• KtcGoat
    6.5k
    Npr za kosarku bi mogli raditi docek kada se i plasiramo negdje :grin:
  • Keyser Soze
    19.8k
    Apsolutno, nogomet je druga priča, ali sjećate se da ni nogometaši nisu htjeli doček za srebro u LN već isključivo za zlato. Isto tako, mislim da ni rukometašima nije bio napet onaj doček kad su nas dan prije Španjolci dobili u finalu Eura, jednostavno iz razloga što nije zlato i njima je vjerojatno dosta toga.
  • Sajla
    21.6k
    možda radije neku oproštajku, kao kad se šalje sina u vojsku? :rofl:
  • Droljo
    29.1k

Ili da doček bude u zemlji organizatoru.. zamisli da 500k hrvata luduje na nekom trgu u španjolskoj ili egiptu...
  • Mali Zeus
    21.6k
    Dobro je zatrolao lik s tim dočekom koji god bio, ne sjećam se više jer je to bilo 3 stranice prije.
  • plavi72
    2.7k
    Kakvi reprezentativci takvi i navijači,svaki koji se ženi zove Matiće,Šauliće,Rokviće...
    Prošli tjedan sam bio u svatovima (piru) košarkaški hr.reprezentativac gost pjevač iz Beograda(ne ću da ga reklamiram ni pjevača ni igrača)... :vomit: :vomit:
    Ubaci kuvertu i doma ,ja te slušati ne ću !
  • Sajla
    21.6k
    Belgija se žalila, o žalbi odlučuje uprava vodovoda:

predsjednik Žalbenog odbora je Amerikanac Neil Eggleston. Međutim, s obzirom na to da se žalba odnosi na reprezentaciju SAD-a, on će se prema pravilima FIFA-e morati izuzeti iz procesa odlučivanja kako bi se izbjegao sukob interesa. Ulogu predsjedavajućeg stoga će preuzeti njegov zamjenik, Thomas Bodström iz Švedske.
    U sastavu odbora sjede predstavnici iz cijelog svijeta, a među njima su Salman Al Ansari (Katar), Jahangir Balgirli (Iran), Margarita Cabello (Kolumbija), Cristina González (Gvatemala), Bastián Haslinger (Njemačka), Dan Kakusa (Papua Nova Gvineja), Domingos Monteiro (Sveti Toma i Princip), Andres Paton (Argentina), Samuel Ram (Fidži), Tebogo Sebego (Bocvana), Oliver Smith (Otoci Turks i Caicos) te Larissa Zakharova (Rusija).
  • KtcGoat
    6.5k
    "Ne razumijem kako ljudi mogu biti iznenađeni. To se događalo i prije. Nije to ništa neuobičajeno što se dogodilo samo nama. Vidjeli smo i mnoge situacije na ovom Svjetskom prvenstvu koje nisu kažnjene, i drago mi je zbog toga jer bi to bilo nepravedno", kazao je izbornik Pochettino.

Bar je on mogao zadrzati malo dostojanstva, posto racunam da se razumije u nogomet malo vise od prosjecnog amera
  • Mathiasovi Chageri
    8.6k
    To se događalo i prije.KtcGoat

Točno, dogodilo se samo jednom. 1962. Garrinchi, kao što je tu jedan forumaš istaknuo nakon odluke, samo tad nije bilo automatske suspenzije nakon crvenog kartona nego se sastajalo vijeće zajedno s igračem i sucem utakmice pa su nakon saslušanja odlučili ide li suspenzija ili ne.

Tako da realno, ovo je prvi put u modernoj eri nogometa sa pravilom suspenzije da se na SP ukinula suspenzija jednom igraču.

Na stranu poništenje Cristianu, što je isto cirkus, ali ovo je konkretno bilo prije prvenstva, a Balogun je baš presedan.
  • Thor
    2.9k
    sve neovisne uredne drzave sa istaknutim strucnjacima :rofl:
  • miro
    9.2k
    a dobro, koliko vidim imamo predstavnika Irana i Rusije tako da mozda jos ima nade
  • Droljo
    29.1k
    Moj faforit da će reći dosta je i lupit šakom o stol je gospodin Tebogo Sebego iz bocvane!
  • NitkoBitan
    37.6k
    U sastavu odbora sjede predstavnici iz cijelog svijeta, a među njima su Salman Al Ansari (Katar), Jahangir Balgirli (Iran), Margarita Cabello (Kolumbija), Cristina González (Gvatemala), Bastián Haslinger (Njemačka), Dan Kakusa (Papua Nova Gvineja), Domingos Monteiro (Sveti Toma i Princip), Andres Paton (Argentina), Samuel Ram (Fidži), Tebogo Sebego (Bocvana), Oliver Smith (Otoci Turks i Caicos) te Larissa Zakharova (Rusija).Sajla

Nadasve neovisni strucnjaci koji dolaze iz sredina poznatih po transparentnosti.
  • Sajla
    21.6k
    gospodin Tebogo SebegoDroljo

ako je Bego, onda je drug, a ne gospodin. bez obzira je li Ivo Bego ili Tebogo (Se)Bego
  • Benedikt
    143
    Pobjednik Argentina-Egipat ide na pobjednika Švicarska-Kolumbija. Alžir, Austrija, Jordan, ZelenoRtski Otoci. Da je Messi sam sastavljao listu protivnika teško bi lakšu sklopio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.