• Fatos Beqiraj
    2.4k
    A ko zna sta Zvone planira. Mozda mu bas tih 15 mil treba da ispuni oni sto je zacrta a ima zamjenu u Galesicu. 80% ove ekipe je napravio od baturinini 18.
  • Mr Anderson
    20.2k
    Mislim da bi bilo samoubilacki ga prodavati, ide on na zimu i do 25 milijuna eura, nama se ne zuri prodavati gaIvdzo11

Ide samo ako odigra jako dobro u LP ili gdje ćemo već igrati.
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Ja sam zadovoljan s ovim Juniorom, kao neka zamjena i rotacija za Belju, uz Barkrara…. Jako dobro, ako dođe…. Sviđa mi se ovaj potencijalni transfer…. Rotacija, dobra zamjena u slučaju ozlijede, a Lovre nek se kali z B momčadi ili na posudbi….
  • Denle
    377
    Prema kojem parametru bi on isao do 25 milijuna eura? To je moguce samo ukoliko uspijemo uci u Ligu Prvaka i tamo napraviti neki zapazen rezultat.
  • Denle
    377
    Inace, Nicolo Schira kaze da je Dominguez vec sve dogovorio s Laziom, placa 1.4 milijuna eura godisnje, ugovor do 2031., ali da Dinamo ne pristaje na ponudu od 10 milijuna eura te da ce izravni pregovori izmedju Dinama i Lazija biti tijekom ovog tjedna.
  • Frizura Robija M
    623
    Mislim da smo trenutno u poziciji da ne moramo žuriti. Ova trenutna cijena je ok, al to je cijena za igrača ranga europske lige. I to znaju svi vani zato pokušavaju realizirati transfer čim prije. Dohvatimo li se LP mislim da nejde nigdje. Valjda je i njemu je u interesu pokazati se na velikoj sceni i privući poglede što ozbiljnijih klubova.
  • scooniepenn
    6.9k
    Da se razumijemo, 12 milja nije malo novaca, no dolazimo do onog dijela da smo mi sami sebi, zbog vrhunske ergele stručnjaka koja nam je vodila sportsku politiku, srozali rejting. Dakle, poučak prema koiem klub Serie A klub dobiva jednog od najboljih mladih igrača na svojoj poziciji na svijetu i standardnog reprezentativca za 14 milja je doveo do ovoga da se misli kako je za U21 reprezentativca i jednog od najboljih mladih stopera u ovom trenutku 10 milja jako dobro. Nije ovdje stvar samo u tome hoćemo li mi reći ne i pričekati sa mogućim plasmanom u Ligu prvaka kako bi Dominguez išao za 20 ili nešto manje. Ovdje je stvar u tome da se praksa potcjenjivanja naših igrača neće sama od sebe promijeniti. Zato je za mene prodaja Domingueza za ovaj novac trenutno NE.
  • Dudu
    3.2k
    Nijedan od trojke Dominguez, Stojkovic i Beljo ne smije ići za manje od 15 :cheer:
  • scooniepenn
    6.9k

Meni je Gale stvarno odličan, no mislim da će nam nedostajati brzine u užoj obrani. To bi nam mogao biti problem u Ligi prvaka ako se plasiramo (u Europi općenito). Na otvorenom terenu ćemo biti ranjivi, bez obzira igrali Gale i Škot ili Gale i Radelja. Nitko od navedenog trojca nije brz, a ni Miške koji igra ispred njih.
  • Paggini
    89.6k
    Ovdje je stvar u tome da se praksa potcjenjivanja naših igrača neće sama od sebe promijeniti. Zato je za mene prodaja Domingueza za ovaj novac trenutno NE.scooniepenn

Jedini dobar rezon, jer mi smo postali klub iz kojeg za nikakve novce (za njihove standarde) ćeš dobiti vrhunski školovanog igrača, talenta koji je mlad a na kojem ne trebaš puno raditi, koji ima iskustvo Europe, igranja pod pritiskom. Prodajemo igrače kao da je 2009. još uvijek, a nije i po tom pitanju bih volio da dignemo to na višu razinu.

Ovi "mid" igrači ala Hoxha, Soldo, pa recimo i cifre za Bakrara su ok, plus minus koja milja ali je ok, ali ove glavne vedete trebamo dignuti za dobrih 50%, da 16-17 milijuna bude u startu standard i nemojte nam se ni javljati ni smarati ako nećete minimum te pare davati.
  • Droljo
    29.1k
    Na otvorenom terenu ćemo biti ranjivi, bez obzira igrali Gale i Škot ili Gale i Radelja. Nitko od navedenog trojca nije brz, a ni Miške koji igra ispred njih.scooniepenn

U ligi prvaka će svi igrati ispred njih a beljo i orša naprijed...
  • scooniepenn
    6.9k

U ovom dijelu gdje spominješ "naći novog Bakrara jeftino" mislim da se dosta potcjenjuje učinak Bakrara. Da, pogodili smo s njim, ali daleko od toga da će 4 od 5 takviuh monmey ballova biti uspješno.
    Meni je ovaj Brumado čista špica i ne vidim ga da pokriva desno krilo kao što je mogao Bakrar.
  • scooniepenn
    6.9k

Mislim na Europu općenito. Ako želimo imati kvalitetnu i ofanzivnu i defanzivnu tranziciju meni tu jednostavno nedostaje brzine. Za dominaciju u HNL-u, gdje ćemo lomiti protivnike i imati dominantan posjed je to manje bitno. No, prihvaćam da je to samo moj dojam.
  • Mihaljević
    14.9k
    Petar Sučić - Vrijednost je skočila za 185,7%
    14M.png

Martin Baturina - Vrijednost je skočila za 66,7%
    14M.png

Sergi Domínguez Viloria - Ako ćemo gledati neki prosjek, cijena će mu skočiti za minimum 30%-50%, što je oko 15M€.
    14M.png
    Nastavak smiješnih cifri za današnje standarde, ovo su svi igrači kojima je trenutna tržišna vrijednost preko 80M€ nakon jedne dobre odigrane sezone. Polu-umrli igrači sa četiri utakmice u PL i jednim golom iz zaleđa vrijede 12M€ u današnjem nogometu a ne Sergi koji je daleko daleko najperspektivniji Dinamov igrač.

Bez 20M€, ci vediamo, arrivederci, ciao!
  • don
    20.4k
    prodati Domingueza, a pogotovo za ovu smišnu cifru je suludo. Tako da, čisto sumnjam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.