• OsamŠest
    7.7k
    Ma ako ovo ljeto ne dođe, mislim da dalje više nema nekog smisla. Kad, ako ne sad? Tko, ako ne Zvone?
  • Keyser Soze
    19.8k
    Na koju foru mi možemo dovesti Kovačića iz Citya? On u sebi ima još dva prvenstva i sigurno neće u Dinamu dizati formu za to. Ako i dođe to će bit tamo negdje s 36 godina.
  • ElDorado
    12.1k
    Kova sasvim sigurno neće igrati preko 35 ako i do tada. Nije takav lik a ima i problem s petom koji je zapravo kroničan. Cijelu karijeru igrao je u top klubovima i sljedeći teško može biti te razine. Znači dve godine Dinama ako je ikako moguće.
  • Ljubo
    1k
    Mislim da se percepcija kod igrača sto se tiče kluba jako promijenila od kada je Zvone došao. Nebi me čudilo da se Kovačić vrati ako stvarno želi igrati opet u Dinamu. Jednostavno rastemo kao klub i mislim da to osjete svi.
  • Jurahrz
    18
    Kovačić ima još minimalno 2 sezone vrhunskog nogometa u sebi u klubu tipa Inter/Milan..., ne znam zašto se o njemu piše ko da će ga City besplatno dat nekome samo da se makne s plaće.
  • rokikaciga
    15.3k
    kakav Milan, jebote Milan. Pa ne igraju ni Ligu Prvaka ove godine. Dinamo veci klub od Milana. Moraju dijeliti stadion s drugima, a mi gradimo novi velebni stadion. A i Mateo je dinamovac do srzi. Uvjeren sam da ce se vratiti na vrijeme
  • Ludovic IX
    11.9k
    Pojačanje jedino koje mislim da bi trebalo je netko jaci i bolji od zajca. Lijevo orsa je prvi pick očito, desno se uzelo danija, obrana je riješena i golman se rješava.

Kog bi mi izbacili iz prvih 11 i doveli jače ime od njega?

Ne treba dovoditi ime radi imena.
  • Crni86
    22.4k
    Kova za 2 sezone ima 35, svaka cast Mateu al kak je napisano na nekoj drugoj temi, sumnjam da ce tad vise moc ista ponudit Dinamu koji raste iz godine u godinu.

Ovo ili iduce ljetoo ili nazalost nista.
  • tp1997
    2.9k
    Dani je za sad samo low risk prinova, ne pojačanje. Ozbiljno desno krilo nam stvarno ne bi loše došlo. A i desni bek ako se Moris ne posloži u glavi. Te dvije pozicije su mi možda i prioritetnije nego vezni red, pogotovo ako Kačavenda bude nastavio u pravom smjeru
  • Kujtim Shalla
    9.8k
    po čemu je besmislen? Uvijek je tipa znam nešto ali ne smijem reći ovdje :lol: šta si do sad konkretno čuo a da nije bilo već objavljeno negdje drugo? A za Livija se zna da želimo završiti što prije i da će to biti nakon što završimo na svjetskom. I da smo počeli pregovarati nakon izbora u feneru gdje je Aziz Yildirim pobjedio. Ova info da će sve biti riješeno do kraja tjedna je logika jer se tad vraća.
  • Fan
    2.4k
    Ozbiljno desno krilo nam stvarno ne bi loše došlo.tp1997

Uz Danija, koji je plaćen btw 600k kaj nam trenutno nije mala lova, imamo i Lisicu na koga sigurno ozbiljno računamo. Ne vidim nikakav razlog da trpamo ovdje još neko krilo, taman da je za dvije klase iznad ove dvojice.
    Osim Livija očekujem, ako ne bude bitnijih odlazaka, još osmicu i šesticu. Netko je rekao da puno ovisi o tome prođemo li Thun ili ne, s tim se ne bih složio već bih prije rekao da je razina pojačanja povezana s tim dođemo li ili ne do play offa LPa.
  • njurci10
    602
    600 000 nije mala lova?
    O čemu mi ovdje pričamo?
    Pa nismo highdug.
  • Kujtim Shalla
    9.8k
    Kova je san , sav se naježim samom pomisli da ga vidim u plavom dresu ponovo. Mada je to nerealno očekivati . Rečeno je da će biti brutalnih pojačanja ako se prođe Thun pa se možda i zbog toga apetiti malo podigli. Kod Kove to ne igra nikakvu ulogu da je uvjet neki Europa . On ako bude htjeo doći i završiti karijeru u Dinamu on će doći bez obzira gdje igrali. Zato jer želi . Opet, bio bi sretan da Bennacer ostane . Strašan igrač kad nije ozljeđen
  • Paggini
    89.5k
    Pa u trenutku kad nemamo konsolidirane financije za iducu godinu, odnosno ne znamo koliko ćemo od europe zaradit i od transfera izlaznih, kao i s činjenicom da ćemo trebati iscoltati solidne pare za Livija, 600k je solidna para za nas u ovom trenutku, da.
  • Zagi
    18k
    Isto tak nam je 600k manje od 1% godišnjeg proračuna. A i plaća se vjerojatno u ratama kao i svi transferi.
    Ajmo ne devalvirati rasprave na nivo koliko se gladne djece u Africi moze nahraniti za to lovu ili tako nešto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.