• Efes Pilsen
    16.3k
    Tu ce i ostat ako nastavimo ponizavat sami sebe.
  • Fatos Beqiraj
    2.4k
    mislim da smo mi tu najmanji problem. Dok je ostalima glavna rasprava oce se otrcat krugovi kazne
  • Denle
    404
    Ako rangiras po petogodisnjem UEFA-inom renkingu, onda renking liga prema UEFA-inom koeficijentu uvijek moras gledati na kraju sezone, ne u pocetku.

HNL je 20. liga Europe, Belgijska je 8..
  • Fatos Beqiraj
    2.4k
    ne znam, usao sam na prvu stranicu sto mi izbacilo. Sofascore ja mislim
  • scooniepenn
    7k

Uzeo sam i kriterij rejtinga lige i rejtinga oba kluba i ne vidim po kojoj metrici ako se za Ordoneza traži 40, mi trebamo Domingueza prodati zha 12. U svemu u životu vrijedi ona, koliko se sam cijeniš toliko će te i drugi cijeniti.
  • blue heart 72
    3.6k
    Uz napomenu da je Sergi prošao Barceloninu školu, te je mladi reprezentativac Španjolske, a ne tamo neke Tunguzije
  • Ljubo
    1.1k
    Ako bas moramo prodati Sergija i to napravimo za manje od 15 milja, uvjet bi mi bio da nam daju 40% od transfera. Jer je očito da dobijaju sjajnog igrača za tako malu lovu.
  • Kujtim Shalla
    9.9k
    Moram samo reći da ima smisla odvesti Brumada , jako je popularan u Danskoj ali i oni se svi ovdje pozivaju na taj članak iz Germanijaka. Nekim je žao i nemogu vjerovati da ide u Dinamo Zagreb, i neshvatljivo većini. Međutim ja mislim da je fora u tome što on kao stranac prvih 7 godina mislim plaća nešto što se zove znanstveni porez , odnosno gdje klubovi ili poslodavci mogu dovesti kvalitetne radnike u ovom slučaju nogometaše koji dobijaju poreznu olakšicu a samim tim i više novaca nakon poreza im ostane. Njemu to ističe i morate će plaćati porez kao i svi ostali građani dansk ,i to top porez jer ima velika primanja . Dosta igrača zbog toga odlazi kad im istekne ta porezna olakšica jer onda mora platiti i do 30 posto više poreza. Plus tu je vjerojatno i sign on fee. Naravno i agent tu ima svoj dio kolača . Ne znam da li je uopće istina ali mi djeluje kao odličan argument. Odigrao je super sezonu ,dao jako bitne golove u Europi. Ono što je možda minus je da je u 21 rekli u prvenstvu zabio 5 golova od toga 3 u jednoj utakmici. U svakom slučaju bi bio top posao ako ga se dovede. Mislim definitivno da je bolji napadač od bakrara i ako dobijemo dobru ponudu a to je 6 plus da ga i prodamo. Koliko god nam bio drag ,on je golove zabijao kao krilo , a trebaju nam dva kvalitetna napadača za sve što nas čeka . Od mene palac gore
  • vlatkomarkovic
    3.6k

Gle mislim da smo se apsolutno krivo razumijeli, dakako igrač nemre ucijenjivati klub. S time se slažem. Slažem se i s time da klub mora izvijesiti neku cijenu koja bi ga zadovoljila i da ne odustaje od toga. Jedino ono sto ja kažem je da njegova cijena će teško narasti, bar drastično, bez LPa. Također kažem da igrač iste kvalitete, ako igra u jačoj ligi, lakše dobiva cijenu nego li kod nas. Isto kao sto bi isti igrač u kosovskoj ligi imao manju cijenu nego li kod nas. I to nije moje mišljenje, nego jebiga tako je, igrač ima pristup kvalitetnijim utakmicama gdje se može vise dokazati. Sto se tiče ovog primjera iz Bruggea, ok, ali belgijska liga je puno jača od HNLa i on je imao izložbu na SPu.
  • austrijanac
    11.9k

Delac kralj!
  • dd29
    896
    zanimljivo, Junior je rođen u mjestu Brumado, odatle Junior Brumado

inače se zove José Francisco dos Santos Júnior
  • Denle
    404
    Daj zamisli da imamo slican nacin davanja imena

Mirko Ivan Pavić Donja Bedekovčina
  • Ljubo
    1.1k
    iskreno bilo bi prejako
  • SAS1987
    20.3k
    Mirko Ivan Pavić Donja BedekovčinaDenle

A na dresu bi pisalo Štef :lol:
  • Paggini
    89.7k
    ne smijem ni ime svog grada izgovorit, a kamoli još da mi je prezime :shade:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.