• Mathiasovi Chageri
    8.6k
    Ja samo želim da Balogun dobije žuti karton protiv Belgije, da vidim verbalne akrobacije Infantina, pitanje prenošenja kartona, suspenzija itd. Želim da se FIFA koprca u svojim govnima maksimalno moguće. Da Portugal izgubi sa što više golova u mreži, da Argentina pogine u prvoj utakmici, a ako ne u toj u prvoj idućoj sa što više ozljeda u ekipi, da SAD ispadne najvećom krađom, previdom ili penalom u 93'. Ovo se prvenstvo iz festivala nogometa, najvećeg sportskog događaja na svijetu pretvorilo u teški hatewatch.

Nisam nekakav idealist, znam da su FIFA, kao i sve kontinentalne organizacije leglo mufljuza i lopova, ne mislim da bi se nekakvim bojkotom nešto popravilo, ali zato se mogu nadati da sve protežirane ekipe budu nabijene, pretučene i izbačene.

Toliko je ovaj bezobrazluk, gaženje principa, zaobilaženje pravila i izrugivanje sa zdravim razumom otišlo daleko da su mi zgadili cijeli turnir, da otvoreno navijam za najgore moguće scenarije.
  • Mali Zeus
    21.6k
    odlično MAGA prvenstvo! najveća gledanost, najveći hamburgeri, najbolja nova pravila, sloboda za (skoro) sve, America fuck yeah! kakvo društvo smo postali :clap:miro

Premalo si puta napisao odlično.
  • Mali Zeus
    21.6k
    Englezi mi nisi dragi jer su englezi, al ono... stvarno su korektna repka, barem što se tiče igrača. Pickford je možda najiritantniji, ali ni to nije nešto posebno. Ostali, sve normalno, nit simuliraju, nit su bahati, nit su prljavi, niti mašu rukicama na svaku odluku suca, sasvim pošteni i korektni igrači. Kane je isto valjda najmanje kontraverzna i totalmi prizemljena nogometna superzvijezda.db-izbjeglica

Sve si dobro napisao osim da ne simuliraju, ali to su ionako stranci donijeli u lijepi, čisti, fer engleski nogomet pa sve ok.
  • miro
    9.2k
    Europa = kukavičluk

Amerikanci i Rusi su seljačine, ali si ovako nešto ne bi nikad dopustili, pogotovo da nose cijeli sport, kao što ga Europa nosi
  • Paggini
    89.7k
    Najgore od svega je što mi je ovo prvenstvo stvarno bilo sjajno - od organizacije, atmosfere, punih stadiona, pa čak i utakmica i nogometa, svi su u stvarno odličnoj formi. Ima tih par ekipica ala Zelenoortski otoci koji su ispisali lijepu priču, Haaland, Messi, Kane su monstruozni, Brazil se obrukao, Švabe se obrukale, baš prvenstvo top.

I onda naprave ovu svinjariju naočigled cijelog svijeta koje gleda samo i isključivo to prvenstvo. Ne znam koji je to želudac da ti hladno ovako nešto doneseš.
  • db-izbjeglica
    21k
    Sve si dobro napisao osim da ne simuliraju, ali to su ionako stranci donijeli u lijepi, čisti, fer engleski nogomet pa sve ok.Mali Zeus

A mislim, svaka momčad simulira, simuliraju i dinamovi igrači, prenaglašavaju kontakte i slično, ali daleko je to od južnoameričke razine
  • Hnlovac
    6.7k
    Scene u Oslu sinoć

Kad ćemo prestati s utjehama da mi najbolje slavimo i dočekujemo za razliku od ostatka "hladnog svijeta:?
  • Hectorharatti
    428
    meni je ovo toliko bezveze i preforsirano. Susramlje. Al dobro, svako ima svoj pogled.
  • Hnlovac
    6.7k
    o ukusima se ne raspravlja ig

Meni definitvno bolje od paljenja grada kao u Francuskoj i vristanja klinki kao kod nas na trgu

A ne znam koje bi slavlje bolje predstavilo vikinsku povijest neg veslanje
  • Jaro
    12.2k
    meni je ovo toliko bezveze i preforsirano. Susramlje. Al dobro, svako ima svoj pogled.Hectorharatti

zato je "Bjezite ljudi" kao jedino navijavcko sto masa zna super vec 30 godina :rofl: I onda nastave sa "Izađi mala!" TOP!
  • flajšmašina
    437
    Uz sve nabrojano, užasno mi smeta i odvratna režija TV prijenosa. Jučer odmah nakon utakmice, gotovo da i nisu pokazali slavlje norvežana kao ekipe već su snimali isključivo Haalanda.

Klasično američko poimanje sporta gdje su pojedinci veći od ekipa. Cijeli narativ oko prvenstva nisu momčadi već samo pojedine zvijezde. Pa tak evo, moram vidjeti i da Woody Harrleson jede šparoge u loži za vrijeme tekme, a Di Caprio scrolla po instagramu.
  • Hectorharatti
    428
    dobro ko tebi trese kavez? Obratio sam se na ovo da je to top, meni je to cirkusantno, tebi je top. Smiri dozivljaj.
  • Mali Zeus
    21.6k
    Kad ćemo prestati s utjehama da mi najbolje slavimo i dočekujemo za razliku od ostatka "hladnog svijeta:?Hnlovac

Nećemo nikadaaa
  • NitkoBitan
    37.6k
    Kad ćemo prestati s utjehama da mi najbolje slavimoHnlovac

Ne znam o kakvim utjehama pricas i tko uopce mjeri tko ima vecega kaj se tice slavlja. Otkud ti uopce potreba da vuces paralelu s nama preko videa slavlja iz Norveske...
  • db-izbjeglica
    21k
    Ne znam od kud uopće ta potreba za uspoređivanjem tko "najbolje slavi" pa nismo magarad. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.