• Jaro
    12.2k
    Kod prvog penala za Brazil sinoc - jel koristen senzor da odredi jel Norvezanin prvo dirao loptu (po snimkama jest) - #samopitam
  • jakov1
    1.7k
    I onda naprave ovu svinjariju naočigled cijelog svijeta koje gleda samo i isključivo to prvenstvo. Ne znam koji je to želudac da ti hladno ovako nešto doneseš.Paggini

Da se ne lazemo, svijet je gledao dok su se prodavala domacinstva, gradili stadioni u neljudskim uvjetima itd itd.
  • Paggini
    89.7k
    Da se ne lazemo, svijet je gledao dok su se prodavala domacinstva, gradili stadioni u neljudskim uvjetima itd itd.jakov1

Istina, al to je bilo degutantno svjetsko samo po sebi. Ovo mi je odlicno pa su mi ga sjebali.
  • KtcGoat
    6.5k
    "Sve što sam učinio bilo je to da sam zatražio provjeru. Nisam rekao: "Morate to učiniti", rekao je Trump iz Ovalnog ureda.
    Dodao je da, prema njegovu mišljenju, nije bilo prekršaja. Incident je opisao kao situaciju u kojoj su "dvojica trčala punom brzinom i slučajno se sudarila".
    :rofl: :rofl:
  • ivanzg
    478

E moj Jaro, to sam svojima u grupi odmah napisao da je obrambemi dotaknuo prvo loptu pa je tek onda bila košnja, rekli su da sam slijepac
  • Pacho
    19.2k
    FIFA's Appeal Committee rejected Belgium's appeal against the one-year suspension of Folarin Balogun's match ban, ruling the request inadmissible on the grounds that Belgium is not a party to the proceedings and has no standing to appeal.
  • Shimano9
    19
    The most famous prior case was Garrincha in 1962: sent off in the semi vs Chile, but FIFA let him play the final amid heavy pressure (Brazil won). Nije prvi put znači, već je bilo i zaboravilo se. Neki poznati strani suci kažu da ni nije bio crveni jer je do gaženja došlo u duelu slučajno i bez namjere što se jasno vidi. Vođeni tom logikom, netko bi mogao reći ako su oštećeni već s tim bili i mogli zbog toga ispasti, treba li ih još duplo kazniti. U svakom slučaju šteta zbog svega, jer USA je igrala jako lijep brz i tehnički nogomet, po meni su favoriti i danas.
  • Efes Pilsen
    16.3k
    Ameri bi se trebali zalit sami na sebe? :lol:
  • Shimano9
    19
    Brazil je zbog istog slučaja postao prvak svijeta, ne vidim da USA može do toga, pa je nekako sve to manje važno nego taj slučaj. Posebno ako već danas izgube
  • KtcGoat
    6.5k
    Ako su postojale sumnje uopce, zalba Belgije je sluzbeno odbijena. :smile:
  • db-izbjeglica
    21k
    Pochettino će ispasti najveći mogući jadnik i beskičmenjak ako mu balogun zaigra.
  • ElDorado
    12.1k
    A Belgija kaze da se nije žalila. Sve bolje i bolje.
  • Shimano9
    19
    Ako postoje presedani obično sud tu ne može drugačije, a Garrincha je takav slučaj
  • Shimano9
    19
    A možda čovjek to gleda kako neki suci i govore, zašto bi 2 puta bio oštećen?
  • Dendle71
    480
    A Belgija kaze da se nije žalilaElDorado

To sam i ja tako shvatio. Oni su poslali upit FIFI da im dostavi obrazlozenje a ovi to tumace kao zalbu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.