• Batigol
    176
    Steta sto oboje ne mogu veceras ispasti...
  • Mr Anderson
    20.2k
    Neću više nikog simpatizirati jer ispadne naopako. Jučer su obje ekipe za koje sam navijao ispale.
  • Dinamosaur
    3.5k
    sad bi mogao za SAD
  • duksy
    645
    Danas za Španjolsku i Belgiju.

Od ovih koji su ostali samo Norvežane mogu provariti.
  • Mr Anderson
    20.2k
    sad bi mogao za SADDinamosaur

Inače bi da nije ove sramote s brisanjem suspenzije.
  • Dinamosaur
    3.5k
    zato baš, ako su svi tvoji redom poispadali onda je red da podržiš SAD, pa nek se niz nastavi
  • NerminB
    1.7k
    Viva Espana
  • db-izbjeglica
    21k
    Zato jer niti nisu iritantni, ako si gledao tekmu, konačno se vidi to zajedništvo, koliko su bodrili jedan drugog, vratili su to što im je uvijek falilo, prije je svatko igrao za sebe, ovo je već druga priča.din

Englezi mi nisi dragi jer su englezi, al ono... stvarno su korektna repka, barem što se tiče igrača. Pickford je možda najiritantniji, ali ni to nije nešto posebno. Ostali, sve normalno, nit simuliraju, nit su bahati, nit su prljavi, niti mašu rukicama na svaku odluku suca, sasvim pošteni i korektni igrači. Kane je isto valjda najmanje kontraverzna i totalmi prizemljena nogometna superzvijezda.
  • Paggini
    89.7k
    Pickford je možda najiritantniji, ali ni to nije ništa posebno.db-izbjeglica

Meni je on uvijek bio drag, osobenjak je, ludi karakter, baš prototip glupog engleza s tom glupom engleskom facom
  • db-izbjeglica
    21k
    Meni je on uvijek bio drag, osobenjak je, ludi karakter, baš prototip glupog engleza s tom glupom engleskom facomPaggini

Pa kažem, on je možda najbliže nečemu što može biti iritantno, al je u principu lik koji bi radio u skladištu građevinskog materijala da nije nogometaš i takve likove nađeš u svakom engleskom pubu. Autentičan englez
  • hardek
    10.7k

Možda najjača scena sa svjetskog do sada :lol:
  • Mali Zeus
    21.6k
    Tako mi je drago da su oni iritantni Brazilci ispali. Onaj Junior koji maše svaki put kad padne i plače, a stalno pada i onda još uđe onaj jadni Neymar koji se samo svađa i udara, a onda poslije plače po 78. put.

Englezi s druge strane, mogli bi do kraja. Osim ako im naravno Haaland ne uzme mjeru. Bolestan lik.
  • Mali Zeus
    21.6k
    sve ispod 3, 4 komada u portugalskoj mreži bi bila tragedija.
  • Jaro
    12.2k
    nit simulirajudb-izbjeglica

:rofl:
  • miro
    9.2k
    odlično MAGA prvenstvo! najveća gledanost, najveći hamburgeri, najbolja nova pravila, sloboda za (skoro) sve, America fuck yeah! kakvo društvo smo postali :clap:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.