• Ludovic IX
    11.9k
    zoran pavlović je slovenac i jedini predstavnik dinama na euru 2000
  • KtcGoat
    6.5k
    Kramaric:“Sve kao i do sada. Dokle god budem igrao na najvišem nivou, u Hoffenheimu i dokle god budu me trebali, igrat ću. Jasno, žao mi je što je sada ispalo tako, ali za Hrvatsku nema straha.”
  • Efes Pilsen
    16.3k
    :vomit: ako se ne promijeni nista, promijenit cu ja naviku gledanja repstacije.
  • fakin
    5.2k
    Jos bu na kraju ostali i dalic i modric.

Navodno ce u srijedu objaviti da je to to
  • Droljo
    29.1k
    Jos bu na kraju ostali i dalic i modric.fakin

Triba i štinca vratit. Slipci
  • Jos-Optimus
    11.6k
    ma bio je onaj golman Pavlovic, mozda je drugacije ime imao...bili su tu Bjelica i ostali...čuda je covjek izvukao iz prosjeka
  • Dudu
    3.2k
    Ovo s Kramom je baš idealan primjer zašto bi se i Dalić trebao povući.

Imaš Kramarića koji priča (izmišlja izgovore) da ne želi u Dinamo jer je star i da ne uzima nekom mjesto, a ne zna kad mu je vrijeme reć repki zbogom.. Dalić se osjeća kao da mu je dužan nešto pa ga zove, a s novim izbornikom svi kreću iz početka. Nema mjesta za zaslužne, nego one koji su zaslužili :smile:
  • Noel
    22k
    Olić/Ćorluka/Tudor.

Postane li izbornik netko od ove trojice ili Dalić ostane, reprezentaciju zaobilazim sa praćenjem. Neke stvari su stvarno otišle predaleko i neda mi se više to ni gledat ni slušat..
  • Paggini
    89.6k
    Sve kao i do sada. Dokle god budem igrao na najvišem nivou, u Hoffenheimu i dokle god budu me trebali, igrat ću.KtcGoat

hahahah a čuj ovog ljigavca, a sad nije problem zauzimanja mjesta mlađima?
  • OsamŠest
    7.7k
    Olić/ĆorlukaNoel

Stručni štab mora ostati.
  • hardek
    10.6k
    Stvarno sam bio siguran da će se Krama oprostit. Barem mi je on uvijek izgledao racionalno i na mjestu. Ne vidim šta on može dati reprezentaciji za 2 godine na Europskom
  • ElDorado
    12.1k
    Bilo je par trenutaka u repki kad ti spojevi veterana i mladih igraca nikako nisu funkcionirali. Sjecam se samo olupine od repke pod Jozićem a i pod herr Ottom nije bilo puno bolje. Nadam se da ce se Bilic zahvaliti Krami, Budimiru… ak vec nece oni sami.
  • Droljo
    29.1k
    pod herr OttomElDorado

6 stopera, 3 zadnja vezna i pršo...
    Što je najluđe i takvi smo uspjeli ne izgubiti od švice i francuske te povesti protiv engleza u zadnjem kolu...
  • Efes Pilsen
    16.3k
    Ovo uokvirit i poslat preporuceno u Hoffenhaim.
    Ne znam gdje je obraz nestao jer ocigledno nekima fali
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.