• Dzoni
    6.5k

Cashflow≠proračun
  • Kujtim Shalla
    9.8k
    Spominje se Belgija i Cipar za Mmaea,da ima upita. Bože pomozi,lik ima milju godišnje , pa to je za zatvor šta su radili majstori . Ako se transfer ostvari na čemu dinamo insistira ,ako ga uspijemo prodati e to bi bio posao.
  • NitkoBitan
    37.6k
    Bože pomozi,lik ima milju godišnje , pa to je za zatvor šta su radili majstoriKujtim Shalla

Vecina Zonasa svrsavala kad je dolazio, pa nitko nije imao kristalnu kuglu da je znao kako ce se situacija razvit.
  • GOAT
    8.5k
    Nova agencija novi ja

• Kujtim Shalla
    9.8k
    jbg ne ponovilo se . Danac je napravio top deal sa qarabaqom prošle sezone , opet probati ako se ne proda (što je gotovo nemoguća misija) , negdje ga uvaliti. Gdje su ti Arapi kad ih čovjek treba:lol:
  • Pesca90
    226
    Ostavit Mmaea do playoffa,2 godine zaredom nosi srecu za ulazak u LP,a onda noga u guzicu.
  • Olmic
    5.7k
    misljenja sam kako nismo nikog doveli za vezu jer Boban racuna na Ismaela i to mi uopce vise nije nerealn
  • Jos-Optimus
    11.6k
    Dečki, ne brinite se za vezu. Ajmo proći Thun, a hoćemo i onda se idemo veseliti još jačem Dinamu. Prošla su vremena narkomana kad izgubimo pola momčadi u pretkolu i dovodimo 3 no name Čeha kao pojačanja. Ovaj Dinamo je zbog konstante, uigranosfi i razvoja mladih već sada 20% jači, a kada dođe sve što treba...ajme draga majko
  • plavizg
    25

Na clanskom je Boban sve rekao po pitanju Ismaela. Vidjeti cemo kako ce zavrsiti.
    Prvi korak je da Milan potvrdi da na njega ne racuna i to se ostvarilo.
  • Zagi
    18k
    Da danas potpiše već bi kasnio sa pripremama, zurilo bi ga se pripremiti za ključne kvalifikacijske tekme.
    Žurba bi donijela novu/obnavljanje ozljede i opet sezonu ničega. Skupog ničega.

Ne vidim potrebu da i mi imamo svoj kružni tok.
  • Crni86
    22.4k
    zvone je i na clanskom danu priznao da se zurilo i da je to bila greska sa strane kluba

Tak da sumnjam da bi se ona opet ponovila.

Da dode sa 1.8. moglo bi ga se spremit za ligasku fazu. Uz to sigurno radi i individualno u ovim trenutcima kako bi se bilo kojem klubu prikljucio sto spremniji.

Znas i sam da smo dijelili misljenje oko benija, ali ako se ovo odradi kako spada i pametno mislim da bi dobili dugorocno paklenog igraca.
  • Zagi
    18k
    Jednostavno ne vidim to kaj si napisao kao realnu opciju.
    Da se nama priblizavaju najbitnije tekme sezone (a to su završne kvalifikacijske, ne ligaške) ,Ben kaze mogu, a klub ode na stranu sigurnije opcije.

Vidim ovaj proces razmišljanja:
    1. da, napravila se greška prošle sezone
    2. ne mora biti nužno da će isti proces dovesti do istog rezultata
    3. Ben veli da ne osjeća ništa
    4. ipak su nam ovo ključne tekme, a nismo ga doveli za HNL

Zaključak: nek igra pa kaj bu bu
  • Crni86
    22.4k
    a dobro prosle sezone je bio na posudbi i mogu razumijet nestrpljivost s jedne strane, ovog puta bi doso kao nas igrac na ugovor od vise godina i to malo mjenja nacin razmisljanja

Druga stvar, Zvone mi ne djeluje ko lik koji bi priznao neku gresku u javnosti i onda pustio da se ponovi. Mozda se varam, al imam osjecaj da nema sanse da bi se ista greska ponovila s nase strane
  • Zagi
    18k
    Da kuzim s koje strane dolaziš , no ne slazemo se.,
  • Fan
    2.4k
    600 000 nije mala lova?
    O čemu mi ovdje pričamo?
    Pa nismo highdug.
    njurci10

Lovili smo ga valjda godinu dana, Barca tražila milju i pol, nije bilo šanse s naše strane i tek dok su spustili potraživanja na 600k, i to na 4 rate, smo ga mogli uzet. Dovodimo trenutno besplatne/jeftine igrače koliko možemo ne zato što stojimo loše nego ne želimo opteretiti proračun u slučaju neuspjeha u Europi i jednostavno ne želimo ić u minus, upravo ko Hajduk.
    Ne treba zaboraviti ni to da mi još uvijek imamo nerealno visok budžet koji je uvjetovan igranjem LPa svake 2 godine/skupom prodajom igrača tako da bih rekao da da, 600k nam nije baš sića, pogotovo jer postoji dobra šansa da će nam svaki cent trebat za Livija i još jedno, dva pojačanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.