• NitkoBitan
    37.6k
    Citav svijet prica o kradi jedino na Zoni ima nekolicina pravednika. Najte me zajebavat sa senzorima i dodirima koji ne mijenjaju smjer lopte ni za 1%, ubili su nogomet.
  • austrijanac
    11.8k
    Bog negdje da, negdje uzme.

Momcima svaka cast na trudu drugo poluvrijeme i idemo dalje.

Ovo mi dode kao Milan, sve dali ali jebiga.

Sad, ajmo Dinamo!

P.S. Jebo tehnologiju
  • lukaoj
    329
    Veli sad Matanovic sam da je dirao loptu...
  • Heisenberg1986
    497
    Svi pisu o kradji, neutralni navijaci, a tu vas ima par pametnjakovica. Mene samo zanima u kontra smjeru jel bi ikad bio ono penal ili ovaj senzorski ponisten gol. To se zapitajte. Kao i svi dueli sudjeni. Nikad u milijun godina se nebi to sudilo nama
  • tp1997
    2.9k
    Na kraju dana, hvala Bogu da imamo Dinamo i s njim život ide dalje.
  • Pacho
    18.9k
    Zaleđe na kraju? Iskreno, mislim da sam osjetio mali kontakt s kosom. Pitao sam suca, nisam bio 100 posto siguran da sam dirao. Rekao mi je da imaju čip u lopti, da je bio mali kontakt i da je to ofsajd."
  • Masto
    1.6k
    Minimalniji offside ne može bit, šteta
  • ZG plavi 01
    429
    realno 99 posto tih internet instagram i fb navijaca nemaju pojma i takvi znaju svasta pisati (recimo jucer da Ameri nisu trebali dobiti crveni). Ne mozemo reci da je kradja jer je senzor pokazao da je dirao loptu, ali da je to glup razlog da se ponisti gol, apsolutno je, osobno bih ukinuo te senzore.
  • vjeko1701
    25.9k
    Ajde neka onda pokažu graf cijele akcije, pa da vidimo točno te dodire. Cijelo vrijeme na VAR provjeri čekam da puste do trenutka di ovaj dira i stalno režu i vraćaju natrag taman prije.

Ma ko ih jebe, nek se uguše u saudijskim parama. Svi skupa zajedno sa princom od Arabije.
  • Dani Olmić
    2.2k
    Steta. Decki su hrabro pali. Da nema te jebene tehnologije i jebanih cipova sad bi gledali produzetke a mozda i prosli dalje, imali smo ih, bili smo bolji cijelo drugo poluvrijeme….

Zao mi je bas zbog tako dobro prikazane igre u drugom… steta stvarno
  • Tom Hanks
    5.4k
    zlatnojNemrem igra Dinamo

Nešto sam propustio :eyes:
  • jp23
    4.2k
    Svaka čast Matanoviću na iskrenosti.

Slika sa Ofenziva stranice na fejsu
    FB-IMG-1783045224070.jpg

Želudac me boli i mučno mi je što više vrtim opet ovu situaciju
  • vjeko1701
    25.9k
    Super, al di je nastavak da vidimo i dodir ovog iza koji igra. Ne volim ulaziti u svakojake teorije, al ne bi bila kvantna mehanika malo pomaknuti graf il malo nevinije, nije van pameti da graf i kamera nisu savršeno usklađeni. Zato bi trebalo pokazati barem 2-3 dodira na tom grafu da se točno vidi da je sve na mjestu.
  • NitkoBitan
    37.6k
    Priznao da je dirao kosom, wow. Pogledao sam i slow motion snimke, dodir je bio toliko sicusan da lopta nije promijenila smjer, brzinu kretanja pa cak ni ritam kojim se vrtila, odnosno fels. Strasno.

Pitaj Boga koliko su oni zumirali te grafove da se ista vidi, uostalom koji je vrag onda isao gledat snimku.
  • Benedikt
    129
    Pitanje, možda sam previše subjektivan, ali nije li Ronaldo skroz stao kod izvođenja jedanaesterca?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.