• Dinamovapriča
    882
    Međutim, isto tako, dobili smo info da je za Domingueza zainteresiran i - Milan. To znači da su dva talijanska kluba ovoga trenutka u ‘borbi‘ za Španjolca koji bi očito ovog ljetnog mercata trebao biti prodan. Dinamo ga svakako neće pustiti ako netko ne ponudi najmanje 12 milijuna eura fiksno, te još uz 3 do 4 milijuna eura bonusa, te postotak od budućeg transfera.

-SN
  • Kujtim Shalla
    9.9k
    svi znaju da si iz Londona ,gdje se najljepši kaputić nose
  • puxigadjurdja
    3k

Damiano Pagginhaõ Spakovaõ na Portugalskom
  • Pavinho
    497
    odakle poznas mog tatu :lol: :lol:
  • Ivdzo11
    10.2k
    Dobili smo ponudu od 2 milijuna eura za Monsefa Bakrara. Odbili smo je, pa onda ime kluba koji ju je poslao nije bitno. Za Bakrara tražimo više...
  • penetrisac
    352
    Nikako prodat Bakija , čovjek nam je ko suho zlato
  • Orc123
    16.1k
    Pa tko bi ponudio za Dominqueza 10 mil eura? Ili nedsj Boze vise cak? Nemoguce.....tako su nas bar uvjeravali razni forumasi ovdje. . .
  • Shimano9
    19
    Koliko su ljudi bili sretni kad je Bakrar dolazio? Znam s nekih podcasta od nekih koji vole pričati da su vange a pojma nemaju, da su pljuvali po Bakraru. Zapravo, puno je takvih bilo pa se poslije svi okrenu i taj igrač odjednom nezamjenjiv. Srećom Marić više ne dovodi igrače pa se ne brinem, ovi ljudi znaju kaj rade.

S druge strane Brumado je očito mrcina i u HNLu mu treba zabraniti igrati da ne potrga ove slabašne. Šut, a vidim i tehnika i brzina, sve super plus to što je i viši i jači i natjecateljski iskusniji. Bakrar upgrade nema dvojbe, ali samo igrački, upitno je naravno koliko je karakterno dobar. Brazilci, zapravo večina iz J. Amerike, uvijek znaju biti problematični i ne znam kako će se naviknuti na pre mirni ZG. Ali opet, vjerujem da ljudi iz kluba i na to računaju ako ga već dovode. Iako je to najteže znati dok nije u svlačionici s drugima i kako će se slagati.

Svakako izgleda kao pojačanje ako zanemarimo ove nepoznanice. Makar te stvari ne treba zanemariti i ne vrijedi ti ništa ako zna a neće trčati i raditi kako treba ili biti problem u svlačionici. Taj njegov put da skoro nigdje (jednom je) nije izdržao ni godinu pa čak i manje na jednom mjestu, meni pali alarme. Ali... tko priča s njim valjda zna bolje
  • hardek
    10.7k
    Dobili smo ponudu od 2 milijuna eura za Monsefa Bakrara. Odbili smo je, pa onda ime kluba koji ju je poslao nije bitno. Za Bakrara tražimo više...Ivdzo11

Iskreno u šoku sam da nitko nije ponudio 5-6 milja eura za Bakrara
  • Crni86
    22.4k
    Meni se nekako cini da bi ovaj brazilac mogo bit zamjena za Belju.

Beljo ak odradi ovu polusezonu/sezonu top bi mogo bit na vrhu svojeg prodajnog potencijala. Uz par golova u lp vidim cifru od 20 milja bez beda. Sto je za nas i za igrac od 25 godina brutalna cifra.

Brazilcu taman 6 mjeseci prijelazne faze uz Belju da se prilagodi i kad Beljo digne sidro da preuzme mjesto prvog napadaca.
  • Zagabria
    416
    Nakon gostovanja u mitdylandu, najdosadnijem gradu uz genk. Zagreb je divlji.
  • Shimano9
    19
    Ima i toga, ako je mogao tamo neko vrijeme onda... samo i dalje me brine to lutanje od klubova i posudbi, očito mu i nije bilo tamo tako bajno, ali tko zna, sad je 27 možda je ozbiljniji igrač. Nije isto kad kao klinac donosiš odluke ili kad si malo zreliji, koliki igrači, ljudi, žale za stvarima od prije. Zato i kažem vjerujem da ljudi i struka u klubu znaju kaj rade sa transferima, do sad jesu.
  • Shimano9
    19
    Schpichkovinacriticus
    Junior Schpichkovina
  • NitkoBitan
    37.6k
    To sa Dominguezom treba presjec u startu, nama se s prodajom nigdje ne zuri a ovako samo igraca mozemo izbacit iz takta jer bu cijelo ljeto glavom u transferu. Btw. ima ugovor do 2029., kako je uspio vec sve dogovorit sa Laziom?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.