• ElDorado
    12k
    Lino je na SP dosao s nebuloznim idejama, losom selekcijom i nestandardiziranom momcadi. Ovo drugo poluvrijeme je apsolutni highlight. Zasto nismo od prve trkme tako krenuli kao sve velike repke?!
  • Fatos Beqiraj
    2.4k
    Bio sam zivcan al kad vidim komentare navijaca jos sam zivcaniji. Ne more niko sastavit recenicu na hrvatskom
  • Marc
    1.2k
    Sa toliko VAR odluka, nadoknade na kraju sam imao teski HNL vibe :grin: ugl.. svaka čast dečkima… ajd što Sučić plače nego i Kova sa dve medalje plače isto… još ima žara i u njima i u nama.. i kako onda da budeš ravnodušan.. hvala im i čestitke na svemu :heart: a mi se okrećemu našim plavom dečkima
  • Sibirski plavac
    9.5k
    Mi čak i kad zabijamo u zadnjim minutama , opet spušimo. Sjetimo se Španjolske 2021., 3 1 u 80 i nekoj, u idućij 5 minuta uspiješ čudesno izvuć 3 3 i produžetak, ali opet kurćina i tamo, dva gola primiš, jedan od usranog Morate
  • ElDorado
    12k
    jel ti to ozbiljno?
  • Nolifer
    15.3k

A ti si kao ozbiljan sada? Pa pogledaj ovu snimku.
  • db-izbjeglica
    20.9k
    Baš me zanima kakav je to senzor u lopti koji osjeti dodir sa dlakom. :lol:
  • Nadmocniji
    691
    Danasnje ispadanje, i ispadanje sa zadnjeg europskog su cisti primjer kako ti sreca negdje da, a negdje uzme.
    Dalic je u Katru medalju uzeo na cistu srecu (Belgija i Brazil), u Rusiji takodjer jako puno srece ali neusporedivo sa Katrom jer smo u Rusiji ipak neki kurac odigrali iako nas je zdrijeb u knockout fazi fino pomazio.
    Sve se to u zivotu iznivelira i stavi u ravnotezu.
  • Thor
    2.9k
    upravo sam slicno i ja objavio
  • pešća
    1.6k
    Daj molim te, kakva sreća, kradu nas gdje god stignu. Sve dvojbene odluke idu kontra nas.
  • ElDorado
    12k
    pa ofsajd je u trenutku diranja lopte Matanovića. Njihov igrac ne kontrolira loptu.
  • striko
    3.4k
    Dakle imaš senzor i očit offside. Zašto ideš gledati? Ili trebaš vrijeme da nacrtaš krivulju?
  • Xpert1992
    692
    Ovaj Lovren ziva dosada. Analiza utakmice nepostojeca. Odo spat.
  • Filip Međimurje
    1.5k
    Mene samo muči kod tog senzora ona grafika. Znači zašto nisu pustili da se oba udarca prikažu na senzoru, jer ono, amplituda je potpuno mirna i onda nikakvo štrajfanje kosom pokaže tranzijent intenziteta od više od pola amplitude, a onda ne pokažu ni pola sekunde kasnije tranzijent od Portugalskog napadača.

Sve u svemu, bar bumo sad mogli puni fokus na Dinamo baciti, dosta mi je već ovih noćnih smjena…
  • Thor
    2.9k
    Jebo vam senzor mater
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.