• Jurki
    26.5k
    A to ni jednom nismo napravili u Dalicevom mandatuflexXy

Svi koji su bili u Rusiji a nisu bili na popisima iza toga su se sami otpisali tj oprostili.
    Čarli, Vida, Strinic, Pivaric, Mandzukic, Rakitic, Brozovic nitko od njih nije bil škartiran.
  • Ljubo
    1k
    kolega @Jurki želi reci da Bilić nema #family kompleks i da će zvati one najbolje, nebi me čudilo da zove Misica ako bi postao izbornik. S druge strane Olić je samo nastavak #family prcije.
  • KtcGoat
    6.5k
    Bilic je i sam rekao da obozava mlade igrace, ali u isto vrijeme da oni ne mogu funkcionirati bez starijih. Ne vidim kojim bi se on to starijima(po godinama) i trebao zahvaliti od ovih trenutnih, izuzev Budimira(moj osobni dojam). Eventualno Krama, ovisi u kakvom je stanju s obzirom na ozljedu. Perisica i Kovacica se nikako ne bi odrekao, pa ni Marija Pasalica ako i on ulazi u tu grupu.
  • Jos-Optimus
    11.6k
    Bilić je imao muda u prvih 11 staviti Eduarda, Mdorića i Ćorluku dok su igrali HNL. Potjerao je Balabana, Olića i Srnu dok su lumpali i sa djecom otišao Hiddinku i Rusiji u goste. Nemojte podcjenjivati njegov uspjeh. Ispao od Turske na nemoguć način. Pokraden protiv Španjolske na Euru gdje smo bili u skupini s 2 finalista. Kiksao je kvale za SP. Po meni puno ozbiljniji lik koji ima ono najbitnije za izbornika (spiku, iskustvo, socijalnu inteligenciju i karizmu), ali i dovoljno znanja da pripremi taktiku i da okupi kvalitetan stožer koji neće dozvoliti da je svaki korner kao penal.
  • fakin
    5.2k
    mislim da je bilić prošao svoje najbolje razdoblje, ali jednostavno nemamo boljeg od njega, eventualno bjelica, ali i njegove prime je prošao već.

kad je dilema bilić ili olić onda znaš da nema dileme koga odabrati.
  • Jurki
    26.5k
    upravo to. Bilic je vec jednu #family prciju razjebal.
    Kao i kod svake momcadi moraju igrati najbolji kaj ta momcad u datom trenutku ima.
    Ako izbornik smatra da nam u A reprezentaciji trebaju npr Goda, Perkovic, Smolcic, Šegecic, Misic, Stojkovic, Jagusic nek ih zove.
    Al da su pravila igre kod poziva jasne, a ne da se posere sam sebi u usta.
    Ako se u repku ne zovu igraci koji ne igraju u svojem klubu.. onda se ne zove tog igraca bez obzira na ime i prezime.
    Zoves najbolje kaj imas po pozicijama. Zar je to tako jebeni problem?

Do sad je bil sistem.. ja sam unutar tih 25-26 igraca i boli me kurac.
    Tko moze reci da je Fruk vise zasluzio ici na Sp od jednog Smolcica?
    Kolko igraca nema ni minute na spu.. kog si ih kurca zvao uopce?
  • Ivdzo11
    10.2k
    Matteoni;

Modrić je zaključio, nakon 202 nastupa, život u reprezentaciji. Idućih će dana to priopćiti nakon što osvježi snage poslije dramatične eliminacije od Portugala te se suoči sa njemu osobito teškom odlukom. Odlazak Modrića će se sigurno osjetiti u svakoj pori reprezentativnog tkiva.

Vrlo vjerojatno će se uskoro saznati i sudbina izbornika Zlatka Dalića. Njegova je odluka hoće li ići nakon osam i pol nezaboravnih godina Vatrene povijesti, ili ostati. HNS mu je ponudio ugovor već odavno, njegovo odgađanje je bio jasan znak da je spoznao kako je vrijeme za promjene.

Sve upućuje na njegov povratak 14 godina od zaključenja prve mu izborničke ere u Poljskoj/Ukrajini. Bilić je odbio više klubova i reprezentacija, jer niti jedna ta ponuda nije bila ni približno usporediva po važnosti i emociji kao što je ona reprezentacije...
  • gledatelj
    1.3k
    Fascinantno mi je vidjet komentare po društvenim mrežama (sam sam kriv jer to uopće čitam) di pišu kako svi tjeraju Dalica i da je to sramota, a lik imao ponuđen ugovor još davnih dana i sam ne želi potpisati.
  • ElDorado
    12.1k
    Meni je blesavo da u repki ostnu veterani koji neće moci odraditi neki logicni dvo ili četverogodisnji ciklus. Znaci znamo tko otpada, neki poput Budimira ili Krame vec i zbog kvalitete ili stanja u kojem su. Jedino upitno ime ostaje Perisic jer je jos uvijek dovoljno kvalitetan, pokriva nama deficitarnu poziciju ali i cinjenica da s 38 tesko da ce biti na razini i do sljedeceg Eura.
  • fakin
    5.2k
    pa sportske su ovo same objavile prije par dana:

Prije mjesec dana prvi smo, za podsjetnik, ekskluzivno objavili kako Dalić na stolu ima ponudu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata vrijednu pet milijuna eura po sezoni. Prema informacijama kojima raspolažemo, tu je ponudu prihvatio još uoči Svjetskog prvenstva. Time je, zapravo, otvoreno pitanje njegova nasljednika.
  • KtcGoat
    6.5k
    Duplancic:
    Zlatko Dalić više neće voditi hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a njegov nasljednik bit će Slaven Bilić.

Dalić je sam odlučio da je dosta, nakon devet godina na kormilu Vatrenih kreće u nove izazove, a HNS je, kako doznajemo, definitivno odlučio da će ga naslijediti Bilić. Jedini je još u kombinaciji bio Ivica Olić, zajedno s Vedranom Ćorlukom, no iz krovne kuće hrvatskog nogometa su prelomili, odlučili da to bude Bilić.

Mjesta za nova iznenađenja, po našim informacijama, praktički nema, no vijest će biti službena tek kad je HNS objavi, a do tada kažimo da je praktički već sve dogovoreno, te se čeka da se Dalić i službeno oprosti od selekcije koju je vodio na tri svjetska prvenstva, osvojivši pritom srebro i broncu.
  • KtcGoat
    6.5k
    Nasi u19 protiv srba trenutno, prijenos na voyu
  • ZG plavi 01
    440
    jel hns stvarno glup pa oni igraju i dalje u starim dresovima?
  • Jurki
    26.5k
    ovo zvuci predobro da bi bila istina.
    Moze biti da je rupetina Kustic ipak pital struku koja nekog vraga kuzi o nogometu, pa se odlucio za Bilica.
  • Ivdzo11
    10.2k
    Tako je gazi gubuu...

Sjajna akcija, jos ljepsi gol Chelfija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.