• Mikina lijeva kopačka
    961
    Francuze isto ne volim, ali mašina su i neka oni osvoje. Ne zato kaj ih volim, nego zato kaj su jednostavno stroj. — Sibirski plavac

točno to, nek oni uzmu samo zato kaj igraju top napadački nogomet.

Ovo je smiješno, brojimo sekunde do Thuna
  • Sibirski plavac
    10.2k

Ja bih osobno da Španjolska uzme, ako ništa drugo radi Olmića. Francuze ne volim ali da osvoje bilo bi logično s obzirom na dosad prikazano. Ali da uzmu nekakvi Englezi ili Portugalci, na papiru top ekipe a vidimo u realnosti skupina precjenjenih padavičara i sudačkih miljenika, e to bi bio poraz nogometa. Argentinu isto ne bih da osvoji jer su mi iritantni još od prije pogotovo, od zadnjeg svjetskog (i to ne samo zato sto su izbacili nas).
  • miro
    10.2k
    najvise bih volio da igraju Portugal i Argentina

za 3.mjesto
  • vjeko1701
    30.2k
    najvise bih volio da igraju Portugal i Argentina

za 3.mjesto
    — miro

Najviše bi volio da ni ne dođu do šanse da igraju za medalje. Nek se jebu.
  • ShanKu
    2.4k
    Ja osobno sam lakše preživil ovaj poraz nego neke bolnije poraze u prošlosti. Imal sam mala očekivanja od nas na ovom turniru i suci nas jebu iz godine u godinu, ali opet nisam očekival da baš u takvoj mjeri.

Ali eto dali su sve od sebe jučer, ginuli su sveti dres, tako da sam ponosan na njih.

A sad Thun... (stay Thuned :sweat: )
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Ja osobno sam lakše preživil ovaj poraz nego neke bolnije poraze u prošlosti — ShanKu

Ja sam ovakvu reakciju imao na Italiju s prošlog Eura. U nekim prijašnjim godinama bi me primljeni gol u zadnjoj minuti baš ono izdepresirao, ali ono nisam baš previše osobno doživio. Valjda jer smo i protiv Španjolske i Albanije bili kriminalni pa nisam imao očekivanja za Italiju.

A ovo jučer me baš jako pogodilo iako nisam bio veliki optimist pogotovo nakon prvog poluvremena. Dugo će mi još ostat u sjećanju ona Sučićeva šansa za 2 0....
  • OsamŠest
    8.4k
    Kustiću pederu, zovi Bobana i Capellasa nek ti riješe Guardiolu za neku manju lovu..
  • Jurki
    27.9k
    Kustiću pederu, zovi Bobana — OsamŠest

Slobodna Dalmacija: Bobanovim angazmanom oko novog izbornika, Kustic ce pogodovati Dinamu.
    Postavljajte balvane na A1.
  • KtcGoat
    7.9k
    Jel ono Drake jucer bio na tekmi
  • ElDorado
    15.6k
    Samo da pripomenem da su Ibrine izjave čista izmišljotina
  • wolfgang14
    5k

to sam se i ja pitao i dam se kladit da je grafika otprilike ovako izgledala i onda su uzeli neki sićušni val koji su uspjeli nać i zumirali do mila Boga da izgleda onako dramatično

Snimka-zaslona-2026-07-03-140429.png
  • Kumerle
    3.6k

Mislim da i ova Collinina izmišljotina. Nigdje nisam našao izvor.

Po meni je penal čisti nažalost, jako glupo od Vlašića.

Poništen gol Gvardiolu jako sumnjiv, al jebena pravila su tu čista - "ako se lopta odigra ili dodirne od suigrača..."

Mi smo izgubili zbog tri jako glupe odluke i zbog nesreće. Prvi gol Kovacic tesku Liviju vrati, iz tog kornera Vlasic glupi penal napravi kakav dugo nisam vidio koliko je glup. Drugi gol Pongracic krivo procijeni let lopte i gleda u nju ko tele u šarena vrata dok 20 cm nizi napadac kraj njega skace i zabija glavom. Svaki korner njihov su dobili zracne duele, to dugo nisam vidio također jer u modernom nogometu je teško to vidjet i jednom-dvaput na tekmi, a kamoli svaki napadački korner kao da smo juniori.

Jako velika šteta, bolje da nismo ni zabili taj nesretni gol kad ga je senzor smrdljivi poništio.

Nadam se da Dalic odlazi i da ide smjene generacije. Imamo rezervi za igrat na ovom nivou iako ce jako tesko/nemoguce biti nadomjestiti Perisica i Modrica u primeu.
  • Nogo
    13k
    20260703-120547.jpg

Šta je s ovim zaleđem? Jesu li gledali zaokruženog igrača? Ovo mi sve smrdi i kao da su pomaknuli da bude zaleđe :vomit:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.