pokazao u u21, nadamo se dobroj sezoni u Sturmu.

Imamo zaista mladu core reprezentaciju kao i širok spektar mladih kvalitetnih igrača koji kucaju na vrata reprezentacije u budućnosti. Da ima malo providnosti u HNS-u, projekt EURO 2028-SP 2030 bi krenuo jučer, a mi još uvijek ne znamo hoće li Dalić ostati, hoće li Modrić igrati još sezonu, dvije ili ganja Miuru, jel Kramariću ispod časti sa 35 godina uzimati mjesto mlađima ili ne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.