• blue heart 72
    3.6k
    Ako se napravi ova trampa, odmah Zvoni i Dabcu spomenik dignut. Ne zbog toga jer sam previše oduševljen sa Šunjom, nego zbog toga da se uspije konačno maknuti sa plaće Mmae.
  • Kujtim Shalla
    9.9k
    Imam osjećaj da će biti prometno sljedeći tjedan
  • Paggini
    89.6k
    a ne igrac koji ce kostati ko suho zlato a u 30. Godini zivota.Orc123

platit ćemo jedva išta, uz to se riješiti potencijalno Mmaeea, kakvo suho zlato
  • rokikaciga
    15.4k
    Koštat će sigurno manje nego Mmaee, a bit će neusporedivo bolji i korisniji na terenu i van terena. A i doveli smo 18godišnju tamnoputu šesticu da ga Miške mentorira. Godinama drvimo da ne možemo ostat samo na jednoj kvalitetnoj šestici i sad kad praktički mjenjamo ključ za ključ najboljeg marokanskog stopera ikad za Šunjića je problem? Zakaj točno ako se vodimo da je to kaj se priča točno?
  • Droljo
    29.1k
    Već par kolega je navelo kako je šunjić top za HNL. Pa šta će nam takav destruktivac za jebeni drljavi hnl. Sigurno i plaću ne želi malu. Mora biti i drugih opcija.
  • Orc123
    16.1k

Kad bi to bila neka sica i da se rijesimo Mmaea onsa nemam nista protiv transfera....
    Iako nadam se da cemo dovesti jos jednog veznog igraca u nekim najboljim godinama.
  • Zagi
    18.1k
    Pa jel se doveo Fuzy Taylor kao ta mlada opcija? Kaj se taj ne računa?
    Dok on ne stasa bu Šunja igrao koliko zatreba.

Koliko opcija nam treba na jednoj poziciji?
    Mlada, srednja mlada, 28 godina, 30 godina i Mišić?
    Pa bu opet kak Kova ne rotira dovoljno? Pa kak da svi imaju minutazu?

A di je tu Mudražija? i tak

Kuka se dvije godine da nam treba zamjena za Mišića i da je terijer.
    Šunja je zamjena za Mišića i terijer. Reprezentativac, iskustvo, ne treba prilagodba.

Kako opet nekaj ne valja?!
  • wolfgang14
    4.3k
    Pa jel se doveo Fuzy Taylor kao ta mlada opcija? Kaj se taj ne računa?Zagi

Koliko sam skužio počet će u Dinamo 2 ali svi očekuju da će se vrlo brzo pridružit seniorima
  • Zagi
    18.1k
    Koliko sam skužio počet će u Dinamo 2 ali svi očekuju da će se vrlo brzo pridružit seniorimawolfgang14

Pa ok. Mladi igrač na poziciji koja baš zahtjeva iskustvo će se neko vrijeme privikavati u b momčadi , vjerojatno nešto trenirati sa A momčadi i kroz vrijeme će ga se podići gore.
    Za to vrijeme imaš Mišića i plug-and-play Šunjića.

To su tri opcije makar za tu treću (Taylor) treba malo strpljenja.

Koji će nam drek još i četvrta?
  • GOAT
    8.5k
    Sto znaci imati igrača koji će se "razvijati" uz Misica kad nam treba emergency backup. Misic igra apsolutno sve minute i tu nam treba iskusan igrač koji će uskociti zadnjih 10ak min i zatvoriti utakmicu
  • austrijanac
    11.8k
    Lazio nudi 9M plus bonuse, mi klasika zelimo 15.

Gil valjda odlazi napokon te zele Domingueza kao prvu zamjenu.
  • Paggini
    89.6k
    Ako su bonusi 10 milijuna eura za disanje, onda može
  • vjeko1701
    26k
    Lazio nudi 9M plus bonuse, mi klasika zelimo 15.austrijanac

Zaboravili su jednu jedinicu, nek sami skuže s koje strane.
  • penetrisac
    344
    Treba Ivanušeca vratit , Feyenoord ga se odriče , nije u zapisniku za prijateljsku
  • Ljubo
    1.1k
    Ako prodamo Hoxhu nebi se žalio ako bi ga doveli za lijevo krilo, normalno za neke razumne novce i placu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.