• Sibirski plavac
    9.5k
    Zlobnici bi rekli "ovo i ona Italija su nam kazna za sve one penale, Lukakue, produžetke na prošlim turnirima"
  • ElDorado
    12k
    Stalno sam tvrdio i uvijek ću tvrditi potencijal ove repke je bio prevelik za neke amaterske i nestručne elemente koji bi trebali biti osnovni. Prekidi, selekcija, vodjenje utakmica… Nažalost i velika šteta.
  • crophantom
    5.3k
    a drugi bi rekli da su nam se te stvari vratile za 2008., 2012. I 2016.

Nekad te ide, nekad ne. Danas nije islo
  • Frizura Robija M
    560
    Primanje golova u sudačkim nadoknadama i zadnjim trenucima je dijagnoza od koje bolujemo još od Turske. Najgore kaj se ovaj put nismo povukli Liviju u krilo. Ovi realno više nisu imali municije za nešto ozbiljno, al pičkasta duel igra nas je koštala svega.
  • Gradina
    205
    U ovome studiju je toliko vruće da se ovoj kroz zid šminke znoj probio

ako ti ovo kazes onda sam siguran da se nece vratiti. Pas mater.rokikaciga

Nemoš me jebat, spomenia sam ga prije 10 minuta
  • Zg123
    3.8k
    Corluka drag si mi, ali ako je istina da si ti bio zaduzen za prekide nadji neko drugo zanimanje, nije ovaj posao za tebe
  • Paggini
    89.3k
    Iako nisam nikad bio ozbiljan u svojim riječima, moram se ispričati Matanoviću svejedno, jer momak je odigrao baš muški turnir, solidno su ga izbijali, solidno je i on izbijao druge. Dečko je zaslužio taj dres, neću se ljutit ako bude nekad ulazio.umjesto Belje u 60. minuti
  • NitkoBitan
    37.6k
    Dali su Ronaldu titulu igraca utakmice, gasi jebeno prvenstvo, necu vise jednu tekmu pogledat kunem se zivotom.
  • Ljubo
    985
    Ova tekma mi je u rangu Turske 2008. i kecmanove trice, toliko jako me pogodilo
  • KtcGoat
    6.4k
    Ronaldo igrac utakmice, majko moja ahahahahahahahahahaha
  • db-izbjeglica
    20.9k
    Ma ja čak mogu razumjeti i loše branjenje prekida. Jbg uđeš u turnir loše po tom pitanju, uvuče se nervoza, nesigurnost i ne ide... al daj onda nemojte poklanjati kornere protivniku!

Pokloniš korner i iz njega napraviš penal = darivao si protivnika golom. Teško je dobiti ovakvu egal utakmicu, ako si momčad sama stvori takav hendikep iz doslovno ničega.

Šteta...
  • lukaoj
    328
    Ja sam valjda jedini kojem je potpuno retardirano da mi uvijek krivimo suca za poraz. Jednostavno ne smatram da je taj covjek sam po sebi kriv. Nazalost pravilo nalaze da ukoliko igrac minimalno dotakne loptu da se to vrijedi. Problem je kaj je to glupo pravilo, nazalost odluka je ispravna, ali taj dodir kose ne utjece na tok lopte 0.01 posto.
  • Sibirski plavac
    9.5k
    Kako se nama nikad nemre desit "Grčka 2004." moment...

Ispadamo sa turnira kad igramo loše, solidno ili dobri.

A ovi majstori zločinom od igre uzeli jebenu titulu.
  • Ljubo
    985
    ili Portugal 2016. gdje ne pobjedis nikog u grupi i osvojiš Euro
  • Efes Pilsen
    16.2k
    Generacija iz Rusije je stasala na turskim suzama, ova nova predvodena Sucicem i Baturinom svoj put zapocinje portugalskim suzama. Negdje ce se vratit, mora. Potencijal je tu, neupitan, treba izvuci lijevog beka i krila i bit ce to opet dobro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.